Opublikowano 26 kwietnia 200816 l e, poszedłbym sobie na nich. I to jeszcze taniutkie bilety... U nas niedługo juwenalia, skład taki jak co roku, nawet mi się pisać nie chce, ale pewnie i tak wejdę za friko więc mi to rybka. No Zax z Poznania dojeżdża to wiesz, tez możesz się przypałętac ;D The Dillinger Escape Plan with Meshuggah and Between The Buried And Me June, 26 2008 08:00 PM - Progresja , Warsaw, - O ! podoba mi sie to :>
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l niezle niezle, ultrasem dep nigdy nie bylem a meszugi nawet nie sluchalem, ale zapowiada sie niezle. Chociaz czuje, ze na Kąwerdżu będzie lepszy rozp.ierdol
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l e, poszedłbym sobie na nich. I to jeszcze taniutkie bilety... U nas niedługo juwenalia, skład taki jak co roku, nawet mi się pisać nie chce, ale pewnie i tak wejdę za friko więc mi to rybka. No Zax z Poznania dojeżdża to wiesz, tez możesz się przypałętac ;D Taak tyle że ze mną to jest tak że jak się mam zebrać gdzieś na jakiś wyjazd w Polskę to kończy się na siedzeniem na (pipi)e. Trzeba w końcu prawko sobie zrobić
Opublikowano 28 kwietnia 200816 l pier.dole neuroze za stówe jak dopłacam pare dyszek i mam pośród 69 innych kapel w krainie mlekiem i miodem płynącej (bliżej niż do stolicy do tego). za to za dillingera i meszuge warszawa ma wpier.dol (o ingnite, dfd, dying fetus i konwerdżu nie mówiąc). przedwczoraj byłem na skromnym, ale fajnym gigu (to tak a propos relacji) i stołeczniaki z death row dali rade nieprzęciętnie. zapraszali właśnie na ignite'a, pojechałbym, ale nie mam keszu. a no i jest taka opcja, że na broodstocku '08 kreator gra, będe z paroma młodocianymi metaluchami z osiedla więc jakby coś ten teges to fajnie byłoby poznać pare avatarów. Edytowane 28 kwietnia 200816 l przez tk
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l TODAY IS THE DAY (USA) + JUCIFER (US) + COMPLETE FAILURE (USA) + FOUR QUESTION MARKS (FR) + ANTIGAMA (PL) + WOODY ALIEN (PL) 04.06.2008 Warszawa Progresja ul. Kaliskiego 15a drzwi: godz. 18.00 start: godz. 19.00 bilety 40pln / 50pln / 55pln przedsprzedaż www.shortcut.pl Traffic Club ul. Bracka 25 ----------------------- 04.07.2008 CONVERGE THEMA11 DAYMARES 35 pln 100 sztuk 45 pln 100 sztuk 55 pln reszta świetnie
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l wiedzialem ze bedzie poniezej 50 zl, przeczuwalem. 2 todaye i converge juz zarezerwowany. troche undera sie spotka na obu koncertach todaya ;]
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l No pięknie jeśli chodzi o cene Kąwerdża. Widzim się tam. Tak samo jak na DEP+Meszuga.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Isis uwielbiam ale nerwoza mi tak nie wchodzi...DEP urwie jaja tak czuje oby tylko grali z godzine przynajmniej.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Na Metalmani w tym roku DEP jajca urwalo, to prawda. To co kolesie na scenie odwalaja... Masakra.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Na Converge watpie, zas na Today bardzo mozliwe, ze sie w stolicy pojawie.
Opublikowano 7 maja 200816 l 17 Lipca 2008 g. 20:00 Berlin Raging Speedhorn Pirate Cove Stage Bar w/My City Burning info z: http://www.myspace.com/ragingspeedhorn Ja i Bawół jedziemy na 666%. Jiloo się zastanawia (urlopy) i czekam na odszczek Speca. Jak ktoś chętny to niech pisze PM, bo bilety chcę zamawiać. Cena na razie nie znana, ale kogo obchodzi taki szczegół Info ze stronki http://www.mycityburning.com/shows/ thu July 17, 2008 - Berlin (DE) @ Pirate Cove Stage Bar w/ Raging Speedhorn, Jigsore, Karras
Opublikowano 7 maja 200816 l bawolasty powiedział dokładnie to samo co ty Obso ale kogo to obchodzi ważne że jest koncert hehe
Opublikowano 7 maja 200816 l ja tam nic nie czaję, mi styka to że znowu zrobię roz(pipi)undę na ich koncercie Jiloo lepiej uważaj bo znowu wpadniesz na scenę:f
Opublikowano 7 maja 200816 l 17 Lipca 2008 g. 20:00 Berlin Raging Speedhorn Pirate Cove Stage Bar w/My City Burning info z: http://www.myspace.com/ragingspeedhorn Ja i Bawół jedziemy na 666%. Jiloo się zastanawia (urlopy) i czekam na odszczek Speca. Jak ktoś chętny to niech pisze PM, bo bilety chcę zamawiać. Cena na razie nie znana, ale kogo obchodzi taki szczegół Info ze stronki http://www.mycityburning.com/shows/ thu July 17, 2008 - Berlin (DE) @ Pirate Cove Stage Bar w/ Raging Speedhorn, Jigsore, Karras jak smiesz kwestionowac moj wypad suko? xD nie ma (pipi)a we wsi, jade
Opublikowano 7 maja 200816 l o kuuur.waaaa masakra dlaczego 21 maj ;/// jeszcze dzisiaj nerwoze zaklepalem, a tutaj taki kop w du,pe. oby to byla pomylka. Edytowane 7 maja 200816 l przez _Milan_
Opublikowano 7 maja 200816 l JAAAAA PIEEEERDOOOLE ku.rwa matke opchne chyba na allegro, 2 stówki w tym miesiącu na same bilety chyba zleci. a co do raginga to bierzcie mnie pod uwage aczkolwiek converge kusi. Edytowane 7 maja 200816 l przez tk
Opublikowano 7 maja 200816 l haha, jednak jade xD kumpel bierze fure i brum brum, bilety powinny byc tanie, sadze ze kolo 20 zl, jak ktos z Poznania to niech da znac, zawsze mniej na benzyne ;]