KiNiO_64 18 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 no$gba Dawno i nie prawda Obecnie najlepszy jest Dsumume dostępny w najnowszej wersji w moim folderze 4shared, link w dziale PC > software> emulatory... Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 no$gba Dawno i nie prawda Obecnie najlepszy jest Dsumume dostępny w najnowszej wersji w moim folderze 4shared, link w dziale PC > software> emulatory... Właśnie przetestowałem i słabo się sprawdza. Tzn. włączyłem dwa RPG Atlusa i nie działało jak powinno. Trochę szkoda, bo chętnie bym pogram w DeeSowe RPG na większym ekranie. Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 no$gba Dawno i nie prawda Obecnie najlepszy jest Dsumume dostępny w najnowszej wersji w moim folderze 4shared, link w dziale PC > software> emulatory... Właśnie przetestowałem i słabo się sprawdza. Tzn. włączyłem dwa RPG Atlusa i nie działało jak powinno. Trochę szkoda, bo chętnie bym pogram w DeeSowe RPG na większym ekranie. A w co grałeś? też obluknę. Sprawdź na najnowszej wersji dziś dodałem Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Było to Devil Survivor - w sumie nie tak najgorzej, ale dużo za wolno i przycinało dźwięk. Knight in the nithmare - poważne problemy z wyświetlaniem grafy. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 (edytowane) Jakby ktoś był zainteresowany to można sciagnać dema gier od level5 z tgs. Są tam inazuma eleven 2( a po angielsku nawet 1 nie ywdali, a taka fajna gra) Professor Layton i Ninokuni(TAK!). Narazie soprawdzam inazume, potem chyba ninokuni. Edit. Sprwdziłem ninokuni i gra zapowiada się prześwietnie. Muzyka świetnie nastraja do świata, Shizuku wydaje się być fajną postacią. Jedynie walka póki co wygląda biednie(zwykła turówka), ale w tej grze raczej bedzie chodziło o historie. Demo trwa tak myśle ok 30 min i naprawde mnie zachęciło do kupna gry. Inazumy nie sprawdziłem do końca bo początek strasznie przegadany a mi sie spieszyło. Laytona jeszcze nie ruszałem. Edytowane 30 września 2009 przez Killabien Cytuj
Robinson113_RR 1 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Jakby ktoś był zainteresowany to można sciagnać dema gier od level5 z tgs. Są tam inazuma eleven 2( a po angielsku nawet 1 nie ywdali, a taka fajna gra) Professor Layton i Ninokuni(TAK!). Narazie soprawdzam inazume, potem chyba ninokuni. Edit. Sprwdziłem ninokuni i gra zapowiada się prześwietnie. Muzyka świetnie nastraja do świata, Shizuku wydaje się być fajną postacią. Jedynie walka póki co wygląda biednie(zwykła turówka), ale w tej grze raczej bedzie chodziło o historie. Demo trwa tak myśle ok 30 min i naprawde mnie zachęciło do kupna gry. Inazumy nie sprawdziłem do końca bo początek strasznie przegadany a mi sie spieszyło. Laytona jeszcze nie ruszałem. A skąd ściągnołeś te dema? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) Noszę się z zamiarem zakupu srebrnego LITE'a, nigdy nie miałem okazji sprawdzić tego koloru w akcji ale z tego co widzę obudowa jest z nieco innego tworzywa, pytanie - czy srebrny LITE jest bardziej podatny na przetarcia/rysy niż inne kolory? Edytowane 6 października 2009 przez stoodio Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Nie. Mam srebrnego Lite od ponad roku i jest ok, nie ma przetarc ani rys (a eksploatowany jest dosyc ostro). No i oczywiście nie palcuje się jak czarne czy białe Lite`y. Tak więc bierz bez obaw Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Dzięki za info, najwyraźniej oglądane przeze mnie srebrne LITE'y należały do jakichś parchów Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) Kupował ktoś ostatnio folie Hori na Allegro? Jestem ciekaw, który Sprzedawca oferuje aktualnie w miarę dobre podróbki (wczesniej kupiłem te najtańsze - pieniądze wyrzucone w błoto). Edytowane 12 października 2009 przez stoodio Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 ja kupilem od jakiegos kolesia do dsi i sa normalnej jakosci, ale to maja pierwsza folia wiec nie wiem czego powinienem sie spodziewac. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 podobno jeszcze w tym roku, na japonskich polkach sklepowych ma wyladowac nowa wersja DSi z wiekszymi (i to ok. 2 razy) ekranikami http://gear.ign.com/articles/103/1039094p1.html Cytuj
bajej 28 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) to już pewne - http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,7198424,Nintendo_DSi_LL___nowa_konsola_Nintendo_oficjalnie.html Wyglada niezle, ale nie wiem jak taka rodziałka sprawi sie na tak wielkich ekranach ;/ porównanie wielkości. http://www.joystiq.com/2009/10/29/nintendo...-hits-japan-no/ http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=226293 Edytowane 29 października 2009 przez bajej Cytuj
RoL 561 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 moim zdaniem troche przegieli z wielkoscia. na razie jedyne, co mi sie podoba w nowym modelu, to ten wiekszy stylus Cytuj
django 549 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 juz widze te pokrowce wielkosci malego plecaka Jak dla mnie to juz przeginaja, by sie skupili lepiej na nastepcy bo co by nie mowic, 5 lat juz za konsola. Dlugo juz nie pociagnie. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Chyba jeszcze troche pociagnie. DS nadal dobrze sie sprzedaje, wiec poki co, Nintendo bedzie sie staralo wycisnac z konsoli jak najwiecej kasy. Podobnie bylo z pierwszym gameboyem, tyle ze wtedy na rynku nie bylo powaznej konkurencji. Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Nie wiem o co to wielkie halo. To dalej te same dsi tylko z większym ekranem robionym dla oldbojów którzy słabo widzą i temu też piksele będą wielkości cegieł. Trochę szacunku dla starszych A to, że nintendo wszystko zrobi dla kasy, to już inna sprawa... Edytowane 29 października 2009 przez C-Boy Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 nie tylko Nintendo, ale wszyscy. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Ekrany są większe ze względu na przeglądarkę internetową. Cytuj
Gość coopa Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Nie widzę sensu powiększania ekranów, jeżeli bebechy są te same co w 3 poprzednich DSach. Plotki mówią, że prawowity następca DSa jest już w produkcji i będzie śmigać na jakimś chipie od Nvidii. Dla mnie oczywiste wydaje się, że jak już kupować kolejnego DSa to bez rozdrabniania się na półśrodki. (mam Lite'a) Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Nintendo DS 2 na silniku Nvidia Tegra 2 ? http://gamersite.pl/index.php/2009/12/05/nintendo-ds-2-na-silniku-nvidia-tegra-2/ Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 1. ten news nawiedza neta już od jakiegoś czasu powodując wypieki na twarzach zasapanych fanów wodotrysków (głównie posiadaczy psp zazdroszczących nam innowacyjnych gier:)) 2. bardziej lamerskiego newsa na temat DS 2 nie widziałem! Tegra bardziej wydajna od WII? chyba jak sobie przyrównali do VII z bazaru za 70zł 3. Nvidia zapowiadała szeroką gamę sprzętu opartego na Tegra 1 i 2 ale jak na razie to ich głównym odbiorcą jest M$ a cały sprzęt oparty o ten magiczny chipset jak dotąd nie zachwyca wydajnością! bo co to za osiągnięcie - dekodowanie filmów MKV w 720p!!! to potrafi ChinaChip 1600 wart niecałe 20USD sztuka niewiele droższe chipy Telechip-a potrafią obsługiwać multimedia w rozdzielczości 1080p a ponadto są pełnowartościowymi procesorami ARM 11 z integrowanym modułem graficznym OpenGL ES 2.0... może Nintendo zwróci się do chińczyków o pomoc w konstruowaniu nowych rozwiązań bo Nvidia jest tak przesiąknięta starymi stereotypami że to aż boli Cytuj
Maciek9 0 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 panowie, ile jest gwary na dsl? Właśnie pękł zawias Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi