Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

Bylem ostatnio na koncercie ostrego w krk. To był mój 1 koncert hiphopowy i ostatni. Wiedziałem czego sie spodziewać, przed sie odpowiednio porobiłem, a i tak takie męki, ze daj pan spokój. Publika prawie sami licealisci, czapki zimowe na glowach, lańcuchy, groźne miny. Ostry jeszcze dawal rade bo grał z całym zespołem, a nie tylko dj, natomiast supporty, typowe boysbendy, w ogole nie dalo sie zrozumieć co oni z tej sceny jęczą, dziadostwo krótko mówiąc.

koncerty szatanowo-brudasowe >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.koncerty hiphopowe

36027419.jpg

Poznaniakom polecam. Na Plum byłem pare razy, ostatnio całkiem niedawno (ściślej wczoraj) i ogólnie wyje.bka kapelka pierwsza klasa wiadomo nie bede sie rozpisywał. Mothry tez nie trzeba raczej przedstawiać, sam czekam az wreszcie znowu przyjada do mojej wsi. Tam cena chyba 10/15 czy coś. Dzisiaj.

W Stoilicy chyba tez graja jakos niedługo w tym całym Powiększeniu.

To Plum to jest jak określił to wczoraj jeden gość "hałaśliwy noise" (xD), a Mothra to mothcore/wypier.dol w kosmos.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Ostatnio byłem w Bezsenności na Butthole Surfers. To wtedy, co ochrona przerwała koncert z powodu rozpie'rdolu. Ogólnie lokal jest beznadziejny, zarówno na co dzień, jak i "od święta" (koncerty). Nienawidzę tego miejsca, co jest o tyle żalowe, że pociągające dziewczęta zazwyczaj lubią tam bywać.

Tam grał Czesław Śpiewa 2 razy pod rząd bo tylu było chętnych (fail). No, ale Buthole Surfers?! Bez kitu... Chociaz to nigdy nie wiadomo bo kiedyś byłem na Eye For An Eye + jakies innego pankowe kapelki po sąsiedzku w Drodze Do Mekki gdzie takich klimatow na co dzien nie spotykasz i hc atmosferka była obecna jakiej nie zaznasz niekiedy w CRK czy gdziekolwiek gdzie tego rodzaju imprezy się odbywają (stage diving, osobny mikrofon dla zapijaczonych domorosłych śpiewaków i spocone, wytatuowane morświny rozrywające na mnie tiszerta included xD).

Btw. to EFAE ma jakoś na początku nowego roku grać w tej zasyfionej dziurze Madnessie - nie wiem jak to wyjdzie, zobaczymy.

Edytowane przez Walter_Cronkite

se wrocilem wlasnei z Katatonii i zwazywszy na fakt ze graja raczej smetną muzyke przy ktorej ciezko sie bujac na zywo to bylo calkiem wporzo. Wokalista to gruby wieprzek, widac ze ma co do garnka wlozyc. Kolezanka krzyczala zeby pokazal cycki bo nie wierzyla ze ma wieksze od niej.

Edytowane przez zduniacz