Gość tk Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 (edytowane) puszczając mimo uszu złośliwe, niczym nieuzasadnione komentarze bawoła też napisze pare słów: four question marks - taka meshuggah dla ubogich, drewno na scenie, nie przyciągnęli rzeszy wielbicieli i chociaz mieli ciekawsze momenty gdzie można było rozruszać trochę kręgi szyjne to większość czasu spędziłem na sączeniu browarka. zdecydowanie najciekawszy fragment ich występu to ten kiedy austin wpadł na scenę i zaczął się drzeć do mikrofonu, co mam oczywiście udokumentowane w kiepskiej jakości, ale zawsze (coming soon on jutjub). complete failure - nawet nie zdążyłem się porządnie rozsiąść przy stoliku, a tu fachowy monitorek donosi, że zaczynaja grać. no i ponownie bez tłumów pod sceną, ale już co się działa na niej to zupełnie inna bajka. brudne, połamane, brutalne grindowe granie + mega charyzmatyczny wokal o aparyjci menela/chrystusa (to ten co się milan do niego modli) rzycający się w te i we te i wskakujący na barierki. wolniejsze fragmenty zbyt monotonne i przynudzające, ale ogólnie pozytyw. jucifer - nie wyłamie się zbytnio jeśli napisze, że było to największe zaskoczenie tamtego wieczoru. wcześniej obadałem połowe kawałka na myspace i nie dałem rady więcej, a tu proszę takie pomioty szatańskie. ruda lepiej sie ubrała w warszawaie ale i tak dawała rady nieprzeciętnie - odwalała fikołki lepsze niz psyko na wuefie a przy tym nieźle wiosłowa, niejeden chciałby wiosłować tak jak ona. za to perkusista, inaczej - PERKUSISTA! takiego poyeba to nawet na tym forum nie ma. poczynając od prezencji (wspomniana czapeczka z szopa i spojrzenie psychopaty) po nieskoordynowane walenie w gary i seryjną destrukcje pałek - wszystko na +. dziś jest ten dzień - nie jestem i nie byłem nigdy jakimś wielkim fanem, nie doszukuje się w ich muzyce piątego dna a bilet szczerze mówiąc kupiłem jeszcze przed tym jak dowiedziałem się, że antigama nie gra, ale to co prezentuja na scenie zasługuje na uznanie. nie widziałem jeszcze występu tak naładowanego emocjonalnie - czysta agresja - czuć w tym rękę tego na dole. zabrakło mi jedynie "free at last" i coveru sabbathów, ale coż każdemy nie dogodzisz. był to chyba najlepszy koncert jaki widziałem do tej pory w tym roku (a trochę widziałem), e tam chyba nawet w życiu. w każdym razie "pod względem artystycznym" bo nie było jak się pobawic za bardzo. ogółem warto było, zwłaszcza, że za psie pieniądze a przy okazji poznałem pare avatarów z masterszejkiem (będe wiedział do kogo się zwrócić jak ktoś mi będzie wisiał grubą kasę) i janolem (tym nerdem co się cieszy z koncertu) na czele, a i z wietnamem była okazji dłużej pogadać. nie idzie za to się nie zgodzić z obso i oqqozo (czemu że się jakoś aktywniej nie ujawnił, miałem inne rzeczy do roboty niż ludziom po butach patrzeć ), że z zabawą było krucho. mając w pamięci to co się działo na napalm death czy suffocation na myśl przychodzi mi tylko jedno - stypa. tez lubie trochę kontaktu spocone ciała w ciało, więc w tej kwesti się zawiodłem. to następne takie forumowe zgrupowanie to chyba dopiero na woodstocku albo na brutalu . Edytowane 14 czerwca 2008 przez tk Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 czerwca 2008 no na converge ewentualnie i ministry Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Skur.wysyńsko żałuję że nie dałem rady się zjawić na titd :'( Pytam też czy ktoś uderza na cult of luna do wrocławia? Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Mój znajomy na to idzie, bardzo mu się podoba ostatnia płyta. Ja nigdy nie byłem zbytnio ich fanem. Miałbym zbędną kasę, to bym poszedł, ale... Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 no nowy cult of luna jest kure,wsko nudny, w zasadzie bym poszedl gdybym mieszkal we wrocku, i gdybym wiedzial ze zagraja watchtower, a ze ostatnio nie zagrali to i teraz zapewne nie mam po co isc( no wlasnie, jechac). Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Tej, pytałem kto jedzie a nie mi tu marudzicie. No Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 16 czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 czerwca 2008 http://www.lastfm.pl/event/659439 Cytuj
Gość tk Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 no to pierwszy termin w jesiennym kalendarzu koncertowym zaklepany http://www.lastfm.pl/event/605259 polecam, lokal idealny na imprezy hardcore'owe. Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 22 lipca we Wrocławiu wystąpi John Kaada - bilet bagaleta 15zł. A z kolei początkiem sierpnia na jedynym koncercie w Europie wystapi Jennifer Charles z którą Patton współtworzył projekt Lovage... Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 czerwca 2008 Festiwal we Wroc: The Thing / Ken Vandemark 19.09 Matthew Shipp Trio 26.09 ZU 27.09 Black Engine 28.09 Marc Ribot 29.10 Ogqozo przenocuj kolege z 26 na 29 Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Jest koniec roku i kolejna przeprowadzka. Kto tam wie, może akurat będę miał wtedy wolne łóżko. Ile ten festiwal kosztuje? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 czerwca 2008 No jeszcze cen nie ma wlasnie, obawiam sie, ze moga byc niemale. Cytuj
antipop 2 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Festiwal we Wroc: The Thing / Ken Vandemark 19.09 Matthew Shipp Trio 26.09 ZU 27.09 Black Engine 28.09 Marc Ribot 29.10 o (pipi)a! zu i black engine! black engine przede wszystkim:D ale chu.jowo, że we wrzesniu Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 czerwca 2008 No jezeli Ribot jest miesiac pozniej, jak zauwazylem, to tylko na Zu i BE sie pewnei wbije, to moze rusze do jakiegos hotelu, a wczesniej na Vandemarka se pojade. Cytuj
antipop 2 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 jakby ktos cos wiedzial o cenach to chetnie poslucham Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 No było za(pipi)iście :-D Lowood, niezłe jak na dwie kobitki, takie tam plumkanie :-) - piliśmy piwo :-P Blindead za(pipi)iste na żywo,akurat na rozgrzewkę :-P A CoL wy(pipi)ane w kosmos! Tracklista za(pipi)ista ale nie przytoczę dokładnie. Roz(pipi) totalny, mam guza na czole po mosh'u :-P Afterek light+mcDonald+żołądkowa na trzech :-P bo większość się zwineła spać do szkoły/pracy Ogółem, kto nie był ten chui :-P Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 Co z koncertem Raging Speedhorn w Berlinie? Wie ktoś coś? Bo na Majspejsie nadal nie widnieje nazwa klubu... Cytuj
Specu 148 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 dziś w Kontrastach Annalisa xD a 22go (niedziela) w Starej Cynkowni zagra TYR :D:D http://www.lastfm.pl/event/630030 Cytuj
Cris 120 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 (edytowane) Jak ktoś ma blisko do mojej wioski. http://www.lastfm.pl/event/643586 Edytowane 22 czerwca 2008 przez Cris Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 na tDEP/Meszuga wybiera się ktoś jutro ? Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Ja miałem tam być, ale niestety niedam rady , bo w piatek jade na Slayera:) Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 (edytowane) http://www.last.fm/event/634575 -wixa w KRK za grosze,na jesieni ponoć venetian snares do krzysztoforów sprowadzają...w sumie w maju był Bong-Ra czemu na jesień nie może być VS http://www.last.fm/event/571287 -BOXCUTTER w Polszy,su.ko!!!1111!!!! no i kąwerdż czwartego,ale to i tak wszyscy zainteresowani mają bilety,niezainteresowanym ch.uj w oko.emo będą fruwać nisko w tym roku po progresji :wiking: Edytowane 27 czerwca 2008 przez wietnam Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 (edytowane) ahahahahaha xDDDDDDDDD watch out!! skrzat attack!! Edytowane 27 czerwca 2008 przez _Milan_ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 The Dillinger Escape Plan & Meshuggah Mesz pozamiatali równo za(pipi)iśće wypadli a dep roz(pipi)ili totalnie! Ich zachowanie na scenie to świrownia niesamowita Skakali po głośnikach, rzucali się w tłum [wokalista dawał śpiewać widowni, gitarzysta poszarpać struny] do tego Puciato zabrał pałkerowi stojak z talerzem i zawiesił go na oświetleniu ! setlisty [nie w kolejności]: Mesz Perpetual Black Second - tym zaczęli Electric Red Bleed Pravus Stengah Rational Gaze Straws Pulled at Random Mouth Liking What You've Bled Suffer in Truth Future Breed Machine - tym skończyli Dillinger When Actins as a Particle - tym zaczęli Sugar Coated Sour 43% Burnt When Good Dogs Do The Bad Things Panasonic Youth Setting Fire to The Sleeping Giants Fix Your Face Lurch Black Bubblegam None Eye Gong 82588 Milk Lizard Party Smasher Mullet Burden Sunshine The Werewolf - tym skończyli ogółem było za(pipi)iście tylko że w tej Progresji nie ma żadnej wentylacji i jest kur.ewsko gorąco, czułem się jak w saunie, do tego jest na jakimś za(pipi)u ;/ acha, grał jakiś support ale stwierdzilismy że (pipi) i poszliśmy po wódzię kto nie był niech żałuje Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 To jak, kto jedzie na Ministry do Stodoły? Data: wtorek, 15 lipca. Wszelkie informacje o sprzedaży biletów: info@knockoutprod.net Od 20 kwietnia sprzedaż wysyłkowa: bilety@knockoutprod.net oraz w kasie klubu Stodoła. 18:00 - drzwi 19:00 - 19:30 - Agressiva 69 19:50 - 20:30 - Dick4Dick 21:00 - ... - Ministry Na koncercie wszystkie miejsca są stojące Ceny biletów w przedsprzedaży 100 zł w dniu koncertu 120 zł http://www.stodola.pl/klub/?show=545 http://www.last.fm/event/557116 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi