Gość ragus Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Panie i panowie, produkcja DS' ów została wstrzymana. Poszło 153 miliony egzemplarzy. Dużo do PS2 nie zabrakło. Proszę o minutę ciszy ku czci najlepszego handhelda, jaki powstał. RIP 2004-2013. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 najlepszy byl klasyczny gameboy, dal nam pokemony i mase innych gier. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Bardzo psujesz mi tą podniosłą chwilę. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Opublikowano 25 kwietnia 2013 O w mordę, będziemy pamiętać! Long live mój biały DS Lite'cie . Cytuj
maciak 0 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Witam,Jestem nowy na forum wiec na początku witam wszystkich Mam problem z moim DSi. Leżakował trochę i mógł też gdzieś upaść lekko a teraz kiedy go włączam mam tylko biały ekran (na gorze po prawej są paski kolorowe) dolny ekran też jest cały biały. Słychać wszystkie dźwięki w menu więc konsola działa. Proszę o jakieś rady co z tym zrobić.Rozebrałem już konsolę i wszystkie taśmy są prawidłowo podpięte a żaden z wyświetlaczy nie wygląda na uszkodzony. Cytuj
Karpiq 0 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Witam Mam pierwszą wersję DS'a, niestety bez zasilacza. Nie wiem jakie parametry powinien mieć zasilacz. Stąd moje pytanie: czy zasilacz od DS Lite'a pasuje do pierwszego DS'a? Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 (edytowane) z wiki.. Zasilanie wbudowany akumulator litowo-jonowy, 3,7V 850mAh/1000mAh (klasyczna/Lite) zasilanie zewnętrzne: 5,2V DC (do stabilnej pracy wystarczy 5V), gniazdo identyczne jak w Game Boy Advance SP, model Lite ma inną wtyczkę dołączany zasilacz na prąd przemienny dostarczający stały o żądanym napięciu i obrazek: Edytowane 9 czerwca 2013 przez Shiro Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Orientuje się ktoś czy da się gdzieś jeszcze zakupić folie na ekran do NDS Lite? Play-Asia nic już nie ma, nawet od firm innych niż Hori. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Na Rakuten czasem się pojawiają, ale Hori dawno nie widziałam. Są inne japońskie folie, ale też szybko znikają. 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Radiant Historia na eStarland za 20$ http://www.estarland.com/index.asp?product=39693 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 powiedzcie mi czy wszystkie DSi mają taki dupny d-pad, że ciężko wcisnąć jakikolwiek skos, czy to tylko mój =/ ? Cytuj
Gość Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) do usunięcia Edytowane 10 stycznia 2015 przez Gość Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Drukował ktoś okładki gier ? Mam sam cart Zeldy ST i chciałbym wydrukować okładkę do niej. Są jakieś magiczne programy do tego ? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 (edytowane) Dlaczego ludzie graja na Nintendo DS? Przeciez to nie ma zadnej grafiki Prosze o wyjasnienie sytuacji. Pomińmy naturalnie rpgi, przygodówki, platformery itp, zawsze sie zastanawialem czy sa ludzie ktorzy kupuja gry jak fifa albo Need for Speed Most Wanted i w to graja. Nawet nie chodzi juz ze wyglada to jak wyglada, ale przewaznie zrobione na odwal sie, kupa bugów i niedopracowane. Edytowane 20 stycznia 2015 przez Velius 1 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Dziekuje, satysfakcjonujaca odpowiedz Cytuj
Labtec 3 667 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Dziekuje, satysfakcjonujaca odpowiedz Nie ma za co, dzięki ze mnie od razu zrozumiałeś i nie muszę tłumaczyć ile to na Wii i DS jest shovelware produkowane zeby szybko zarobić na rodzicach ktorzy kupowali byle co dla swoich 4-10 letnich dzieci, a prawda jest taka ze to oni byli głównymi "nabywcami" DS i Wii Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Beka z was panowie...jak kupujecie konsole Nintendo żeby grać w NFSy i CoDy xD. Dobra koniec hejtu. Ale serio...DS'a nie kupuje się żeby grać w NFS: Most Wanted, tylko Zeldy, Mario...dobra powiecie że oklepane i schematyczne. Lubicie jRPG'i? Ja akurat średnio, ale są takie których fabuła i mechanika mnie totalnie pochłania, chociażby Pokemony (w tym przypadku mówię o mechanice oczywiście). Mało? Co powiecie na przygodówki z ciekawym wykorzystaniem touchscreen'a, typu Professor Layton? I można by tutaj mnożyć mniej znane i raczej niszowe tytuły. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Nie znam sie na Nintendo DS niestety, uwielbiam serie Need For Speed, Call of Duty i Assassins Creed i tego szukam na tym małym potworze. Kupiłem DS'a bo zacheiły mnie recenzje jednej gierki, dostaje same dyszki. http://www.metacritic.com/game/ds/cory-in-the-house Gra dostała 228 pozytywnych recenzji, z czego wiekszosc to opinie ze to najlepsza gra na świecie i zayebisty system. Niestety po ograniu i przejsciu tej gry stwierdzam ze nie jest tyle warta i jest slabo zrobiona. Jezeli najlepsza gra na Nintendo DS ma taka grafike i gameplay, oraz tak zacne i slawne serie jak CoD i NFS slabo sie prezentuja to nie chce juz probowac innych gier bo pewnie sa wiele poziomow nizej. Chyba wracam do PS4 bo tam lepsza grafika Cytuj
Labtec 3 667 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Kondeer chyba nas nie załapał Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Mam pytanie dotyczące pirackich wersji gierek.Wiecie może e-koledzy jak odróżnić taki syf od oryginalnych wydań? Wyczaiłem w fajnej cenie Valkyrie Profile na NDSa i nie wiem czy to legit stuff Wrzucę fotkę poglądową: http://i.imgur.com/QAQvnoM.jpg Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Nie pomoge z wersjami EU, ale napewno wkladajac cart piracki do 3DS'a albo w ogole sie nie odpali, albo bedzie widoczny inny tytul gry lub babole, wtedy zawsze zwracam towar na koszt tego co mi to sprzedal (raz sie zdarzylo). Wyglada niby na oryginal, ale moze poczekaj az sie wypowie ktos kto lepiej czai wydania europejskie. Watpie w ogole zeby ktos podrabial niemieckie wydania gier Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Watpie w ogole zeby ktos podrabial niemieckie wydania gier Też się tym sugeruję Swoją drogą,cholernie żałuję,że jak parę lat temu Ultima wyprzedawała tytuły na NDSa nie kupiłem Harvest Moona i właśnie Valkyrię bo cenowo wychodziło to wtedy ok 50zł Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Ten Need For Speed to na serio gra na DSa wydana w pudełku za grube pieniądze? Serio? Wpadłbym do takiego studia i... Przecież to wygląda gorzej nawet niż niektóre na Symbiana z czasów jego świetności. Ostro ktoś poleciał w kulki. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 najłatwiej rozpoznać po dziwnej czcionce ID gry na karcie oraz mniejszym niż oryginale "TM". To co zalinkowałeś wygląda OK. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi