Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 318,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

No u nas w WZ. Jak się poszczęści to załapiemy się na techno-przytup potem dla 16latków.

Opublikowano
  • Autor

We wtorek Tim Daisy z New Fracture Quartet w Powiekszeniu (Nowy Swiat 27). Podomiez 20 zl wjazd. Jak sie uda skonczyc prace do tego czasu, to sie wybiore.

Opublikowano

Today Is the Day - Praga 4.06.2008 Klub 007

o. może ktoś ich ściągnie do PL ;]

Opublikowano

az tak to im sie trasa chyba nie przedluzyla

Opublikowano

A Rosswog podobno rozsiewa ploty o rozpadzie kapeli :(.

Opublikowano
  • Autor

lol no ale sklad to chyba sie non stop zmienial, wiec co to za problem jak Austin sobie dobierze dwoch kolejnych grajkow

Opublikowano

No wiki mówi, ze juz jest nowy skład. Ale to jakieś anonimy (czyt. ich nazwiska nie są hiperłączami).

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

A Rosswog podobno rozsiewa ploty o rozpadzie kapeli :(.

haha, co najwyzej moze rozsiewac ploty ze zostal wyyebany ;]

Opublikowano

<b>Kayo Dot</b>

niedziela, 4.10.2009

Pod Minogą

Poznań, ul. Nowowiejskiego 8

bilety: 25 zł (przedsprzedaż) / 35 zł

Idę :geek:.

Opublikowano

We Are Idols - S/T Release Party dzisiaj w Wagonie, człowieku!

Będzie elyta intelektualna miasta i nie tylko.

Opublikowano

Hm, no kurde wpadłbym, ale 15 złotych... Zobaczymy, jak się wieczór ułoży.

Opublikowano

<b>Kayo Dot</b>

niedziela, 4.10.2009

Pod Minogą

Poznań, ul. Nowowiejskiego 8

bilety: 25 zł (przedsprzedaż) / 35 zł

Idę :geek:.

w sobotę w Warszawie, jadę

Opublikowano

Będziesz przed 20 to wjazd dychacza!

Opublikowano

Nie mogę przed 20 właśnie. Kurde no, raczej nic z tego. Z tanich koncertów to wybieram się na Black Tapes i CF98 do Firleja niedługo.

Opublikowano

We Are Idols - S/T Release Party dzisiaj w Wagonie, człowieku!

Będzie elyta intelektualna miasta i nie tylko.

kur/wa nie mogłeś wcześniej napisać ? ;<

Opublikowano

Wczoraj 27.09.09 odbyl sie w Stodole (W-wa) koncert Papa Roachu.

Nie moge przestac sie podniecac, bylo mega zayebiscie ;=] Zagrali wszystko co trzeba, a motyw jak Coby zakladal na twarz stringi rzucone na scene - bezcenne :)

Opublikowano

tez bylem. mimo, ze bardzo lubie papa roach to nie podzielam zachwytow kolegi. redmitsu mogles dac znac, ze bedziesz. gdzie szalales? ja bylem jakies 5 metrow od sceny.

Opublikowano

ja tez bylem 5m od sceny poki jakies retardy nie zaczeli robic zadymy na srodku to odbilem w prawo :P nie podobalo ci sie? :(

Opublikowano

Tez bylem. Stalem jakis metr od sceny. Koncert zakonczyl sie straszna klapa! Zalozenie stringow na glowe wzbudzilo moj niesmak.