puszkin 235 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 wybuera sie kto na metallice w srode ? :nonie: Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 wybuera sie kto na metallice w srode ? :nonie: Pluję sobie w twarz bo mogłem jechac <_< Zabrakło mi w decydującym momencie kasy i ogólnie mam już za wiele innych "ważniejszych" planów.Za to mój kumpel dziś na maturkach się chwalił,że jedzie z większą grupą(miałem jechac z nimi) i aż mi gul wyszedł sporawy hehe :wkurzony: Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Ja jadę na koncert i będę miał, także 2 bilety do odsprzedania, bo 2 kumpli zrezygnowało... Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 te bilety to na plyte czy sektor ? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 I jeśli na płytę to w jakiej cenie? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 znajoma z innego forum ma chyba jeszcze 2 po 125 sztuka Cytuj
Gość Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 (edytowane) http://www.lastfm.pl/event/485365 Dobra raczej będe na Todayu w Breslau z ziomkiem albo sam, zależy od tego czy w piątek rano będe miał zaliczenie, ale się postaram. Z lasta wynika, że jedzie milan, tk, puszkin i ktoś tam jeszcze. Chętni jakby co na jakąś flachę przed gigiem? Edytowane 29 maja 2008 przez Gość Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Wczoraj byłem w Chorzowie na Metallice. Stadion wypełniony po brzegi (60tyś.) świetna setlista, wyszli zagrali, roz*#bali wszystkich i wszystko Jedynie Kirk w jakieś słabszej formie (solówka z One za dobrze mu nie wyszła i przy Seek strzelił strasznego babola) Poza tym byłem na płycie, czyli ostra walka o życia Przy Creeping Death leżałem na plecach a obok mnie z 100 osób Szyja do wymiany, prawa noga kontuzjowana, czyli norma A Metallica mimo swoich lat nadal jest w świetnej formie (genialne tempo) O supportach nic nie pisze, wyszli zagrali i juz, większość ludzi tylko czekała jak zejdą. PS. Przed koncertem spotkałem Butchera, mimo % udało mi się go poznać Cytuj
kempa 0 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 wy(pipi)ane plakaciwo na todaya. ;\\\\ Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 YETI - coś z tego nowego albumu zagrali ? Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 YETI - coś z tego nowego albumu zagrali ? Nie i to jest jedyny minus tego koncertu, ale po ostatnik kawałku Lars powiedział, że przyjadą do nas po wydaniu nowego albumu. Czyli pewnie za rok, kolejny wyjazd na Metallice 8) Cytuj
adi 189 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Jak tam Trujillo wypadł,dobrze było basa słychać??K.....kocham tego gościcia,ale raczej w Suicidal i Infectious bo w Metallice niestety bas jest bo jest Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 1. "Creeping Death" 2. "For Whom The Bell Tolls 3. "Ride The Lightning" 4. "Harvester Of Sorrow" 5. "The Unforgiven" 6. "And Justice For All" 7. "Devil's Dance" 8. "Disposable Heroes" 9. "Welcome Home (Sanitarium)" 10. "Master Of Puppets" 11. "Whiplash" 12. "Nothing Else Matters" 13. "Sad But True" 14. "One" 15. "Enter Sandman" bis: 16. "Last Caress" (cover Misfits) 17. "So What" 18. "Seek And Destroy Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 z overkilla clenching the fists of dissent davidian old aesthetics of hate halo imperium descend the shades of night take my scars Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 (edytowane) 1. "Creeping Death" 2. "For Whom The Bell Tolls 3. "Ride The Lightning" 4. "Harvester Of Sorrow" 5. "The Unforgiven" 6. "And Justice For All" 7. "Devil's Dance" 8. "Disposable Heroes" 9. "Welcome Home (Sanitarium)" 10. "Master Of Puppets" 11. "Whiplash" 12. "Nothing Else Matters" 13. "Sad But True" 14. "One" 15. "Enter Sandman" bis: 16. "Last Caress" (cover Misfits) 17. "So What" 18. "Seek And Destroy Jak skończyli grać Mastera to już ledwo co stałem na nogach, a tu za moment WHIPLASH! Ten kawałek ma mega je#^iecie Poza tym Disposable Heroes, For Whom The Bell Tolls, Ride The Lightning, So What. Sam miodzik, genialny koncert Publiczność także świetna, dużo ludzi znało słowa więc było głośno. Enter Sandman For Whom The Bell Tolls http://pl.youtube.com/watch?v=SXyi7I1wvug One Jak tam Trujillo wypadł,dobrze było basa słychać??K.....kocham tego gościcia,ale raczej w Suicidal i Infectious bo w Metallice niestety bas jest bo jest Powiem ci, że byłem zaskoczony na plus, Bas było słychać bardzo dobrze. No i tekst Jamesa z koncertu (z forum overkill) James -It's been 4 years , was it long ? James : Who has been to Metallica concert before? Większość stadionu podnosi łapki James - Bullshit, you raise your hands because you don't want to look like complete dick Edytowane 29 maja 2008 przez YETI Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 z overkilla clenching the fists of dissent davidian old aesthetics of hate halo imperium descend the shades of night take my scars Tylko, że w innej kolejności, bo np. Davidian był na koniec, a Imperium drugi. Mogliby jakie DVD z tego je.bnąć, bo te jakości z jutuba powalają, a koncert był na prawdę fpytę. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Jak tam Trujillo wypadł,dobrze było basa słychać??K.....kocham tego gościcia,ale raczej w Suicidal i Infectious bo w Metallice niestety bas jest bo jest word Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 chodzą głosy, ze z tej całej europejskiej trasy ma być dvd, fajnie by było przy one i masterze myslalem ze odlece, kurde nie sadzilem ze metalajka na zywo bedzie az tak dobra. hyh no to za rok znow sie bedzie trzeba wybrać Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Mnemic - Nic nie napiszę o ich występie, bo ich nie widziałem... Machine Head - Bardzo lubię Machine Head, ale niestety się zawiodłem po ich koncercie:( Po pierwsze nagłośnienie fatalne, słychać było tylko stopy a słabo wokal. Po drugie oklepane kawałki (Widziałem ich w zeszłym roku i zagrali dokładnie te same utwory...) clenching the fists of dissent imperium aesthetics of hate old halo descend the shades of night take my scars davidian Po trzecie nie zagrali 1h tylko krócej... A większość ludzi patrzyła jakby Machine Head był jakąś podrzędną kapelą I czekali już tylko na gwiazdę wieczoru... Powiem tylko tyle widziałem ich w dużo lepszej formie, chociażby w zeszłym roku jak zagrali przed Konem na Hodokvas Fest (Słowacja) No nie pozostaje nic innego jak czekać na ich koncert jak będę główną gwiazdą, wtedy napewno będzie lepiej... "Clenching The Fists Of Dissent" Metallica - Nigdy nie podniecałem się Metalliką jak inni, ale poprostu lubię ich i szanuję za to co osiągneli. Pierwszy raz widziałem zespół na żywo i powiem, że jestem pod wrażeniem! James wokalnie wypadł super (mimo tego, że parę razy pomylił tekst) Setlista była genialna ! Jak miło było usłyszeć : Creeping Death , Ride The Lightning, Harvester Of Sorrow,Whiplash czy chociażby Last Caress! Minusy to też niestety nagłośnienie na płycie było jeszcze niezle, ale podobno na trybunach nie za ciekawie. I polska publika dała trochę ciała, bo moim zdaniem za duzo było przypadkowych ludzi, którzy poprostu przyszli, bo gra Metallica... Nagrałem cały koncert, ale przeciętnie wyszło, bo jednak kręcić w tłumie jest ciężko:( Tu macie niektóre moje clipy: Ride The Lightning Harvester Of Sorrow Whiplash Nothing Else Matters One Last Caress & So What Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) Metallica - Master of Puppets (part ) (Chorzów 28 V 2008) 1 publiczność daje radę :] Metallica 2008 For Whom the Bell Tolls in Chorzow Metallica Chorzów Poland - 28.05.2008 - Unforgiven http://www.youtube.com/watch?v=KPxaw721Liw...feature=related Metallica - So What Chorzów Poland 2008 fala http://www.youtube.com/watch?v=zAE-6906-jQ...feature=related Edytowane 30 maja 2008 przez YETI Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Chyba nie idę na Napalm Death, za mało czasu i kasy w tym wczesnoletnim okresie. Pewnie zadowolę się tańszym o połowę Today is the Day, chociaż nie wiem, czy mi się spodobają. Zwłaszcza te biedne supporty - obawiam się, że zanim Stone Cold wyjdzie na scenę, mi już nie będzie się chciało żyć. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 we wsi niedaleko grali Big Cyc, wybrałem się z kumplem... pod sceną dzieciarnia 7-12, za nimi 12-15 i dalej mohery 40+ na ławeczkach [z biwem w ręku, podrygujący] słowem: nuuuuda ;[ <w pewnym momencie pojawiły się okoliczne "punki" to sobie trochę poskakaliśmy, przy Makumbie i kawałku z Kiepskich m.in.> <obciach> Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 zawsze mi smutno gdy na takich jarmarkowych koncertach widze brudasow pod scena co tancza bo perkusja jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi