Opublikowano 30 maja 200816 l Sam (pipi)a jesteś brudas i będziesz tańczył na żałosnym Today is the day ....
Opublikowano 30 maja 200816 l Sam (pipi)a jesteś brudas i będziesz tańczył na żałosnym Today is the day .... no, a Ty i tak nie dostaniesz dvd naked city xD
Opublikowano 30 maja 200816 l biedny Mike Patton, ma blokade na 7 dni, nie bedzie mogl obrazac TITD ;/
Opublikowano 31 maja 200816 l a ustawiaja sie tu jakies brudasy na zalosny titd we wroclawiu na jakies before party?
Opublikowano 31 maja 200816 l ja, janol i kumpel bedziemy we wrocku kolo 17 chyba, puszka doplynie nie wiadomo o ktorej, wietek tez bedzie ponoc, psyko ma byc, tak glosi. nie ma problemu cos wykombinowac
Opublikowano 31 maja 200816 l Sam (pipi)a jesteś brudas i będziesz tańczył na żałosnym Today is the day .... ahahahahaha obrońca Big Cyca czy co?
Opublikowano 31 maja 200816 l na titd we wrocku planuje byc na 17.25, tylko czy jade to jeszcze pewien do konca nie jestem ;/ jedzie ktos z krk moze?
Opublikowano 31 maja 200816 l zawsze mi smutno gdy na takich jarmarkowych koncertach widze brudasow pod scena co tancza bo perkusja jest Iii tam, po pijaku i na Łzach się dobrze młyn rozkręca. A w niedzielę Koniec Świata i Zabili mi żółwia na dniach Siemianowic, za free ofkoz "Ta dziewczyna z naprzeciwka modli się co noc, nie wierzy w nic, w żadną magiczną moc, nie wierzy w nic, w żadną magiczną moc, czerwone w oknach ma firanki, jedna na cały blok" lalalala <nutki>
Opublikowano 1 czerwca 200816 l Te ja będe kolo 17 ide po bilet i mam u ziomków się nayebać, czy pijemy coś razem w krzakach?
Opublikowano 1 czerwca 200816 l ja pie.rdole, no to, ze today omine, to jakos przezyje, ale przegapienie picia wkrzakach naprawde boli ; \
Opublikowano 1 czerwca 200816 l Przyjeżdżam, dzwonie do Milana i godzine przed idziemy robić jakąś flache/flachy w krzakach, MasterSzejk też chętny?
Opublikowano 1 czerwca 200816 l No będziemy pić, ale jak janol mi ręki nie poda, to nie stukne się z nim plastykowym kubeczkiem ;f
Opublikowano 1 czerwca 200816 l zawsze mi smutno gdy na takich jarmarkowych koncertach widze brudasow pod scena co tancza bo perkusja jest I gitarki... ...wstyd mi teraz