Sven Froost 486 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Panowie, sa jakies uslugi subskrypcji gier typu EA Access ktore w wielu przypadkach mozna odpalic na Macu? EA I Ubisoft odpadaja bo gry sa na Windowsa, chodzi mi glownie o gry multiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza
Loczek_btw 0 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam, mam pytanie. Ostatnio zacząłem interesowac sie fifą, Kupiłem ją i po zaisntalowaniu ją na pc i po podłączeniu pada, zatwierdzam wszystko tymi lewymi strzałkami od pada a nie x. Wie ktoś jak to naprawic? Fifa była kupiona od gościa który zagrał tylko 2 mecze i mu się znudziła. fifa 21 jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 - Jakiego masz pada? Czy masz aktualne starowniki? - Jaki system? - Pierwsze słyszę o używanej Fifie na PC. Kupiłeś konto? Steam? Origin? - Czemu założyłeś konto na FPE a nie pytałeś na forum FIFY? - Użyłeś google? lub mózgu? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 to pewnie Wesker naybany założył nowe konto i probuje włączyć fifkę na ps5 (ostatnio trendy). Wczoraj szalał po wszystkich działach forumka podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 zmieniłem internety na Netia 1000mb/s. speedtesty pokazywały różne dziwne liczby, gdzie download wahał się między 600 a 200 (przy czym chyba tylko benchmark.pl pokazał więcej jak 500), natomiast upload latał między 100 a 290. pany z netia kazały olać te speedtesty argumentując, że przy takich prędkościach wyniki są niemiarodajne i polecili apkę speedtest pro. ta z kolei pokazuje 940/290 na sztywno na przestrzeni kilku testów w ciągu dnia. pytanie jest kluczowe - mają rację czy robią mnie w jajko ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Chlopy. Zgralem iso file na usb aby zresetowac PS Classica i pojemnosc pamieci mniejszyla sie z 32Gb do 40 MB. Jak teraz usunac taki niewidoczny file. Po prostu wgralem na pendriva "disc image file" przez specjalny program: balenaEtcher. Teraz chcialbym zwolnic miejsce ale nie wiem jak sie za to zabrac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Musisz włączyć w eksploratorze Windows, żeby pokazywało ukryte pliki. https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/wyświetlanie-ukrytych-plików-i-folderów-w-systemie-windows-10-97fbc472-c603-9d90-91d0-1166d1d9f4b5 Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jestem u rodzicow w pl. Tutaj aktualnie jest uzywany Windows 7 ale sprobuje wlaczyc ta opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 W ostateczności możesz sformatować pendrive. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Poszlo przez: https://www.balena.io/blog/did-etcher-break-my-usb-sd-card/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Jeśli formatowanie nie działa, to znaczy że najprawdopodobniej coś się zjebało i uszkodziło Ci pendrive. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Nie wiem jak to wytlumaczyc. Pamiec flash dzialala poprawnie tylko byla cala zapelniona. Wygladalo to jakby formatowanie dysku nie usuwalo pliku iso ktore bylo kompletnie nie widoczne przez windows. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 czy wy też tak czasami macie że na Gogu gubi wam instalacje jakiejś gry i potem jest problem z ponownym uruchomieniem jej pomimo tego że ona tam jest. Z czego to może wynikać? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Zas powracam prosic o pomoc. Otoz lapek MSI zaczal mi halasowac. Wymienilem paste( tak jak to w konsolach sie robi), ale nic to nie pomoglo. Dalej wyje z tym ze teraz z przerwami. Zas kiedy odpale np. YT to juz wyje caly czas. Poszperalem troche w systemie i chyba znalazlem przyczyne. Karta graficzna zintegrowana z prockiem i5 caly czas pracuje, obciazajac procesor. Stad te ciagle wydmuchiwanie ciepla. Tymczasem 2 karta graficzna Nvidi w ogole nie kontaktuje. Czasem wskoczy na 1% wydajnosci ale to praktycznie raz na jakis czas. W opcjach ma ustawienie na high preformance. Stery sa aktualizowane, wszystko git. Nie wiem czego mam szukac. Moze windowsa przeinstalowac. Oryginalnie mialem 7. Poten darmowo przeszedlem na 10 pro. Grzanie mam gdzies od 2 miesiecy. Moge chinczykom zaniesc, ale to juz w ostatecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Jak podłączałem kompa po hdmi pod tv to się okazało ze muszę wybrać na PC główna kartę zewnętrzna bo inaczej wszystko szło ze zintegrowanej i mulilo. Musisz mebel gdzieś w opcjach panelu sterowania wybrać domyślna kartę nvidii. Czytałem o tym na elektrodzie jak coś, może szukaj w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Panowie jakiś dobry DARMOWY program do convertowania filmów z WEBM do Mp4?! Albo jakiś youtube downloader 4K w MP4. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Handbrake? Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ktoś ogarnia Discordowe boty? Poprzedni admin, który je podpinał obraził się i teraz miesza na kanale poprzez boty. Miałbym kilka pytań do jakiegoś ogarniacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
magpie 41 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca On 2/1/2024 at 6:51 AM, Soul said: Panowie jakiś dobry DARMOWY program do convertowania filmów z WEBM do Mp4?! Albo jakiś youtube downloader 4K w MP4. Dziękuję. Pewnie juz za pozno, ale moze komus innemu sie przyda: https://www.shutterencoder.com/en/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Brat wrócił z urlopu i mu Pc nie działa poprawnie. PC nie wysyła żadnego sygnału do monitora. Monitor wyświetla "brak sygnału". Na razie sprawdziłem na szybko z kilkoma kablami Hdmi i pod rożnymi odbiornikami. Sygnal nie idzie ani z karty graficznej ani z motherboard. Wszystko w środku pudla wygląda w porządku poza mała ilością kurzu, która sie nazbierała przez czas jak użytkował. Kurka.. nie mam żadnych pomysłów. Zdemontuje wszystko i sprawdzę zasilacz i powoli będę podpinał resztę sprzętu, może na cos wpadnę. Komputer byl używany przez poprzedniego właściciela. Zmieniliśmy tylko dysk na szybszy i nowego windowsa zgraliśmy. Działał prze pol roku jak bajka. Ja normalnie wymiękam. Albo czekaj... gdzie ja położyłem ten młotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 6 godzin temu, MEVEK napisał(a): Brat wrócił z urlopu i mu Pc nie działa poprawnie. PC nie wysyła żadnego sygnału do monitora. Monitor wyświetla "brak sygnału". Na razie sprawdziłem na szybko z kilkoma kablami Hdmi i pod rożnymi odbiornikami. Sygnal nie idzie ani z karty graficznej ani z motherboard. Wszystko w środku pudla wygląda w porządku poza mała ilością kurzu, która sie nazbierała przez czas jak użytkował. Kurka.. nie mam żadnych pomysłów. Zdemontuje wszystko i sprawdzę zasilacz i powoli będę podpinał resztę sprzętu, może na cos wpadnę. Komputer byl używany przez poprzedniego właściciela. Zmieniliśmy tylko dysk na szybszy i nowego windowsa zgraliśmy. Działał prze pol roku jak bajka. Ja normalnie wymiękam. Albo czekaj... gdzie ja położyłem ten młotek ? Na płycie głównej masz diody sygnalizujące podstawowe problemy, sprawdź jaka dioda się świeci i na jaki kolor. I porównaj co pisze w instrukcji. Jaj się nie świeci to zasilanie/płyta główna albo przycisk w obudowie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 9 godzin temu, MEVEK napisał(a): Brat wrócił z urlopu i mu Pc nie działa poprawnie. PC nie wysyła żadnego sygnału do monitora. Monitor wyświetla "brak sygnału". Na razie sprawdziłem na szybko z kilkoma kablami Hdmi i pod rożnymi odbiornikami. Sygnal nie idzie ani z karty graficznej ani z motherboard. Wszystko w środku pudla wygląda w porządku poza mała ilością kurzu, która sie nazbierała przez czas jak użytkował. Kurka.. nie mam żadnych pomysłów. Zdemontuje wszystko i sprawdzę zasilacz i powoli będę podpinał resztę sprzętu, może na cos wpadnę. Komputer byl używany przez poprzedniego właściciela. Zmieniliśmy tylko dysk na szybszy i nowego windowsa zgraliśmy. Działał prze pol roku jak bajka. Ja normalnie wymiękam. Albo czekaj... gdzie ja położyłem ten młotek ? Pytanie czy jak odpalasz kompa to coś się odpala w sensie słuchać, że ruszył dysk i kręci się wiatrak na procku czy tylko zakręci raz i kaplica. Może pomóc odpięcie zasilania/wyłączenie zasilacza, możesz jeszcze spróbować wyjąć baterię z płyty głównej żeby się ustawienia zresetowały. Zawsze może być tak, że zasilacz wyzionął ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Panowie.. wszystko sie wlacza i kreci poza monitorem. Chodzi zasilacz, chlodzenie i slychac strzelajace dyski (hdd maja ten specificzny halas podczas pracy). Poza tym jest tez palaca sie dioda na plycie glownej ale jeszcze sie tam nie dostalem. Komputer brata wiec delikatnie podchodze do sprawy. Moje to juz dawno bym rozebral a tutaj podchody jak do dziewicy. Dzieki za wskazowki. Bardzo pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Zdjąłem kartę graficzna i zaczął bootowac sie normalnie do biosa. Teraz spróbuje uruchomić windowsa a później będę główkował czy to zasilacz czy może grafika odleciała. Może zasilacz za slaby, nie domaga? Ważne ze juz cos widać Zrobione! Ale co bylo to wam nie powiem. Zdjąłem kartę i odpalilem ponownie aby wejsc do biosa. Tam zmieniłem bootowanie na dysk z windowsem i zatrybiło. Wsunąłem kartę Radeon R9 380 z powrotem na plyte i jest cacy. w locie poszły jakieś updatey i trybi. Może będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 257 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Takie pytanie do bardziej obeznanych w Steamie (mam nadzieję, że dobry temat). Chciałbym pograć z kuzynem w Valheim ale gierka jest dosyć słabo zoptymalizowana dlatego chciałbym jakoś udostępnić tę grę kuzynowi żeby zobaczył sobie czy jego komputer poradzi sobie z gierką. Ostatecznie mogę mu podać loginy do mojego konta ale nie wiem skąd ale mam przeczucie, że w Steam jest jakaś opcja żeby znajomemu grę na chwilę ,,pożyczyć''. Jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi