Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 koval: 1) Boris juz grali z NIN na trasie Amerykanskiej 2) nie będzie świateł i wizualizacji jak z LITS Europa zostala wydymana w dupe i tak --> trasa NINJA będzie Jane's Addiction, ale oddzielnie <_< Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 koval: 2) nie będzie świateł i wizualizacji jak z LITS Bo co ? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 bo tak BO TO POLSKAAAAAAAA! spierd.alajcie, żyję marzeniami ;f Cytuj
django 549 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 tak kowal, bedą taszczyć 10 wkurwe wielkich ekranow i caly system sterujacy do Poznania;f zreszta, ja tam wole normalne koncerty takie jak teraz sa niz sztywne setlisty Ghostowe Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Ty no kur.wa, to ńiń w końcu, oczekuję oczoje.bnego szoł ;] Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Europa zostala wydymana w dupe i tak --> trasa NINJA będzie Jane's Addiction, ale oddzielnie <_< I bardzo dobrze, że NIN nie przyjeżdza do Europy z JA , bo NIN supportowałó Addiction w USA to jakaś paranoja... BO TO POLSKAAAAAAAA! Nie Polska baranie tylko na całej trasie europejskiej tak będzie!!! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Jezus ty udajesz czy naprawdę jesteś głupi? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 czerwca 2009 W ogole to nie wiem po co idziecie na NIN, karly mozna poogladac rowniez w cyrku, a wyjdzie taniej. Cytuj
django 549 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 ponoć w Łaziskach jest dobre szoł z karłami Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 czerwca 2009 Trent ma 168 cm wzrostu. Je bany midget. Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Wyczuwam w tym osobisty przytyk. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Ty no kur.wa, to ńiń w końcu, oczekuję oczoje.bnego szoł ;] to sobie pizgaj latarką po oczach co 3 sekundy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 (edytowane) http://downloadfestival.co.uk/webcast/index.aspx Streaming na żywo z Downloadu (Down, Faith No More) i parę innych. Oczywiście dopiero będzie co nie. Edytowane 11 czerwca 2009 przez _Be_ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 No chyba ta, ale nie wiem jak to w angli to może godzine róznicy między nimi a u nas. Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Warszawa, Torwar (09.06.2009) Slipknot/Trivium/DevilDriver Nie będę się dużo rozpisywał na temat koncertu, powiem tylko tyle było rewelacyjnie!!! Rzadko zdarza się żeby supporty nie ustępowały gwiezdzie wieczoru a tym razem tak było, bo zarówno Trivium jak i DevilDriver dali super koncerty. Szkoda tylko ,że oba zespoły zagrały solidarnie po 35min:( Wkurzył mnie trochę Dez Fafara jak skandował cały czas Slipknot you say Slipknot itd. Facet śpiewa już tyle lat był frontmanem Coal Chamber a tu tak lizał dupę chłopakom ze Slipknot. Nie spodziewałem sie tego po nim:( Chciałbym zobaczyć koncert DevilDrivera w Polsce ,ale jako gwiazdy głównej, może się kiedyś doczekam... Z kolei chłopaki z Trivium dali bardzo żywiołowy koncert biegali po scenie jak opętani! Mieli tylko 35min ale zdziwił mnie fakt, że nie zagrali Like Light to The Flies:( Matt wspominał poprzednie wizyty zespołu w Polsce i nauczył sie paru słów po polsku:) Slipknot miał za(pipi)istą setlistę z każdego albumu zagrali po kilka utworów a Corey ma świetny kontakt z publicznością i jego wokal świetnie brzmi na żywo! Wkurzyła mnie tylko jedna rzecz a raczej jeden Clown, bo o Clown'nie będzie to mowa. Podczas koncertu zeszedł ze sceny na płytę i zrobił sobie obkrążenie całej płyty Torwaru nie wszyscy widzieli tą akcję, bo trwał, przecież koncert... Ale co mnie wkurzyło, że jak przedzierał sie przez ludzi to odepchnął jednego z fanów a druga sprawa to taka, że na koniec koncertu ktoś rzucił flagę Polski Corey ja trzymał w rękach i ją rozłożył dał Clawnowi a ten bez namysłu rzucił ją na ziemię (co widać w moim clipie "Spit It Out") co za pajac... Nagrałem w całości koncerty Trivium i Slipknot tu macie niektóre z clipów: Aha jeszcze setlisty z koncertów : DevilDriver: Kurde pamiętam tylko 3 utwory: Clouds over california End of the line Meet the wretched Trivium: 1. Kirisute Gomen 2. Down From The Sky 3. Throes Perdition 4. Rain 5. When All Light Dies 6. Pull Harder On The Strings Of Your Martyr Slipknot: 1.Intro/Sic 2.Eyeless 3.Wait and Bleed 4.Get This 5.Before i Forget 6.Sulfur 7.The Blister Exists 8.Dead Memories 9.Left Behind 10.Disasterpiece 11.Vermilion 12.Everything Ends 13.Psychosocial 14.Duality 15.People = Shit 16.Surfacing 17.Spit It Out Trivium: Down From The Sky When All Light Dies Pull Harder On The Strings Of Your Martyr Slipknot: Psychosocial Duality People = Shit Surfacing Spit It Out Cytuj
django 549 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 przypominam o trasie Nadji. Kto ma okazje niech sie przejdzie 17 Jun @ Klub Re - Krakow, PL 18 Jun @ Meskal - Posnan, PL 19 Jun @ UFA- Warszawa, PL 20 Jun @ Club Ucho - Gdynia, PL 21 Jun @ Alter Ego - Szczecin, PL Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Faith No More - Niemcy, Berlin (Kindl-Buhne Wuhlheide 16.06.2009) Do Berlina pojechałem z shortcutem. Jechałem aż 17h w jedną stronę, ale opłacało się! W roli supportu Wystąpili Farmers Market i Zu czyli zespoły z wytwórni Pattona. Pierwszego supportu nie widzaiłem, a Zu dało bardzo żywiołowy koncert, szkoda tylko ,że Patton nie wyszedł wykonać z nimi chociażby jednego utwor:( Myślałem, że wyjdzie, bo koncertował z nimi dośc dużo a poza tym był przyszykowany dla niego mikrofon na środku. Patton razem z Roddy'm oglądali koncert zza sceny:) Jeśli chodzi o Faith No More to dali za(pipi)isty koncert a Patton ze swoich projektów jak Fantomas,Moonchild czy Tomahawk wprowadził niektóre kawałki Faith No More w inny wymiar i jest dużo lepszym wokalistą niż przed laty! Mike mimo kontuzji nogi, którą często podpierał laską, która na początku trasy służyła mu tylko jako rekwizyt skakał często na jednej nodze, żeby nie obciążać tej kontuzjowanej (to się nazywa poświęcenie!) Setlista też super, chociaż już trochę sie powtarza od początku trasy, także mogliby coś zmienić... Mimo to, że Patton dwoił się i troił na scenie i miał kontakt z publicznością to widocznie dla niemców to za mało, bo Kindl-Buhne Wuhlheide nie zapełniła się do ostatniego miejsca powiem nawet, że na trybunch świeciło pustkami może to dlatego, że FNM daję aż 6 koncertów w Niemczech albo dlatego ,że tego samego dnia w Berlinie występowali też Neil Young, Motley Crue i Simply Minds. Niemieccy fani są beznadziejni rzucali często na scenę butelki i kubki plastikowe i stali jak słupy soli, mimo tego zespół aż dwa razy bisował. Moje niektóre clipy z koncertu, także zobaczycie jak kulał i skakał często na jednej nodze Patton... Aha jeszcze jedno rozwalił mnie cover Lady Gagi - Poker Face:) The Real Thing - From Out Of Nowhere - Land Of Sunshine - Caffeine - Evidence Spanish Version - Poker Face/Chinese Arithmetic - Setlista z koncertu: 1.Reunited 2.The Real Thing 3.From Out Of Nowhere 4.Land Of Sunshine 5.Caffeine 6.Evidence (in Spanish) 7.Poker Face/Chinese Arithmetic 8.Surprise! You\’re Dead! 9.Easy 10. Cuckoo for Caca 11.Ashes to Ashes 12.Midlife Crisis 13.Introduce Yourself 14.The Gentle Art of Making Enemies 15. I Started a Joke 16. King for a Day 17. Be Aggressive 18. Epic 19. Mark Bowen ENCORE 1 20.Chariots of Fire/Stripsearch 21.We Care A Lot ENCORE 2 22.Pristina Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Kurde, z ta setlista faktycznie przeginaja... juz ktorys raz z rzedu graja praktycznie to samo ;/ Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 (edytowane) Do końca trasy będą pewnie to samo grali. Edytowane 18 czerwca 2009 przez Khadgar Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 28 Lipca Anthrax w Warszawie w klubie Stodoła. jade. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi