Opublikowano 17 lutego 200817 l ale najlepsze info to, to, ze Death Before Dishonor bedzie na Hunterfescie :] milusio teraz dopiero się dopatrzyłem że kąwerdże grają w pierwszy dzień haineken openera... chu.jowo ;[
Opublikowano 17 lutego 200817 l przekładasz jakieś szwabskiego regała ponad konwerdźa?? af za daleko, dbd spoko, ale jak narazie to jedna kapela co mnie interesuje na hf a okres czerwcowo-lipcowy i tak jest gorący: 02.06 - napalm/suffocation/warbringer 03.06 - today is the day/jucifer/antigama 12.06 - dying fetus/antigama (to a propos niusów) 28-29.06 - hunterfest 04.07 - konwerdż Edytowane 17 lutego 200817 l przez tekA
Opublikowano 19 lutego 200817 l 01.03.2008 - Kraków, Lost Highway - AZARATH + ŁEB PROSIAKA + HELL UNITED + SOTHOTH Wybiera sie ktos? Ja raczej bede...
Opublikowano 23 lutego 200817 l Boris + Growing Wrocław (08.05.08r.) Firlej bilety: 35 PLN (pierwsze 125 sztuk) oraz 45 PLN (pozostałe). chu.jowo że w czwartek wypada ;[ (trzeba będzie dzień urlopu załatwić..)
Opublikowano 26 lutego 200817 l poki co na kolejnej edycji pepiczkowego Brutal Assault (14-16.08.2008) swoj udzial potwierdzily nastepujace kapele: Agnostic Front All Shall Perish Beheaded Behemoth Carcass Cephalic Carnage Entombed Exodus Hollenthon Inveracity Kataklysm Primordial Septic Flesh Six Feet Under Swallow The Sun Textures Warbringer
Opublikowano 26 lutego 200817 l Sex Pistols będą na Open'erze. Po raz pierwszy w Polsce będziemy mieli okazję zobaczyć zespół, który istnieje od 33 lat i przez cały ten czas zdołał nagrać jeden album.
Opublikowano 26 lutego 200817 l Shellac! (pipi)a. Nie wierzę, że to prawda. To zbyt piękne. To jest wydarzenie na miarę zeszłorocznego przyjazdu Sonic Youth - po prostu przyjeżdża ktoś z generacji, o której myślałem, że już wymarła, że to pieśń przeszłości. Steve Albini to przecież żywa legenda lat 90., a nawet 80. A tutaj są, i to w moim mieście. Rewelacja. Sex Pistols to nieco inna liga, to są reaktywowane dziadzki bez Sida Viciousa (który, nota bene, grać za bardzo nie umiał, ale i tak był duszą zespołu). Od nich już zalatuje wonią trupią. Co innego Shellac... cóż, przynajmniej mam taką nadzieję, bo nie przypominam sobie, bym widział jakiś ich koncert z przeciągu ostatnich 10 lat;].
Opublikowano 26 lutego 200817 l Autor O shellacu chyba juz ktos wklejal, tak z 2 miesiace temu bylo wiadomo, ze przyjada. Najpierw miala byc Wwa, ale ostatecznie jada do Ero.
Opublikowano 26 lutego 200817 l To fajnie, że ktoś przypomniał, jak wpadłem do tematu;], bo bym jeszcze przegapił. Od teraz będę odliczał dni.
Opublikowano 27 lutego 200817 l Shellac! (pipi)a. Nie wierzę, że to prawda. To zbyt piękne. To jest wydarzenie na miarę zeszłorocznego przyjazdu Sonic Youth - po prostu przyjeżdża ktoś z generacji, o której myślałem, że już wymarła, że to pieśń przeszłości. Steve Albini to przecież żywa legenda lat 90., a nawet 80. A tutaj są, i to w moim mieście. Rewelacja. Sex Pistols to nieco inna liga, to są reaktywowane dziadzki bez Sida Viciousa (który, nota bene, grać za bardzo nie umiał, ale i tak był duszą zespołu). Od nich już zalatuje wonią trupią. Co innego Shellac... cóż, przynajmniej mam taką nadzieję, bo nie przypominam sobie, bym widział jakiś ich koncert z przeciągu ostatnich 10 lat;]. tez sie zdzwqilem ze shellac przyjezdza, sadzilem ze to ekipa z gatunku" europa nie istnieje, poza tym i tak juz nie gramy" jesli bedzie we wrocku to mozliwe ze zajrze, uslyszec song of minerals albo doris na zywo...
Opublikowano 27 lutego 200817 l To kto w końcu wybiera się na Metalmanie? Można jakąś ustawkę na browar zrobić (Specu? Drugi rajd po katowicach? xD), ja będę na 99%.
Opublikowano 27 lutego 200817 l Sex Pistols haha, podstarzałe punki grające na najbardziej komercyjnym festiwalu w kraju zapewne za grubą kase nie ma to jak anarchia i anty kapitalizm. Nie wiem czy ktos slucha HORSE the band ale zagraja w Polsce jeden koncert. Szczecin, klub "Stara Cynkownia" DATA: Poniedziałek, 26.05.2008 WJAZD: 15 pln Edytowane 27 lutego 200817 l przez Shen87
Opublikowano 27 lutego 200817 l Cavalera Conspiracy, koncert promujący album "Inflikted" 09.06.2008, Warszawa, Stodoła bilety: 130 zł (przedsprzedaż), 140 zł (w dniu koncertu) Kur.wa! No poje.bało z tym cenami. A tak chętnie bym się do Warszaffki wybrał, ale bez jaj... 3 lata temu za Slayera w Stodole się płaciło 105 zł.
Opublikowano 28 lutego 200817 l Sex Pistols haha, podstarzałe punki grające na najbardziej komercyjnym festiwalu w kraju zapewne za grubą kase nie ma to jak anarchia i anty kapitalizm. Nie wiem czy ktos slucha HORSE the band ale zagraja w Polsce jeden koncert. Szczecin, klub "Stara Cynkownia" DATA: Poniedziałek, 26.05.2008 WJAZD: 15 pln iiiik! zayebicho!
Opublikowano 28 lutego 200817 l the hub w polszcze, wroclaw poznan i inne pewnie. bende, juz 4 raz;] dla fanow naked city wjazd pewnie kolo 20 zl poznan 15 kwiecien wrocek chyba 18 Edytowane 28 lutego 200817 l przez _Milan_
Opublikowano 28 lutego 200817 l jaszczoor, wiesz gdzie konkretniej? o warszawie przeczytałem na last.fm a na innym forum ktoś pisze ze na 100% w katowicach a nie w warszawie także nie wiem komu wierzyć EDIT: potwierdzone, w warszawie nie grają Amerykańscy nintendo-core'owcy Horse The Band wystąpią w klubie Zero Instytut 1.05.2008. Na razie tylko taka wstępna informacja. Na pewno nie będzie to jedyny zespół wieczoru. Detale niebawem ! ^_^ ja tam będe !!! <_< Edytowane 28 lutego 200817 l przez jaszczoor