Opublikowano 29 sierpnia 200915 l 3 miałem w sprzedaży to badziew!!! tworzywo źle reaguje na ciepło i wilgoć, po jakiejś godzinie gry ludzie dostawali odparzeń na dłoniach! pod wpływem potu to "coś" bo nie jest to plastik ani pcv, robiło się szorstkie i "kwaśne", używając gripu nie szło się nie spocić bo taki uchwyt + grzejący się materiał ma większą powierzchnie styczną z dłonią niż ds trzymany w normalny sposób...
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l 3 miałem w sprzedaży to badziew!!! tworzywo źle reaguje na ciepło i wilgoć, po jakiejś godzinie gry ludzie dostawali odparzeń na dłoniach! pod wpływem potu to "coś" bo nie jest to plastik ani pcv, robiło się szorstkie i "kwaśne", używając gripu nie szło się nie spocić bo taki uchwyt + grzejący się materiał ma większą powierzchnie styczną z dłonią niż ds trzymany w normalny sposób... O qtwa, dzięki za rzeczową opinię
Opublikowano 9 września 200915 l gdzie trzymacie rysik jak gracie? I gdzie go odkladacie (dziwne, ze nie ma zadnego miejsca w konsoli co by sobie tam siedział)
Opublikowano 9 września 200915 l gdzie trzymacie rysik jak gracie? Ja zazwyczaj normalnie w uchu, wygodne i precyzyjne rozwiązanie. Ale jest też spora grupa osób, która podczas gry trzyma go w ręce.
Opublikowano 9 września 200915 l LOL moze kolega nie ma NDS'a tylko ruskie jajka.Kazdy NDS ma uchwyt ("ucho"?) na rysik,taka dziurka w ktora sie wsuwa paleczke:D
Opublikowano 9 września 200915 l ja palcem smyram po ekranie bo rysika mi pochłonęła czarna otchłań podczas zabawy
Opublikowano 9 września 200915 l aa, to juz wiem gdzie sie teraz to chowa. Bo ja dostalem konsole bez rysika (teraz tylko na niego czekam) i gram taka pałeczką to sobie ja klade na brzuch jak nie uzwam albo trzymam w rece. Czy to zle ze gorna obudowa, nie siedzi sztywno po rozsunieciu? Tak sie leciutko macha, trzęsie
Opublikowano 10 września 200915 l juz poraz drugi sie mi zawiesila konsola podczas grania w gta chinatown wars, i znowu podczas savinga czyli, ze wszysteki save'y poszly : / dodam ze poraz drugi stlao sie to w kiblu ; D mial ktos cos takiego?
Opublikowano 10 września 200915 l Górna obudowa nie powinna za bardzo latać, choć kilkumilimetrowe "latanie" jest normalne.
Opublikowano 10 września 200915 l Potrzebujesz Access Pointa, warto jak cholera! Tylko dla gry w gry mające WFC, ale i tak warto.
Opublikowano 10 września 200915 l ale ja nie widze, zadnej opcji w menu glownym zeby sie polaczyc z siecia. Router mam
Opublikowano 10 września 200915 l Jesli masz normalnie w domu wifi to mozesz sprawdzic, zas jesli myslisz o zrobieni wifi dla DS (bo laptopa nie masz czy czegos innego z wifi) to raczej sie nie oplaca.
Opublikowano 11 września 200915 l Bo łączysz się z WiFi bezpośrednio w grze, nie w menu głównym konsoli. I nie każda gra posiada WFC, pamiętaj.
Opublikowano 11 września 200915 l Jesli masz normalnie w domu wifi to mozesz sprawdzic, zas jesli myslisz o zrobieni wifi dla DS (bo laptopa nie masz czy czegos innego z wifi) to raczej sie nie oplaca. Dlaczego sie nie oplaca? niech kupi karte pod usb wi-fi,wepnie do kompa i ma wi-fi na ndsie.Koszt 40zl.
Opublikowano 11 września 200915 l a właśnie, tak od razu zapytam. Kiedyś, na początku NDSa, był taki patent, że nie wszystkie routery Wi-Fi były wykrywane i obsługiwane przez konsolkę. Jak rozumiem teraz nie ma z tym problemów?
Opublikowano 11 września 200915 l Jesli masz normalnie w domu wifi to mozesz sprawdzic, zas jesli myslisz o zrobieni wifi dla DS (bo laptopa nie masz czy czegos innego z wifi) to raczej sie nie oplaca. Dlaczego sie nie oplaca? niech kupi karte pod usb wi-fi,wepnie do kompa i ma wi-fi na ndsie.Koszt 40zl. I mieć załączonego kompa jak chce pograć na dsie ?
Opublikowano 11 września 200915 l Czemu nie? Cos za cos,lepsze takie rozwiazanie niz w ogole nie grac.
Opublikowano 11 września 200915 l Mialem wifi w domku, PSP jak i DS, czas spedzony na grze online wynosil 1%
Opublikowano 11 września 200915 l Co w zwiazku z tym? Ja spedzilem 70%,nadal nie widze powiazania.Kolega pytal jak moze pograc na NDS przez wi-fi,podalem jedno z mozliwych rozwiazan. Edytowane 11 września 200915 l przez Velius
Opublikowano 11 września 200915 l To mialo znaczyc ze multi jest slabe - malo gier, malo graczy w innych tytulach w Mario Kart znajdziesz osoby ale do innych to juz watpie
Opublikowano 11 września 200915 l Wiesz,zalezy od gustow tak naprawde.Obydwaj pewnie lubimy rozne typy gier,ja np swietnie sie bawie przechodzac z kumplem z innego miasta jakas gierke na co-op na handheldzie,skopie tylek koreancowi w mario kart lub ponaparzam w FF dissidia lub pokemony.Ja sie akurat swietnie bawilem.