tk___tk 4 795 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 ufomammut. wrzesień. posen und breslau. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Jadę właśnie na Biffy Clyro, dzi'wki. Jestem zaje'biście szczęśliwy. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 bane w listopadzie we wro! I nie tylko oni. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 (UWAGA! Bez barierek) -FUCK YEAH- Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 Biffy zagrało spoko, natomiast najlepsze wrażenie podczas mojego jednodniowego pobytu w Jarocinie zrobił na mnie Masturbator. Kapitalny zespół. Fajna muzyka i świetna prezencja sceniczna. Z tego, co ich widziałem na YouTube'ie, ten występ ich był wyjątkowo mocny. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 18 lipca 2010 Autor Opublikowano 18 lipca 2010 bane w listopadzie we wro! I nie tylko oni. przez chwile chcialem se zwalic, bo spojrzalem ze zagra integrity, ale to jednak identity wiec nic z tego Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Biffy zagrało spoko, natomiast najlepsze wrażenie podczas mojego jednodniowego pobytu w Jarocinie zrobił na mnie Masturbator. Kapitalny zespół. Fajna muzyka i świetna prezencja sceniczna. Z tego, co ich widziałem na YouTube'ie, ten występ ich był wyjątkowo mocny. a jakieś dobre kapele grały? Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 Biffy zagrało spoko, natomiast najlepsze wrażenie podczas mojego jednodniowego pobytu w Jarocinie zrobił na mnie Masturbator. Kapitalny zespół. Fajna muzyka i świetna prezencja sceniczna. Z tego, co ich widziałem na YouTube'ie, ten występ ich był wyjątkowo mocny. a jakieś dobre kapele grały? Masz na myśli coś bardziej w twoim guście? Nie, nie grał zespół o nazwie Guido Gay Sex. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 Red Sparowes w Poznaniu [*] pod koniec września. KWIK Cytuj
django 549 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 i w Warszawie, i w Gdańsku (ale tam pewnie odwołają) przydaloby się być bo ostatnio roz(pipi)ali mimo dość średniego nagłośnienia. Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 cosik wiadomo o koncercie Godflesh w rejonie Europy ? Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 FAITH NO MORE - Austria, Wiesen (FORESTGLADE Festival 17.07.2010) Na wstępie powiem słówko o zespołach, które wystapiły przed Faith No More. The Therapy? Wstyd się przyznać , ale znałem ich tylko jedną piosenkę, ale po koncercie stwierdziłem ,że jestem ignorantem skoro nie znam ich dyskografii, bo to kultowy już zespół. Koncert bardzo mi się podobał! Muszę poznać lepiej ich twórczość. Tak na marginesie cały zespół The Therapy oglądał koncert Faith No More na stojąco w loży vip (chyba się im podobało) Potem wystąpił zespół Gossip z bardzo szczupla panią na wokalu he he he. Powiem tylko tyle, że laska ma niezły głos i fajnie , że nie wstydzi się swojej tuszy i ubiera się w tak obcisłe wdzianka skacze i tańczy jak oszlała nawet Patton' owi i Roddy'iemu się chyba podobało, bo oglądali zza sceny prawie cały koncert:) Zacznę od tego, że Festival FORESTGLADE powinien się nazywać Festyn Forestglade, bo do Festivalu to mu daleko:) Bardzo kameralny ten FEstival jest było oczywiście full ludzi ,ale myślę, że nie było więcej jak 7-8tys. ludzi. Ja się bardzo ucieszyłem, bo było bardzo kameralnie jak na Faith No More , które z reguły występuje na Festivalach dal minimum 30-40tys. ludzi. Mały Festival, więc pewnie daltego wywindowali ceny biletów, bo bilet na 1 dzień kosztował aż 57euro. Zająłem miejsce w pierwszym rzędzie podczas koncertu Gossip i już nigdzie nie wychodziłem, żeby poraz pierwszy zobaczyć mój ukochany band z pierwszego rzędu. Miałem oczywiście kamerę i pomyślałem, że albo nakręcę najlepszy bootleg w mojej historii albo nie nagram nic. Niestety nie nagrałem nic, bo ochrona już po 15sek podeszła do mnie i powiedziała, że jak nie wyłączę kamery to mnie wyrzucą... Mogłem oczywiście się wycofać do tyłu i spokojnie filmować, ale pomyślałem, że chociaż raz chcę zobaczyć FNM na żywo z pierwszego rzędu, więc olałem filmowanie:) I wtedy dopiero się przekonałem jak dużo tracę kiedy filmuje he he he. Jednak oglądanie z pierwszego rzędu i bez kamery daje dużo więcej radości niż filmowanie:) To był najlepszy koncert Faith No More na jakim byłem!!! Zespół a przede wszystkim Patton są w wybornej formie i nie chce mi się wierzyć, że 18 lipca dali ostatni swój koncert i znowu się rozpadną. Ale pożyjemy zobaczymy:) Co wyprawiał Patton to w głowie się nie mieści już podczas "From Out of Nowhere" skoczył w tłum! Podcza coveru Michaela Jacksona powtórzył to samo i surfował na fali jak młodzieniaszek:) A podcza "Just a Man" skoczył na perkusję Bordina a biedny Bordin też ucierpiał , bo skoczył mu wprost na głowę i dostał z nogi od Pattona:) Na bis zagrali poraz pierwszy raz w Europie podczas reunion tour "Edge of World" Już się nie mogę doczekać czwartkowego koncertu Pattona we Wrocławiu:) Nagrałem tylko krótki klip jak Patton surfuje w tłumie i jak skacze na perkusję Tu setlista: Midnight Cowboy Out of Nowhere Be Aggressive Caffeine Evidence Surprise Your Dead Chinese Arithmetic Last Cup of Sorrow Cuckoo for Caca Easy Ashes to Ashes Midlife Crisis Ben Gentle Art of Making Enemies King for a Day Epic Just a Man Encore: Edge of the World Mark Bowen Tu macie jeszcze raz skok Pattona na perkusję tylko z lepszego ujęcia:) Cytuj
django 549 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 cosik wiadomo o koncercie Godflesh w rejonie Europy ? no grali na Hellfescie, ale wyszlo to srednio, bo jakis tam generator (pipi)nal i w ogole problemow co nie miara. Teraz beda grac na Supersonic w UK razem ze Swans. Na wyspach to potrafia zrobic festiwal Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 Byłem na Manzarku i Kriegerze w Dublinie - mają po 500 lat, ale fajnie zagrali, zwłaszcza w drugiej połowie (musieli przerwę zrobić żeby Krieger się zdrzemnął i piżamkę zmienił) jak w końcu rozruszali tłum co ciekawszymi kawałkami. Ten ich wokalista Milan Milanowicz Milanienko, czy jak mu tam Morrisonem nie jest, ale był dużo lepszy niż można było się spodziewać. Ogólnie było warto, chociaż nigdy nie byłem jakimś ich wielkim fanem. Aha i je.bać koncerty w teatrze gdzie wszyscy siedzą. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 24 lipca 2010 Autor Opublikowano 24 lipca 2010 Nawet nie wiedzialem, ze oni jeszcze aktywnie odcinaja kupony od doorsow, ale raczej bym sie nie wybral, gdybym mial mozliwosc. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 nie jeżdże na koncerty z chu.jowymi plakatami Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 converge i kylesa zniszczyli, chyba koncert mego zycia Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 converge i kylesa zniszczyli Zaje.biście było. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 a ta rotunda to duży jest klub? mają klimatyzację? Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 no klima byla, bez rewwelacji ale pomagało. A duży jak duży, na wczoraj był na styk, z tego co zauważyłem. Ha ! koval widziałem Cie, i barteza tez choć na początku brak koszulki downa mnie zmylił. kyleska nawet zostałem uwieczniony http://www.youtube.com/user/blackhole8888#p/u/9/HhXwOq4bwog ja to ten co stoi przy scenie najbardziej na prawo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi