Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

wideo nie nagrywalem, tylko audio. I tak prawie nic nie byloby widac bo caly czas ciemno, ale scinki byly.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 318,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano
  • Autor

no ciemnawo bylo

nie wiem jak z nagraniem audio, ale pewnie ten rozje,bujacy wszystko noise nie mial zbyt wielkiej litosci dla recorderow

Opublikowano

Mój współlokator podobno widział ostatnio Kovala na Asymmetry, tak samo jak wszystkie nerdy z wszystkich forów. Ja nie chodzę na Asymmetry, to nie wiem. Tylko wczoraj na Ezekielu byłem. Fajną fontannę mieli.

no fajnie bylo tylko jak zaczal grac to bydlo zaczelo tlumnie wychodzic.

Opublikowano

Coke Live Music Festival 2010: 20 - 21 sierpnia 2010, Kraków

"Znamy kolejne gwiazdy Coke Live Music Festival 2010. Do Muse dołączyli: The Chemical Brothers, 30 Seconds To Mars i N.E.R.D. (o możliwości tego koncertu informowaliśmy już przed oficjalnym ogłoszeniem artystów). Coke Live Music Festival 2010 odbędzie się w dniach 20 i 21 sierpnia 2010. Bilety na imprezę ciągle są w sprzedaży. The Chemical Brothers to jedna z największych gwiazd muzyki tanecznej i elektronicznej."

Źródło:

http://www.students.pl/

Ja tak tylko napiszę, ktoś chętny? Nie wyobrażam sobie jakbym mógł

nie pojechać na koncert 30 Seconds To Mars

Jeżeli ktoś się wybiera to czekam za PW ;D

Opublikowano

odpisz na PW

Opublikowano

przyszedłem na ostatnie 10 minut ale i tak udzwiekowanie było masakryczne <ok>

Opublikowano

Legenda sceny metalowej Lady Gaga wystapi 14 listopada w Gdańsku! Support: uwaga uwaga : Today Is the Day

Edytowane przez Mike Patton

Opublikowano

no ku.rwa nie żartuj. dwójka moich idoli na jednej scenie!

Opublikowano

Nie no jaja sobie zrobiłem z tym Today is the Day:) Ale Lady Zgaga poważnie u nas wystapi...

Opublikowano

Jaki ty jestes glupi to sie w glowie nie miesci xD

Opublikowano

szkoda, ze tak daleko, bo bym poszedl :|

jest zaje.bista.

gaga ulala

Opublikowano

Za drogie bilety, do 100zl moze bym dal, ale czytalem ze niby najtansza opcja 220zl

Opublikowano

nastepny...nie zrobią show za 50zlotych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A juz mialem do gosci z Powiekszenia pisac, by zapraszali

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

troche wypadłem z obiegu jeśli chodzi o pankowe imprezy w mieściu, a tu jutro na wagenburgu black tapes, goverment flu, eye for an eye, we are idols i coś jeszcze za dwie dychy! dzisiaj też coś gra, ale chu.j w to. wbijać kto w okolicy bo dobre pląsy na świeżym powietrzu się szykują!

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Swans

Dec 09, Wroclaw, Poland, Firlej

Dec 10, Warsaw, Poland, Palladium

:woot:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Billy Talent w Parku Sowinskiego w sierpniu, razem z jakims Bad Religion

Opublikowano

Dillinger w wawie

Opublikowano