Specu 148 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 a oggozo jest niższy ode mnie(tak,ktoś taki istnieje) Jeszcze rosnę;]. nosz (pipi) bez jaj mamy nowa maskotke xD Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) huehue, gruby baleron mial 1,5 metrowe wlosy ktorymi napier,dalal na wszystkie strony, przed zrzuceniem go ze sceny probowalem sciagnac go na ziemie wieszajac sie na jego wlosach, ale kut,as po prostu wyginal wtedy w ta strone glowe ;/ a co do ciemnosci, kurfa obso ten park wygladal nie ciekawie ;] w takich miejscach kreca materialy do uwagi xD dam dzisiaj fotki, ale nie wiem czy moge, musze zebrac pozwolenia ;] Edytowane 7 czerwca 2008 przez _Milan_ Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 kur.wa niech ktos powie ze nagral milana robiacego guitar hero xD Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 dam dzisiaj fotki, ale nie wiem czy moge, musze zebrac pozwolenia ;] Był już w historii muzyki taki gość, który najpierw był czarny, a później biały. Nazywał się Michael Jackson i nie wyszło mu to na zdrowie. Więc wolałbym nie;]. Cytuj
janol 433 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Wiedziałem. Zatem wszyscy, którzy chcą poznać karła niech dadzą znać, to im wyślę zdjęcia na PM. Mam zapchaną skrzynkę, więc chętni niech dadzą znać tutaj. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Jezu, wrzucaj jak chcesz. Przecież dałem uśmieszek na końcu zdania, znaczy że żart, nie. Sam jeszcze tych zdjęć nie widziałem, poza tym jednym co wrzucił Milan wcześniej. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 czerwca 2008 Wiedziałem. Zatem wszyscy, którzy chcą poznać karła niech dadzą znać, to im wyślę zdjęcia na PM. Mam zapchaną skrzynkę, więc chętni niech dadzą znać tutaj. The circus, the circus is here The circus, the circus so dear The circus, the circus it’s clear Please stand up and cheer the event of the year. a czy oprocz karlow beda kobiety z broda? Cytuj
janol 433 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Jezu, wrzucaj jak chcesz. Przecież dałem uśmieszek na końcu zdania, znaczy że żart, nie. Sam jeszcze tych zdjęć nie widziałem, poza tym jednym co wrzucił Milan wcześniej. Spokojnie, nie denerwuj się tak, bo nie urośniesz ;] Przecież ja też żartowałem. Nawet nie mam tych zdjęć (jeszcze) Żeby się karzeł nie pluł, to zgłaszajcie się na PM Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) warszafka: ja, obso i szychy wrocek: mastershake juz pod koniec: janol nerd cieszy sie z koncertu: tlumow nie bylo ;] wietnam, ja, oggozo i janol [*] wokalista complete failure chyba byl przywyczajony do takich fotek wszystkie pozostale foty spakuje wysle janolowi i szejkowi. Edytowane 7 czerwca 2008 przez _Milan_ Cytuj
janol 433 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Ja pier.dolę, jakie fachowe zdjęcie "Janol nerd cieszy się z koncertu" ;D Mam sporo brzydkich zdjęć i w sumie nic w tym dziwnego, ale to wymiata ;D Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 czerwca 2008 no po chu ju, z Rosswogiem wygladam jak Tokar, za to z Austinem sexi. Ogolnie to ja mam jeszcze filmiki na komorce, ale musze wykminic jak to sprawdzic itpXD Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 pokażta wszystkie foty,ciekaw jestem ;] a milana guitar hero chyba ktoś z exo chypał raz złapał w kadrze. Cytuj
Gość tk Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) menel z complete failure dobry był, rzucał się po tej scenie, wskakiwał na barierki - ogólnie pozytyw. szkoda żeśmy nie zostali przed firlejem bo krata żuberków była do obrócenia na jego koszt . jakby kto miał foty gdzie widac co więcej niż moje brudne kudły to poprosze. Edytowane 7 czerwca 2008 przez tk Cytuj
kempa 0 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 wietnam, ja, oggozo i janol [*] ojezu Janol xd chyba sobie wydrukuje, wytne i powiesze nad biurkiem prawa czesc tego zdjecia... Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 ehehe, dzieeeki, jestes coraz blizej tego dvd Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 (edytowane) XD btw wrzuc gdzies reszte fot jak jeszcze jakies zostaly ;] Edytowane 8 czerwca 2008 przez MasterShake Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 wiem wiem, wczoraj dwa razy wrzucalem na wyslijto.pl ale po 2 godzinach uploadu nie pokazal sie link ;/ i tak dwa razy kurfa. zaraz wklepie na cos innego. Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Jak zobaczyli taką pedalską czerwoną koszulkę u Milana to odrazu zdjęcia usuneli, bo nie będą szerzyć gejowstwa Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Biedny Mike znowu idzie sobie odpoczac xD zdjecia juz wrzucilem, wysle adres pmkami. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 zdeka deprymujące foty, pojechały chłopy na koncert a ustawiają się jak do foto z misiem w Zakopanem Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 te na scenie fajne foto, ale tłumu nie ma, no i oczywiście Janol xD Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 a to nie ten misiu mnie je.bal ze mu do busa wchodze? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 zdeka deprymujące foty, pojechały chłopy na koncert a ustawiają się jak do foto z misiem w Zakopanem steve austin to nie mis z zakopanem <_< a co do zdjecia z janolem i niskimi ludzmi, to juz inna historia xD Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 jak nie jak tak, tylko strój zostawił w domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi