Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

napalm był na pomorzu gdzieś? widziałem dwa lata temu i zostałem rozje.bany doszczętnie na kawałeczki więc teraz nie śledzę raczej czy grają w kraju bo bym się tylko wku.rwiał, że nie dysponuję funduszami. na atr jak słyszę, że taka burżuazja będzie jechać to mi się odechciewa. pchniesz takiego w moshu łokciem lekko to od razu "co tak agresywnie?!"

eleganciki z warszaffki :P

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

Ło, wszyscy się chwalą, to ja też.

W styczniu 2009 w Krakowie i w tym roku na Brutal Assault. Zniszczyli jak zawsze, tłumaczyć chyba nie trzeba.

Na ATR może bym się przeszedł, zależy za ile bilety.

Opublikowano

Spoczko klimat jest na tym festiwalu Tauron Nowa Muzyka. Jeszcze gdyby Katowice nie były takim zje.banym miastem. Jaga Jazzist i Bonobo zniszczyli system :thumbsup:

Opublikowano

SLEEP W POLSCE + sakieś dwie pedalskie kapele

Doom metalowe formacje A Storm of Light i Sleep oraz eksperymentalna Today Is The Day odwiedzą Polskę na dwóch koncertach w Polsce we Wrocławiu (Firlej) 16 października 2010 oraz w Warszawie (Powiększenie) 17 października 2010.
Opublikowano (edytowane)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(pipi) rzucam wszystko i sprzedaję matkę na allegro o_O

dobra skąd info i czy pewne lepiej mów bo pod wpływem chwili wysłałem smsmy do paru osob xD

Opublikowano (edytowane)

Aczkolwiek mam pewne obawy, sprawdziłem inne źródła i możliwe, że trasa A Storm of Light ze Sleep i Todayem jest tylko w Stanach, a do Europy wyruszają sami :/. Czyżby ciule z gig news wprowadzali w błąd?

Edytowane przez Junkhead
Gość _Milan_
Opublikowano

huehue, znowu trasa warszawa wrocław ;]

a raczej wrocław warszawa.

Gość _Milan_
Opublikowano

no jak babka w firleju nie moze potwierdzic to chyba jakas pomylka, pisza ze firlej a firlej nic nie wie?

Szkoda by bylo, oj bardzo.

Opublikowano (edytowane)

ale to może być jakaś szeregowa pipa, miałem kiedyś numer do tomka z assymetry, ale nieaktualny

A NIE CZEKAJ MAM MAILA PRZECIEZ DO NIEGO!