Obsolete 973 Opublikowano 28 czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 czerwca 2008 jak bedzie be es e i reszta to moze wpadne, tak to mi sie nie chce za bardzo Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 dziwne supporty, ja bym z ciekawosci sie wybral, bawol mi pisal ze to ponoc ich ostatni koncert, czy trasa. No ale cena biletu to dla mnie ostateczny argument. Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 (edytowane) z drugiej strony możliwość usłyszenia na żywo tego naku.rwiacza jakoś mnie przekonuje. EDIT: nie będzie mnie już w Polszy jednak,szitfak! ahahahahaha xDDDDDDDDD watch out!! skrzat attack!! skrzatan jak już,serj. :* Edytowane 28 czerwca 2008 przez wietnam Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 dziwne supporty, ja bym z ciekawosci sie wybral, bawol mi pisal ze to ponoc ich ostatni koncert, czy trasa. No to jest ostatnia trasa (o dźwięcznej nazwie CULaTour), a koncert przedostatni, bo dorzucili jeszcze występ w Irlandii. Supportem w US&A była Meshuggah, my widocznie zasługujemy na coś innego. Wiem, że jak nie pojadę, to prędzej czy później będę żałował. Już nawet kij z tym, że koncert jest w Stodole. Takiej Legendy aż szkoda nie zobaczyć. Cytuj
Gość Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Wczoraj byłem na Lawie, która to jest swietem mej miesciny z muzyka familijno-biesiadna. (pipi)a byla do tej pory. Po skonsumowaniu alkoholu z kolegami w krzakach, tak zeby bron boze nikt nie wiedzial udalismy sie pod scene w oczekiwaniu czilujacego disco, nawet polo. Jaki ja (pipi)a glupi. Na scene wylegl dym, w tym momencie poczulem groze, ktora przypominala mi gimnazjalne czasy, gdy sluchalem Mayhem nocami w zachwycie nad potega Lorda i w leku nad jego majestatem. Nagle na stejdż wleciały jakies diaboliczne kur.wy mamiac zebranych grzesznikow wyuzdanym tancem, do ktorego zadna prawa kobieta nigdy by nie przystapila. Za nimi pojawil sie on, sam yebany (pipi)a szatan w cyganskim wcieleniu, Iwan, Iwan Komarenko. Sparalizowal mnie strach, gdy w towarzystwie ekstatycznie wijacych sie piekelnych szmat inwokowal do swego mrocznego ojca. Spierd.olilem do domu. Taki mocny to ja nie jestem, Black Metal Festival to bajka. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Na Dżemie byłem. Na dniach Mysłowic. Za darmo. Niestety nie udało mi się rozkręcić młynu Harlej móóóój, to jest toooo, Kocham gooooooooooooooo. Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 To jak? Kto jest na Kąwerdżu pojutrze? Wiet, Koval, Bartek - ktoś jeszcze ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Ja prawdopodbnie odpadne,ale 3majcie kciuki. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 no nie pierd.ol ;[ mord00k jak co to wpadniesz o 15 na centralny ? Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Bartek kur.wiu :< Pewnie, Kovciu, pewnie. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 świetnie, dołączymy do exo-grupy i wio na piwko Cytuj
django 549 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 byde i ja, ale pewnie juz pod progresja ~19 lub pozniej, bede szukal jakis znajomych mord Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 lipca 2008 Autor Opublikowano 3 lipca 2008 Mialem byc z milanem, ale ostatecznie sie nie chce. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 No ja jade jednak na dzialeczke sie wykapac, zjesc pstraga z grilla, i sie polenic. Nastepnym razem. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 lipca 2008 Autor Opublikowano 3 lipca 2008 Dobrze, ze ja nie musze jezdzic na dzialke, by sie wykapac. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 W sumie racja, zostaje w domu. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 kurde, korci mnie te Ministry, bardzo chętnie bym zobaczył ich na żywo, tylko ta cena ;/ trochę och.ujali, jakby z 50 zł było to nawet bym się nie zastanawiał... Cytuj
pogromcamuch 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 kto pomyka w sobote do złotowa na Open Air Fest hardcore ? Cytuj
Colio 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Monster Magnet gra w Stodole 15 listopada Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Wróciłem właśnie z Converge. Reszta poszła do Mumina na after więc raczej teraz nie napisze Powiem krótko : KTO NIE BYŁ A MÓGŁ NIECH ŻAŁUJE W PRZYSŁOWIOWĄ KUR.WĘ Converge pojechało cholernie mocno. Było po prostu za(pipi)iście. Otwarta scena itd, KONTAKT z publicznością i przede wszystkim MUZYKA. Nie mam siły nic więcej pisać, więc nadmienię jeszcze raz ,że było zaje.biście. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Powiem krótko : KTO NIE BYŁ A MÓGŁ NIECH ŻAŁUJE W PRZYSŁOWIOWĄ KUR.WĘ Nie mam siły nic więcej pisać, więc nadmienię jeszcze raz ,że było zaje.biście. Word Kąwerdż suko !!1 Cytuj
django 549 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 rozpierdolili kto nie byl ten warszawiak Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) wideo z gigu w dobrej jakości http://pl.youtube.com/watch?v=O_I0c5WfZ3s i jeszcze jedno: http://pl.youtube.com/watch?v=MrQVs37ImFE fotki: http://flickr.com/photos/3stepsahead/colle...57605995044179/ Edytowane 5 lipca 2008 przez koval Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 krew,wojna,chaos i pożoga-tyle skrótowo.po prostu pozamiatali.Jak usłyszałem Homewreckera, Thaw,Plagues No Heroes i przede wszystkim You Fail Me mało nie obs.rałem się ze szczęścia.nie przeszkadzał mi nawet krwawiący przez momemnt nos,jak ktoś nie trafił ze stagedivingiem i wleciał mi z kolana w nochala właśnie Noszkurna,gdyby nie mój fanbojizm w stosunku do tudeja,to być może stwierdziłbym,że było tak samo dobrze,a momentami nawet lepiej(YOU FAIL ME,suko!11!!111!).Siniaki po stagedivingu mam w najdziwniejszych miejscach,wszystko mnie boli i ogólnie jestem szczęśliwy jak mało kiedy. nawet tępy drech jako pacan pilnujący przed progresją by nie wychodzić na piwo nie wkurzał tak bardzo po gigu.dodatkowo after zarządził nieziemsko-steve albini z monopolowego na woli powinien dać nam kartę stałego klienta po haśle "poproszę wódki za 130 zł" KTO NIE BYŁ TEN Z POLICJI! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 co to znaczy konwerdz suko, you fail me suko? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi