KiNiO_64 18 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 3 miałem w sprzedaży to badziew!!! tworzywo źle reaguje na ciepło i wilgoć, po jakiejś godzinie gry ludzie dostawali odparzeń na dłoniach! pod wpływem potu to "coś" bo nie jest to plastik ani pcv, robiło się szorstkie i "kwaśne", używając gripu nie szło się nie spocić bo taki uchwyt + grzejący się materiał ma większą powierzchnie styczną z dłonią niż ds trzymany w normalny sposób... Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 3 miałem w sprzedaży to badziew!!! tworzywo źle reaguje na ciepło i wilgoć, po jakiejś godzinie gry ludzie dostawali odparzeń na dłoniach! pod wpływem potu to "coś" bo nie jest to plastik ani pcv, robiło się szorstkie i "kwaśne", używając gripu nie szło się nie spocić bo taki uchwyt + grzejący się materiał ma większą powierzchnie styczną z dłonią niż ds trzymany w normalny sposób... O qtwa, dzięki za rzeczową opinię Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 gdzie trzymacie rysik jak gracie? I gdzie go odkladacie (dziwne, ze nie ma zadnego miejsca w konsoli co by sobie tam siedział) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Jak to nie ma dziury na rysik w konsoli xD?? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 gdzie trzymacie rysik jak gracie? Ja zazwyczaj normalnie w uchu, wygodne i precyzyjne rozwiązanie. Ale jest też spora grupa osób, która podczas gry trzyma go w ręce. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 LOL moze kolega nie ma NDS'a tylko ruskie jajka.Kazdy NDS ma uchwyt ("ucho"?) na rysik,taka dziurka w ktora sie wsuwa paleczke:D Cytuj
Taikun 60 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 ja palcem smyram po ekranie bo rysika mi pochłonęła czarna otchłań podczas zabawy Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 aa, to juz wiem gdzie sie teraz to chowa. Bo ja dostalem konsole bez rysika (teraz tylko na niego czekam) i gram taka pałeczką to sobie ja klade na brzuch jak nie uzwam albo trzymam w rece. Czy to zle ze gorna obudowa, nie siedzi sztywno po rozsunieciu? Tak sie leciutko macha, trzęsie Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 juz poraz drugi sie mi zawiesila konsola podczas grania w gta chinatown wars, i znowu podczas savinga czyli, ze wszysteki save'y poszly : / dodam ze poraz drugi stlao sie to w kiblu ; D mial ktos cos takiego? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Górna obudowa nie powinna za bardzo latać, choć kilkumilimetrowe "latanie" jest normalne. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 a jak podlaczyc konsole do sieci i czy warto? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Potrzebujesz Access Pointa, warto jak cholera! Tylko dla gry w gry mające WFC, ale i tak warto. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 ale ja nie widze, zadnej opcji w menu glownym zeby sie polaczyc z siecia. Router mam Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Jesli masz normalnie w domu wifi to mozesz sprawdzic, zas jesli myslisz o zrobieni wifi dla DS (bo laptopa nie masz czy czegos innego z wifi) to raczej sie nie oplaca. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Bo łączysz się z WiFi bezpośrednio w grze, nie w menu głównym konsoli. I nie każda gra posiada WFC, pamiętaj. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Jesli masz normalnie w domu wifi to mozesz sprawdzic, zas jesli myslisz o zrobieni wifi dla DS (bo laptopa nie masz czy czegos innego z wifi) to raczej sie nie oplaca. Dlaczego sie nie oplaca? niech kupi karte pod usb wi-fi,wepnie do kompa i ma wi-fi na ndsie.Koszt 40zl. Cytuj
django 549 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 a właśnie, tak od razu zapytam. Kiedyś, na początku NDSa, był taki patent, że nie wszystkie routery Wi-Fi były wykrywane i obsługiwane przez konsolkę. Jak rozumiem teraz nie ma z tym problemów? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Jesli masz normalnie w domu wifi to mozesz sprawdzic, zas jesli myslisz o zrobieni wifi dla DS (bo laptopa nie masz czy czegos innego z wifi) to raczej sie nie oplaca. Dlaczego sie nie oplaca? niech kupi karte pod usb wi-fi,wepnie do kompa i ma wi-fi na ndsie.Koszt 40zl. I mieć załączonego kompa jak chce pograć na dsie ? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Czemu nie? Cos za cos,lepsze takie rozwiazanie niz w ogole nie grac. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Mialem wifi w domku, PSP jak i DS, czas spedzony na grze online wynosil 1% Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) Co w zwiazku z tym? Ja spedzilem 70%,nadal nie widze powiazania.Kolega pytal jak moze pograc na NDS przez wi-fi,podalem jedno z mozliwych rozwiazan. Edytowane 11 września 2009 przez Velius Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 To mialo znaczyc ze multi jest slabe - malo gier, malo graczy w innych tytulach w Mario Kart znajdziesz osoby ale do innych to juz watpie Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Wiesz,zalezy od gustow tak naprawde.Obydwaj pewnie lubimy rozne typy gier,ja np swietnie sie bawie przechodzac z kumplem z innego miasta jakas gierke na co-op na handheldzie,skopie tylek koreancowi w mario kart lub ponaparzam w FF dissidia lub pokemony.Ja sie akurat swietnie bawilem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi