Obsolete 973 Opublikowano 4 września 2008 Autor Opublikowano 4 września 2008 Bilety na Vandermarka 15/22 zl 0o Spodziewalem sie tak ze 100, masa. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 (edytowane) This Will Destroy You http://www.myspace.com/thiswilldestroyyou tczew, klub tromba 18.10 Caspian http://www.myspace.com/caspiantheband Oct 21 2008 8:00P PAPRYKA Sopot Oct 22 2008 8:00P W STARYM KINIE Poznan Oct 23 2008 8:00P JADLODOJNIA FILOZOFICZNA Warsawa Oct 24 2008 8:00P Krakow Tesa http://www.myspace.com/caspiantheband October, 11 2008 08:00 PM Szczytno October, 12 2008 08:00 PM - Krakow October, 25 2008 08:00 PM - Gdynia October, 26 2008 08:00 PM - Elblag Edytowane 6 września 2008 przez Shen87 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 G-E-N-I-A-L-N-I-E ! Blisko mnie This Will Destroy You oraz Caspian na obu będe na 1000000% Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) All Tomorrow's Parties Presents - The Nightmare Before Christmas 2008 Curated by MIKE PATTON & THE MELVINS. Anglia, Minehead 5,6 i 7 grudzień. Wystąpią : FANTôMAS PERFORMING THE DIRECTOR'S CUT FARMERS MARKET ISIS NEIL HAMBURGER BUTTHOLE SURFERS J.G. THIRLWELL'S MANOREXIA BOHREN UND DER CLUB OF GORE KILL ME TOMORROW THE DIRTBOMBS BIG BUSINESS ZU THE LOCUST TORCHE MELVINS SQUAREPUSHER THE BLACK HEART PROCESSION DäLEK MASTODON THE DAMNED WHITE NOISE SOULSAVERS FEATURING MARK LANEGAN STOCKHAUSEN'S KONTAKTE W/ STEINBERG & WINANT MADLOVE BOSS HOG DOUBLE NEGATIVE RAHZEL TEENAGE JESUS AND THE JERKS TWEAK BIRD Fantomas (odegra całą płytę Director's Cut!!!), Patton/Rahzel, Melvins, Mastodon, Isis, Zu, Mark Lanegan! Skład piorunujący ! Cena również, bo aż 300funtów za 3 dniowy karnet:( (poza wejściem na wszystkie koncerty w cenie karnetu jest: nocleg, pole golfowe, kort tenisowy, sauny, baseny i inne pierdoły...) Niestety jest tylko opcja zakupu 3 dniowego karnetu, nie można kupić biletu na 1 dzień ... Aha Mike Patton i Melvins wystapią tam 3 dni z rzędu, Mastodon aż 2 razy pod rząd! Skład jeszcze nie jest zamknięty Patton szykuje jeszcze jakieś niespodzianki, a Melvins ma dać wspólny koncert z Mastodon prawdopodobnie:) Wybiera się ktoś ? Edytowane 6 września 2008 przez Mike Patton Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Cena również, bo aż 300funtów za 3 dniowy karnet:( Wybiera się ktoś ? Nie stać nas ? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 5, 6 , 7, grudzien to ja sie szykuje na mikołaja niestety ;/ Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 G-E-N-I-A-L-N-I-E ! Blisko mnie This Will Destroy You oraz Caspian na obu będe na 1000000% No Caspian'y w Papryce to mus. Wiadomo coś o wejściówkach? jeszcze nie to swieze info, dam znac jak sie dowiem czegos 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 All Tomorrow's Parties Presents - The Nightmare Before Christmas 2008 Curated by MIKE PATTON & THE MELVINS. Anglia, Minehead 5,6 i 7 grudzień. (...) Cena również, bo aż 300funtów za 3 dniowy karnet:( (poza wejściem na wszystkie koncerty w cenie karnetu jest: nocleg, pole golfowe, kort tenisowy, sauny, baseny i inne pierdoły...) w dupach sie poprzewracalo angolom Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Koncerty metalowe nie byłyby tym samym bez rundki golfa w przerwie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 września 2008 Autor Opublikowano 6 września 2008 Teenage Jesus and the Jerks sie zreaktywowalo na koncert w miejscowce z polami golfowymi, basenem i kortami? To zabawniejsze niz Sex Pistols na Openerze. [*] Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 To nie ich wina Obsolete, bo ten festival wygląda tak co roku... Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 This Will Destroy You http://www.myspace.com/thiswilldestroyyou tczew, klub tromba 18.10 ooo, bede na 100 % , do tczewa mam 35 min drogi jak bedzie info po ile, prosze poinformowac. ano i trzeba sie zgadac na browarka przed/po koncercie :) pozdro Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 na twdy 35zl przedsprzedaz, 40zl w dniu koncertu 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Tanio, tromba za wielka nie jest. W przyszłym tygodniu kupuje bilet. Banny trza się ustawić. Cytuj
Gość tk Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 mt. zion podobno 20/25zł. btw chciałbym ich zobaczyć z 24 osobowym chórem w tej malutkiej salce crk . Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Terry Bozzio i inni świetni perkusisci przyjadą poczatkiem pazdziernika na festival do Opola... 9 pazdziernika Fennesz wystapi w Gdyni. Cena biletu 15zł Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) czas na kilka zaległych relacji: Converge@Progresja Cooooooonverge,suko!!!-wykrzykiwanie YOU FAIL ME! dało radę bardziej niż się spodziewałem.tak samo jak THAW,zresztą kto nie był ten pacan,żyd i sprzedawczyk! no i wracam do domu posiniaczony(szczególnie nos jak dostałem w niego z 11klatkowego kolanka jak ktoś stage diving chciał zrobić ),nogą ruszać nie umiałeem bo każdy staw napierdala okrutnie,słowem: jest prze(pipi)apozytywnie!Szkoda jeno,że bisów nie zagrali,ale nie wiem czy by mi jeszcze sił starczyło chociażby na dwie minuty,a co dopiero na 10 minutową Jane Doe,o którą się wszyscy upominali ;] I ten tego after zacnym był ;] jak i 40 minutowy sen i zapchany pośpiech. wielkie elo dla wszystkich nowopoznanych i szczególnie dla szczurka("to on był na kąwerdżach?!" XDDDDDDD) Converge@The Underworld fakje,usłyszeć You Fail Me,po raz drugi na żywca,tym razem w Londynie-orgazm i szał ciał.Ogólnie strasznie multinarodowe towarzystwo tam było,w oczekiwaniu na otwarcie klubu(Mega Club może się wiele uczyć jeśli chodzi o obsuwy-tam są dopiero jaja) poznałem kilka sympatycznych panien z Australii i dwóch gości z hiszpanii i jednego włocha. 21:10 wbijam wreszcie do klubu-szybka na(pipi)ka Stellami Artrois 0,33l za 2funty sztuka,potem przerzut na wódkę z sodą za 1,5 funciaka i White Russiany za 6.Po roz(pipi)eniu całej dniówki na alkohol,poczułem się gotowy,zresztą kilka minut później Kąwerdż wyszedł na scenkę.I zaczęło się PIEKŁO,ARMAGEDDON i ogólnie piski i okrzyki uniesienia grouppies(or else). Zagrali konkretnie,dynamicznie,po żadnym koncercie nie wróciłem tak posiniaczony.Potem jeszcze krótkie pogaduchy z Bannonem na afterze i wracam o 5 do domu by o 6 wstać do pracy. Nie wiem,brak mi słów,jak było PRZE(pipi)aZA(pipi)IŚCIE! No i wreszcie Merch przyzwoity mieli-kupiłem No Heroes,You Fail Me i Unloved & Weeded Out.Niestety ostatni ciuch wykupił szkot przede mną,myślałem,że mu przy(pipi)ie(zostały tylko ciuchy w rozmiarze S ) Enyłej,jeden z tych gigów,których się nie zapomina Acid Mothers Temple and the Cosmic Inferno@Madame Jo Jo's-kwas w dużych ilościach wylewający się z ich muzyki,na koncercie daje popalić jeszcze bardziej,czysta psychodela Do tego perkusista grający za gitarzystę i vice versa,dwie perkusje,porąbana japonka na perkusji nonstop coś wykrzykująca i porąbany guru wokalach/prowadzącej gitarze wyjący jak w transie(Kawabata Makoto w sensie).Do tego drinki tańsze od 0,33l piw i spoko basista,który jak zobaczył mnie w koszulce TITD to pierwsze co wydukał to: "Ahhhh,Steve Austin.He is a friend..." lolz Jedyny zgrzyt całej imprezy to,że wracając totalnie zmasakrowany po gigu zgubiłem gdzieś w metrze ich przekozacką koszulkę. Cephalic Carnage@The Underworld oszkurf,spodziewałem się sajgonu,ale to co oni zrobili to zaorało wszystkim.Nie dość,że supporty dobrze rozgrzały wielonarodową publikę tak oni już prawie rozpieprzyli tą tańćbudę...pjur fakin' destrakszyn. Harvey Milk&OXBOW@the Underworld slaaaaaaadż jak się patrzy,na koncertach są lepsi niż na płytach,brzmienie gniecie,no i za(pipi)istą koszulinę z OXBOWa zdobyłem dzięki temu gigowi Edytowane 9 września 2008 przez wietnam Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Rozbija się nowobogacki... btw.Już są bilety na This Will Destroy You coś koło 120 ich jest, cena wiadoma 35/40. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) Converge@Progresja wielkie elo dla wszystkich nowopoznanych i szczególnie dla szczurka("to on był na kąwerdżach?!" XDDDDDDD) debil, gadał z mord00kiem i nie wiedział że to morduk, pił wódkę ze szczurkiem i nie wiedział że to szczurek, fail dobrze że ci.pka poznałeś ;] Edytowane 9 września 2008 przez koval Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Rozbija się nowobogacki... btw.Już są bilety na This Will Destroy You coś koło 120 ich jest, cena wiadoma 35/40. bierzzesz? kurde, ja mam troche obawy, bo sam bede jechał <boisie> Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Ubierz się normalnie, bo nie dojedziesz :] Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Karol jutro dostaje wypłate i chyba biorę, też prawdopodobnie będe jechał sam ;/ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Converge@Progresja wielkie elo dla wszystkich nowopoznanych i szczególnie dla szczurka("to on był na kąwerdżach?!" XDDDDDDD) debil, gadał z mord00kiem i nie wiedział że to morduk, pił wódkę ze szczurkiem i nie wiedział że to szczurek, fail dobrze że ci.pka poznałeś ;] ;/ liczylem na konwersacje: -Ty suko111!! - trzeba bylo byc suko!!1111 -jaka suka111!!!! -Ty suko111!!!! Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) Converge@Progresja wielkie elo dla wszystkich nowopoznanych i szczególnie dla szczurka("to on był na kąwerdżach?!" XDDDDDDD) debil, gadał z mord00kiem i nie wiedział że to morduk, pił wódkę ze szczurkiem i nie wiedział że to szczurek, fail dobrze że ci.pka poznałeś ;] Na początku przed chlaniem powiedział ,że wie kto ja jestem XD Ale ten drugi koncert Converge to za dobrze Ci Wiet jest (pipi). Edytowane 9 września 2008 przez mord00k Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Rozbija się nowobogacki... btw.Już są bilety na This Will Destroy You coś koło 120 ich jest, cena wiadoma 35/40. bilety moze i sa, ale w sprzedazy beda od 1 pazdziernika 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi