JanzKijan 1 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Ta gra jest kapitalna. Idealne połączenie prostoty, oryginalności i dużej grywalności. Dużo możnaby pisać, dość jednak zaznaczyć, że szkoda, iż świat gier nie poszedł taką właśnie drogą. Dzisiaj liczy się tylko dobra grafika i nic więcej - regres merytoryczny na niemalże całej linii. Pikimin 2 to absolutnie obowiązkowa pozycja na GC. Cytuj
sokol 1 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Ja właśnie poluję na ta gierkę, ale pierw musze memorkę nową kupić bo miejsca na savy nie mam Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Fajnie jakby pomyśleli nad 3 częścią... A dwójka jest GENIALNA Cytuj
sokol 1 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 A ile zajmuje przejście jej na 100%? Jedynka była pod tym względem króciutka. Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 moze ktos napisac o co mniej wiecej w tej grze chodzi ? dwojka lepsza niz jedynka ? Cytuj
n-name 0 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 bardzo podobna do pierwszej części, z tym że sporo dłuższa. Dla mnie po ukończeniu pierwszego Pikmina dwójka była trochę nużąca, ale zagrać warto Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 (edytowane) moze ktos napisac o co mniej wiecej w tej grze chodzi ? dwojka lepsza niz jedynka ? jak nie grales w "jedynke" to inwestuj w dwojke. wiecej moznliwosci i wiecej grania. no i nieskonczona ilosc dni na exploracje. Edytowane 24 kwietnia 2008 przez jiloo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi