Opublikowano 7 stycznia 200916 l http://www.lastfm.pl/event/871049 Jak nie je.bną ceny z kosmosu to jadę ! 85zł. Bilet juz kupiony.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Same here, jazda przez pół polski to najbardziej boli i kuje w portfel. ;[
Opublikowano 8 stycznia 200916 l no niestety ja tez, kupilem monitor i jem chleb z margaryna, nie mam na bilet.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Robert a na Edom wbijesz? Legion mówi, że jak jedziesz to on też. @Koval nie znasz się górniku. Edytowane 8 stycznia 200916 l przez _Be_
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Robert a na Edom wbijesz? Legion mówi, że jak jedziesz to on też. @Koval nie znasz się górniku. ja? edom? jesli chodzi o eaglesow to nie, raz ich juz widzialem, nie sadze by bylo tak fajnie bez queensow, i ze słabym repertuarem.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Ta, chodziło o eodm. No szkoda, że wtedy mnie nie było, ale ten Legion nie pojedzie bo chcial cie w stopy pocałować.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Ta, chodziło o eodm. No szkoda, że wtedy mnie nie było, ale ten Legion nie pojedzie bo chcial cie w stopy pocałować. zaczerwienilem sie, forumowicze o mnie rozmawiaja w realu.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l to samo mam z Nadja, 130zl poszloby na same (pipi)ongi, dżizys! O, na to idę. Tzn. w sumie się wacham bo niby 12 + 2,80 za bilety MPK, hmm no nie wiem.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l to samo mam z Nadja, 130zl poszloby na same (pipi)ongi, dżizys! O, na to idę. Tzn. w sumie się wacham bo niby 12 + 2,80 za bilety MPK, hmm no nie wiem. milcz wrocławiaku :<
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Ta, chodziło o eodm. No szkoda, że wtedy mnie nie było, ale ten Legion nie pojedzie bo chcial cie w stopy pocałować. zaczerwienilem sie, forumowicze o mnie rozmawiaja w realu. no to dobrze, żeś nie słyszał co obso o tobie mówił.
Opublikowano 9 stycznia 200916 l to samo mam z Nadja, 130zl poszloby na same (pipi)ongi, dżizys! O, na to idę. Tzn. w sumie się wacham bo niby 12 + 2,80 za bilety MPK, hmm no nie wiem. (pipi)
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Ja może się wybiorę. Odpada kupno biletów, bo od mieszkania do CRK mam niecałe 300 metrów drogi. Autobusem byłoby dłużej.
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Girls Against Boys na 4 koncertach w lutym 13.02.2009 Poznań, "Blue Note" 14.02.2009 Wrocław, "Firlej" 15.02.2009 Kraków, "Manggha" 17.02.2009 Warszawa, "Hard Rock Cafe" Wjazd 40 zł, przynajmniej we Wro. Tutaj przedsmak, czyli cały koncert z jakiegoś klubu w Holandii w zaje.bistej jakości zarówno obrazu jak i dźwięku. W ogóle polecam stronke można obejrzeć/ściągnąć koncerty m.in Isis, Oxbow, Red Sparrowes, Stuck Mojo, Riverside, czy Pattona z jakąś orkiestrą. Ja ze swojej strony mogę polecić Stinking Lizaveta - kapelę która ukradła gig Weedeaterowi w zeszłym roku we Wrocławiu (koncert z tej samej trasy). Dla bannych i innych takich znajdzie się i jakieś MGMT + mase kapel zaczynających się na "The" i kończących na "s". http://www.fabchannel.com/stinking_lizavet...cert/2007-05-09
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Dokładka kapel na Assymetry (te pogrubione): Minsk Baroness Ufomammut A Storm of Light Amen Ra Kingdom Tephra Blindead At The Soundawn Ema Camelia Tummo Starslighttheend Będzie jeszcze trzecia tura.