JanzKijan 1 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ta gra jest kapitalna. Idealne połączenie prostoty, oryginalności i dużej grywalności. Dużo możnaby pisać, dość jednak zaznaczyć, że szkoda, iż świat gier nie poszedł taką właśnie drogą. Dzisiaj liczy się tylko dobra grafika i nic więcej - regres merytoryczny na niemalże całej linii. Pikimin 2 to absolutnie obowiązkowa pozycja na GC. Cytuj Odnośnik do komentarza
sokol 1 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja właśnie poluję na ta gierkę, ale pierw musze memorkę nową kupić bo miejsca na savy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Fajnie jakby pomyśleli nad 3 częścią... A dwójka jest GENIALNA Cytuj Odnośnik do komentarza
sokol 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A ile zajmuje przejście jej na 100%? Jedynka była pod tym względem króciutka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moze ktos napisac o co mniej wiecej w tej grze chodzi ? dwojka lepsza niz jedynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
n-name 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 bardzo podobna do pierwszej części, z tym że sporo dłuższa. Dla mnie po ukończeniu pierwszego Pikmina dwójka była trochę nużąca, ale zagrać warto Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) moze ktos napisac o co mniej wiecej w tej grze chodzi ? dwojka lepsza niz jedynka ? jak nie grales w "jedynke" to inwestuj w dwojke. wiecej moznliwosci i wiecej grania. no i nieskonczona ilosc dni na exploracje. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez jiloo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi