kempa 0 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 ahah wiedzialem, ze tak bedzie ; ] Cytuj
Gość Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 zostaje janol, milan i wietek, bo tk też możliwe, że nie będzie. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 ahah wiedzialem, ze tak bedzie ; ] no niestey tez przeczuwałem bo kiepski okres, dlatego nie pisalem ze bede na sto % ale jak Ty bys Przemek jechać to ja tez bym przyjechał :imprezka: Cytuj
Specu 148 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Z chęcią bym przyjechał i jestem w porządku ale seryjnie za 8 dych to ja mam dojazd i koncert, zero na chocby fajki czy alkohol. Może kiedyś janol, może ;] łahaha, to samo co z Weedeaterem xD przestań tyle wpie.rdalać i rusz kiedyś dupsko na koncert ;] (pipi)a, jakby to bylo w cywilizowany dzien to moze i nawet ja bym dupe ruszyl xD Cytuj
Gość tk Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (edytowane) chu.ja tam internetowego du.pska sprzed monitora nie chce się ruszyc - już ja takich znam. 3 tygodnie temu poszło wszystko na bilety i jakoś żyje o suchym pysku. tak więc nie pier.dol i przyjeżdzaj. ja bede na styk jakoś, na chlanie i tak nie mam więc do roboty pójde, o! Edytowane 4 czerwca 2008 przez tk Cytuj
Gość Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (edytowane) Specu nie obiecywałem ci, ze bede na łiditerze, bo (pipi)a tego nie lubię, a kurfa nie bede jechał na tudeja, ze nawet fajki nie mam, ba juz mało co mam z tych 8 dych, bo pizza przyszła i malboraski se kupiłem, ha! zresztą ja pierd.ole co się będe tłumaczył, nikogo nie zapewniałem że będe na 100 %. Edytowane 4 czerwca 2008 przez Gość Cytuj
marjano 161 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Uczestniczyl ktos w poprzednich edycjach w festiwalu Nowa Muzyka w Cieszynie? Chodzi mi glownie o sprawe noclegu: czy w cene biletu wliczony jest koszt za pole namiotowe lub cos w ten desen? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Specu nie obiecywałem ci, ze bede na łiditerze, bo (pipi)a tego nie lubię, a kurfa nie bede jechał na tudeja, ze nawet fajki nie mam, ba juz mało co mam z tych 8 dych, bo pizza przyszła i malboraski se kupiłem, ha! zresztą ja pierd.ole co się będe tłumaczył, nikogo nie zapewniałem że będe na 100 %. ale nie zabij nikogo, to tylko e-koledzy xd Cytuj
Gość tk Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 to masz i się sliń: jakby kto reflektował jakieś bro z puchy pod klubem koło 6:30 to na pw po nr. koma Cytuj
Gość Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 spoko ironicznie polecialem, zadna napinka, no ale chlopaki co to za zabawa bez alkoholu, serio żadna ;/ Cytuj
kempa 0 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 ahah wiedzialem, ze tak bedzie ; ] no niestey tez przeczuwałem bo kiepski okres, dlatego nie pisalem ze bede na sto % ale jak Ty bys Przemek jechać to ja tez bym przyjechał :imprezka: na woodstocku nieodwolalnie sie zjawiasz i pijemy. Uczestniczyl ktos w poprzednich edycjach w festiwalu Nowa Muzyka w Cieszynie? Chodzi mi glownie o sprawe noclegu: czy w cene biletu wliczony jest koszt za pole namiotowe lub cos w ten desen? nie ma noclegu wliczonego w bilet, ale jest pole namiotowe za dyszke (w tamtym roku tak bylo przynajmniej) doslownie rzut beretem od terenu festiwalowego gdzie polecam zreszta metrowe kielbasy za 5 zlotych. dla wybrednych sa tez domki gdzies ponoc, ale nie wiem gdzie co i jak, bo ja nie z tych. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 psyko, puszka, nawet nie wiecie co was ominie, ja juz wiem. Najlepszy koncert na jakim w zyciu bylem ;] Jesli ktos lubi TITD to powinien dzisaj byc we wrocku. Koncert byl wspanialy, nawet obsowi sie podobal ;] Zreszta ch.uj wam w dup.y pseudofani, ja niedlugo zmiatam na pociag 8) Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 mastershake daj na gg 7190082 Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 nie mam gg, w tyrze jestem, janol ma moj numer ;] Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 czerwca 2008 Przytulilem Stone Colda, uuuuuu! Cytuj
janol 433 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Komunista ogqozo niech też się odezwie, chyba że chce nas szukac na koncercie. Albo właśnie nie chcesz szukać. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Komunista ogqozo niech też się odezwie No nie wiem... no będę tam. Trampki w czarno-białą kratkę i t-shirt z napisem "le lac, le man, evians-les-bains" to mój dzisiejszy ubiór. Postura i cera 13-latka. Białego. Cytuj
kempa 0 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Najlepszy koncert na jakim w zyciu bylem ;] taka Twoja wypowiedz byla chyba oczywista dla kazdego odkad wiadome bylo, ze koncert sie odbedzie ; ] zagrali co z willpowera ? Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 cos mało wieści, spodziewałam sie eseja choćby od Milana nawijaj bobby! [miejsce na foty] Cytuj
Gość tk Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 (edytowane) milan to teraz ląduje na głównym pkp w breslau jeśli wierzyć w punktualność tej instytucji. podobno jucifer prezentuje sie o wiele lepiej na żywo więc nie będzie ani minuty zamuły coś czuje. ku.rwa rozkłd mpk nie działa do chu.ja znowu pół godziny na autobus bede czekał. Edytowane 5 czerwca 2008 przez tk Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 czerwca 2008 No jucifer spoko, ale to juz byl czas przed todayem i ani mi ani milanowi sie nie chcialo przy tym bawic. Babka nie pokazala cyckow i miala jakies debilne buty rodem z Sherwood. Cytuj
Gość Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 a mi nie bo se słucham dram'en'bejsiku, a ten nawet z zaledwie 5.1 brzmi lepeiej niz wszystkie brudasy na swiecie :franc: Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Właśnie wróciłem z tgego Todaya... źle nie było, przynajmniej - jak za taką cenę. Ot, trochę dziwnego grania, o którym się zapomni po tygodniu. Today is the Day miał chyba najciekawszy reportuar z zespołów, tylko czemu Stone Cold musi nawet na koncertach puszczać te swoje jingle? Już na albumach są wystarczająco irytujące. Wydawało mi się, czy on je odwtarzał z własnego laptopa? Koncert głównie dla bardziej zagorzałych fanów zespołu, i to pewnie tłumaczy marną ilość przybyłych ludzi. W gruncie rzeczy największy mój szacun zdobył perkusista Jucifera, fajnie grał. Janol, jak mnie zobaczył, stwierdził: "teraz rozumiem, czemu nie zamieszczasz swoich zdjęć". Cóż... Zyskuję przy bliższym poznaniu, ale tego to on się nie dowiedział. Po koncercie gdzieś zniknął mi z oczu i sobie pojechałem do domu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi