Opublikowano 7 maja 200816 l ta black cobra to na squacie więc wejsciówki będą tanie jak barszcz, żuberek w butli w cenie trzy nowe polskie złote i komenda w sąsiedztwie
Opublikowano 7 maja 200816 l chu.jowo że w tyg, nie wyłudzę wolnego w pracy ;[ na Boris we wro jutro ktoś reflektuje stąd ?
Opublikowano 7 maja 200816 l na Isisie ludzie szli po piwo gdy gral boris, na nich byly najdluzsze kolejki.
Opublikowano 7 maja 200816 l I mieszkaj tu człowieku jakieś 200-300km od Wrocławia xP Edytowane 7 maja 200816 l przez Fab3r
Opublikowano 7 maja 200816 l no jak zaczeli napier.dalac tym szumem to cześć ludzi się zmyła, ale w wawie już grali żywsze kawałki i myslę że takie jutro, będą w końcu to Smile Promo tour, a Statement i My Naighbour Satan są świetne imo, i kawałki z Pink i Heavy Friends nie są nudne
Opublikowano 7 maja 200816 l Miałem iść, ale chyba nie będę. Maj-czerwiec to we Wrocławiu strasznie napięty okres, fajnych koncertów jest masa. A kasy przychodzi tyle samo, co zawsze;/.
Opublikowano 7 maja 200816 l dokladnie milan nie pierdul, w zasadzie to nie wiadomo co beda grali, ale jezeli pojada w pink, heavy rocks czy amerykanskiego smile'a to trzeba tam byc. No chyba, ze od tego za(pipi)a dzieli cie 800km
Opublikowano 8 maja 200816 l Jak na Relijunie bylo? Zespół zagrał fantastycznie, dokładnie tak, jak możnaby oczekiwać po ich płytach. Dziwaczne miny, dziwaczne ubrania, ogólny sponatniczny absurd. Wszystko w Rurze, czyli w piwniczce na kilka metrów, gdzie zespół wchodzi na scenę, przepychając się z instrumentami przez widzów. Stałem praktycznie obok wokalisty, jak ktoś chciał zapogować to nawet go potrącił. Szkoda, że tak krótko. I że publika taka drętwa - nie bardzo wiedzieli, co zrobić, tańczyć czy stać i się gapić na dziwolągi z Ameryki. Nota bene strasznie mało ludzi było. Myślałem, że jak przyjeżdża kultowa kapela z K Records za 30 zł, to się tłumy zwalą, a tu garstka, w dodatku co najmniej połowa zespołu w ogóle nie kojarzyła i przyszła na Ściankę. Ścianka mnie zaskoczyła pozytywnie. Na żywo brzmią jak kapela grunge'owa z początku lat 90. Basista wygląda zupełnie jak Krist Novoselic z Nirvany (podobny wzrost, fryzura i zachowanie).
Opublikowano 8 maja 200816 l Na 25 lecie Vader'a oprócz wymienionych już dawno kapel (Nile,Entombed etc.) zagra Samael.
Opublikowano 8 maja 200816 l cała impreza ma być rejerstrowana na potrzeby dvd. wejściówki coś ponad stówa. na stronie deadline agency można zamawiać limitowane plakaty z czerwcowego koncertu cult of luna w cenie 17zł jakby to kogo interesowało.
Opublikowano 9 maja 200816 l Jestem już po Boris :-) Zagrali całego seta z Smile+ pink i chyba dyna-soar, nie kojarzę co było na końcówce i na bisie :-P wypadli za(pipi)iście! :-D mieli jeszcze jednego gitarzystę,z TKi (z exo) zastanawiamy się czy to nie Michio Kurihara był :-P Growing- dwóch kolesi i pół godzinny szum, tak po skrócie :-P Minusy to mało ludu,z 50 osób+ wokal ledwo słyszalny Boris (pipi)a! \m/ Żołądkowa, na wyspie słodowej, z gwinta w trzyosobowym składzie included ;-)
Opublikowano 11 maja 200816 l trochu fotek z Boris: http://www.galeria.kosto.pl/index.php?dzia...amp;idalbumu=28
Opublikowano 13 maja 200816 l 16.12.08 http://www.lastfm.pl/event/620275 Kataklysm, MORBID ANGEL, Marduk, Arsis oraz Keep of Kalessin
Opublikowano 13 maja 200816 l ooo, zacny skladzik, Keep of Kalessin dalo rade na brutalu, ciekawe jak w malym klubiku
Opublikowano 15 maja 200816 l tez dostalem taki biedny voucher, a myslalem ze jak pojade to mi pan druknie zwykly bilet
Opublikowano 15 maja 200816 l te "bilety" sie wymienia w dzien koncertu w klubie na te prawdziwe. rzadko kiedy tak jest
Opublikowano 15 maja 200816 l Na to mówi się Voucher. Na shotcutcie czasem sprzedają takie coś (np. na Einstürzende Neubauten na długo przed koncertem można było u nich zamówić vouchery wymienialne na bilet w dniu koncertu).