Opublikowano 27 marca 200916 l Ceny biletów na Down dokładnie takie same jak w ubiegłym roku w Stodole czyli 120zł - przedsprzedaż a w dniu koncertu 130zł. Jak zwykle my polacy musimy narzekać nawet jakby kosztowały 50zł to i tak jakiś pajac na forum by sie znalazł i napisałby, że drogo...
Opublikowano 27 marca 200916 l Ceny biletów na Down dokładnie takie same jak w ubiegłym roku w Stodole czyli 120zł - przedsprzedaż a w dniu koncertu 130zł. Jak zwykle my polacy musimy narzekać nawet jakby kosztowały 50zł to i tak jakiś pajac na forum by sie znalazł i napisałby, że drogo... z tego co czytałem w przekroju którymś, to w Polsce mamy jedne z najdroższych biletów w całej Europie. Także narzekanie wskazane.
Opublikowano 27 marca 200916 l Tak zgadza sie to przykry fakt:( Dla przykładu bilet na koncert Down w Pradze kosztował mnie około 70 zł a dzień pózniej byłem w Warszawie gdzie bilet kosztował o 50zł drożej!!! Ale prawda jest tak ,że ci co narzekają i tak nie pójdą na koncert i dalej będą narzekać a dla prawdziwego fana np. zespołu Down załpacić 70 zł czy 120zł to bez różnicy i tam wyprzeda sie cały koncert...
Opublikowano 28 marca 200916 l oko. dzisiaj w radiu szłyszałem, jakoby w Szczecinie ,we wrześniu, miał zagrać Slayer - w imię trasy promującej nowy krążek. Mają ogółem zagrac chyba ze 12 koncertow. niby gdzie? na WDS?
Opublikowano 28 marca 200916 l rok temu w uk placilem za downa 18 GBP, to ze w pl cena taka sama jak rok temu to wcale nie znaczy ze dobrze bo przeginaja.
Opublikowano 28 marca 200916 l Tak zgadza sie to przykry fakt:( Dla przykładu bilet na koncert Down w Pradze kosztował mnie około 70 zł a dzień pózniej byłem w Warszawie gdzie bilet kosztował o 50zł drożej!!! Ale prawda jest tak ,że ci co narzekają i tak nie pójdą na koncert i dalej będą narzekać a dla prawdziwego fana np. zespołu Down załpacić 70 zł czy 120zł to bez różnicy i tam wyprzeda sie cały koncert... i pewnie dlatego bilety nie stanieją, skoro grupa docelowa nie będzie nigdy narzekać, bo reszta społeczności organizatorów wali <idealista>
Opublikowano 28 marca 200916 l Lemmy ma zagrać na HunterFeście podobno, Olszeski pewnie już cieszy ryja ;] 07/25/2009 Poland Mazury Airport Szymany-Szczytno â Hunterfest http://www.imotorhead.com/tour.cfm Edytowane 28 marca 200916 l przez koval
Opublikowano 28 marca 200916 l gdzie jest szczytno? ok, juz wiem. bede tam. Edytowane 28 marca 200916 l przez Ölschmitz
Opublikowano 2 kwietnia 200916 l Jak już wiadomo Faith No More niestety nie wystąpi w Szczecinie na Szczecin Rock Festival, bo 24 czerwca wystąpi w Finlandii a 25 w Norwegii, także dla tych co chcą zobaczyć Faith No More polecam ten festival: www.novarock.at Wystąpi m.in: Faith No More, Nine Inch Nails, Metallica, Machine Head, Slipknot, Chris Cornell, Mastodon, Trivium, Placebo, Limp Bizkit, Guano Apes, Disturbed, Dimmu Borgir, Killswitch Engage, Staind, Static-X, Duff Mc Kagan (ex basista Guns N' Roses i Velvet Revolver) ze swoim Loaded czy super grupa ChickenFoot złożona z dwóch członków Van Halen (Hagar i Anthony) perkusisty Red Hotów Chada Smitha i gitarzysty Joe Satrini'ego! Bilety na ten festival a także przejazd autokarem z Warszawy przez Katowice do Austrii i spowrotem oferuje : http://www.shortcut.pl/
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Bad Brains wystapi na festiwalu w Jarocinie 17-19 lipiec...ku.rwa czxemu ja dopiero teraz sie o tym dowiaduje :lol3: jedzie ktos ;p ?
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Bad Brains wystapi na festiwalu w Jarocinie 17-19 lipiec...ku.rwa czxemu ja dopiero teraz sie o tym dowiaduje :lol3: jedzie ktos ;p ? wszystko wskazuje na to, że bede przekładać urlop z sierpnia na lipiec Bad Brains!11111111111111 ekipa północno-wschodnia jest zachwycona
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l Autor STEVEN SEAGAL W KRÓLIKARNI 04.07.2009 - Królikarnia Ceny biletów: WEJŚCIE BEZPŁATNE STEVEN SEAGAL W KRÓLIKARNI Już 4 lipca w warszawskiej Królikarni wystąpi Steven Seagal ze specjalnym projektem "Thunderbox". Zapraszamy wszystkich serdecznie!! Nie wiem czy to bylo info z 1.04, czy moze jakis zespol sie tak nazywa (przy newsie jest zdjecie SS jednakze), ale jezeli to prawda to nikogo tam nie moze zabraknac!!!!!11!!111
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l Machine Head pojawi się na Hunterfeście. Pytali również o Metallikę, ale się nie zgodzili. Organizator nie chce wyjawić powodu... a jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Dość duża szansa jest na pojawienie się Dimmu Borgir, z racji tego, że od nowego roku na bębnach w Hunterze gra właśnie członek Dimmu.
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l Autor Koles z Dimmu Borgir gra na bebnach w Hunterze? Brzmi bardzo abstrakcyjnie.
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l Niejaki Daray - http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?news_i...rkusista_Hunter