Banny 2 656 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 hahah , pewnie na hali do wfu beda grac XD lol jednak odpadam chyab z gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Bylem ostatnio na koncercie ostrego w krk. To był mój 1 koncert hiphopowy i ostatni. Wiedziałem czego sie spodziewać, przed sie odpowiednio porobiłem, a i tak takie męki, ze daj pan spokój. Publika prawie sami licealisci, czapki zimowe na glowach, lańcuchy, groźne miny. Ostry jeszcze dawal rade bo grał z całym zespołem, a nie tylko dj, natomiast supporty, typowe boysbendy, w ogole nie dalo sie zrozumieć co oni z tej sceny jęczą, dziadostwo krótko mówiąc. koncerty szatanowo-brudasowe >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.koncerty hiphopowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Vandermark / Paal Nilssen-Love - Powiekszenie (Wwa), 18 listopada Majac w pamieci zeszloroczny koncert PNL z Brotzmannem w krakowskiej Alchemii i oczywista doskonalosc Vandermarka, to koncert bedzie zajebiaszczy oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Lean Left (Terry Ex/Andy Moor/Ken Vandermark/Paal Nilssen-Love) Piątek 27 listopada 2009 o 20:00 Powiększenie No ku rwa w koncu jakis sensowny lokal w wawce, ktory oferuje systematycznie zaje biste koncerty. Dwoch gosci z The Ex, Vandermark i PNL, bedzie dobre naku rwianie Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Archive, 19 stycznia - Poznań. Skąd info ?! :o edit: już znalazłem Edytowane 27 Października 2009 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Poznaniakom polecam. Na Plum byłem pare razy, ostatnio całkiem niedawno (ściślej wczoraj) i ogólnie wyje.bka kapelka pierwsza klasa wiadomo nie bede sie rozpisywał. Mothry tez nie trzeba raczej przedstawiać, sam czekam az wreszcie znowu przyjada do mojej wsi. Tam cena chyba 10/15 czy coś. Dzisiaj. W Stoilicy chyba tez graja jakos niedługo w tym całym Powiększeniu. To Plum to jest jak określił to wczoraj jeden gość "hałaśliwy noise" (xD), a Mothra to mothcore/wypier.dol w kosmos. Edytowane 28 Października 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Powiekszenie rulka Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 kur.wa mać, nie mogli tak we wro zagrać by ? :F Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) pg.lost we wrocławskiej Bezsennosci za 20zl, wybiera się kto ? Albo na ISISa do waffki ? Edytowane 31 Października 2009 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ile za Isisa i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 10 listopada, dawałem 75zł w empiku Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 W takim razie nie ma bata. Ale 11 byc moze widzimy się w Pasazu Niepolda! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 ISIS jest martwy, dowodem tego jest to ze dotarlem do 2 kawalka z nowej plyty i wyyebalem ja z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Nie wiem, nigdy nie słuchałem. W połowie listopada gra u mnie A.J.K.S za 15 złotych z jakimiś niemieckimi beatdownowymi kapelkami, iść? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 AJKS = nasz forumowy Odyn zreszta obadaj forum hopsiupowe Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ku.rwa wiem co to jest, ale Odyńca nie bedzie na tym koncercie. W tym miesiącu był, ale bez kitu zapomniałem pójść xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 W takim razie nie ma bata. Ale 11 byc moze widzimy się w Pasazu Niepolda! Byłem tam ostatnio właśnie, w Niebie, ale już dość nawalony ;x Myślę że odnajdę drogę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ostatnio byłem w Bezsenności na Butthole Surfers. To wtedy, co ochrona przerwała koncert z powodu rozpie'rdolu. Ogólnie lokal jest beznadziejny, zarówno na co dzień, jak i "od święta" (koncerty). Nienawidzę tego miejsca, co jest o tyle żalowe, że pociągające dziewczęta zazwyczaj lubią tam bywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Tam grał Czesław Śpiewa 2 razy pod rząd bo tylu było chętnych (fail). No, ale Buthole Surfers?! Bez kitu... Chociaz to nigdy nie wiadomo bo kiedyś byłem na Eye For An Eye + jakies innego pankowe kapelki po sąsiedzku w Drodze Do Mekki gdzie takich klimatow na co dzien nie spotykasz i hc atmosferka była obecna jakiej nie zaznasz niekiedy w CRK czy gdziekolwiek gdzie tego rodzaju imprezy się odbywają (stage diving, osobny mikrofon dla zapijaczonych domorosłych śpiewaków i spocone, wytatuowane morświny rozrywające na mnie tiszerta included xD). Btw. to EFAE ma jakoś na początku nowego roku grać w tej zasyfionej dziurze Madnessie - nie wiem jak to wyjdzie, zobaczymy. Edytowane 1 Listopada 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Rurwa ale opowieści :F pg.lost to post-rock więc taki akcji nie będzie chyba ;x Nigdy nie byłem z Bezsenności więc się przekonam na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Koval jako, ze jestes nowy w miescie to Ci mówie nie zapuszczaj się w okolice Madnessa bo tam sztyletują ludzi . Na Andrzejki dobry koncert w Hali Stulecia. Myslovitz, Happysad i chyba Zielone Zabki. Będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) se wrocilem wlasnei z Katatonii i zwazywszy na fakt ze graja raczej smetną muzyke przy ktorej ciezko sie bujac na zywo to bylo calkiem wporzo. Wokalista to gruby wieprzek, widac ze ma co do garnka wlozyc. Kolezanka krzyczala zeby pokazal cycki bo nie wierzyla ze ma wieksze od niej. Edytowane 7 Listopada 2009 przez zduniacz Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 A jak nowy materiał? Nadal taka zaje.bistość jak na "The Great Cold Distance"? Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zagrali tylko dwa tracki z nowego albumu, ladnie sie wkrecaly, a plytka sama w sobie jest podobna do TGCD wiec powinna Ci podejsc. Chociaz mam wrazenie ze mniej riffow jest, tzn mniejszy nacisk na gitary wiekszy na wokal ale moze to moje wrazenie. W miare reprezentatywny track - Ashen: http://www.youtube.com/watch?v=ookxTk9-oL4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Podobno Broadrick pogodził się Greenem i automatem perkusyjnym i Godflesh ma wystąpić na Hellfescie w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi