Opublikowano 3 marca 201114 l God is an astronaut - 19 kwietnia we wrocku. Dzień wczesniej chyba w warszawie
Opublikowano 3 marca 201114 l Swansy za daleko i to jeszcze w tygodniu jak do pracy trzeba zap.ieprzać i w je.banym maju pomiędzy srAsy a QOTSA. :F Karnet na Asy zakupiony. <ok> Serge, wbijasz na GIAA do wro? Edytowane 3 marca 201114 l przez koval
Opublikowano 3 marca 201114 l Fajno będzie poznać forumową mordę. ;D btw to Caspian dzień wcześniej w bezsenności. ;x
Opublikowano 4 marca 201114 l mam na sprzedaż bilet na killfest tour(Overkill, Heathen i Destruction) za 9 dyszek, paragon mam. Pisać na pw jak coś.
Opublikowano 4 marca 201114 l To ten projekt poboczny kolesia od Them Crooked Vultures? Eee, poczekam na oryginał.
Opublikowano 9 marca 201114 l O_o Sprawdzone info? Ja bym nie histeryzował, do końca maja ktoś bankowo będzie chciał opchnąć jeszcze.
Opublikowano 9 marca 201114 l http://www.nuta.pl/news.html?nid=42958 zawsze też mozna jechac i liczyć, że pod klubem ktoś bedzie chciał spylić
Opublikowano 10 marca 201114 l Black Label Society - Warszawa, Stodoła (09.03.2011) Dzień wcześniej tak popiłem, że wydawało się, że nie pojadę na ten koncert w ogóle... Wstałem o 14 w Krakowie byłem dopiero po 17. 17:53 Intercity do Warszawy i na Centralnym byłem o 20:47 (wtedy skończył już grać drugi support) A jeszcze o 20 byłem w dalszym ciągu bez biletu i pojechałem w ciemno, ale chciałem sobie zrobić prezent urodzinowy, bo 10 marca miałem urodziny... Jakimś cudem koleżanka załatwiła dla mnie bilet od jakiegoś gościa , który sprzedał jej bilet za 100zł w Stodole i bilecik czekał na mnie już w kasie 21:15 wchodzę do Stodoły a zaledwie 3 min pózniej zaczyna się koncert Także wszystko się udało i zdążyłem jakimś cudem na czas Tak wypchanej Stodoły to jeszcze nie widziałem podobno poszło ok. 2200 biletów! I pierwszy raz widziałem, żeby balkon był dostępny dla zwykłych śmiertelników Koncert był dobry, ale średnio znam dyskografię zespołu, więc wiele kawałków słyszałem poraz pierwszy raz... Potem pociągiem do Krakowa o 1:14 (ale tak naprawdę o 2:14 bo był godzinę opózniony...) W Krakowie do autobusu do Zakopanego i do pracy na 9 miałem:) Koncert nagrany a tu niektóre klipy : Suicide Messiah - Stillborn -
Opublikowano 14 marca 201114 l Kto z gliwic a nie wpadnie ten pozer! xD Edytowane 14 marca 201114 l przez BieŃ
Opublikowano 16 marca 201114 l sick of it all - 5 kwietnia w Krk http://www.lastfm.pl/event/1875512+25+lat++SICK+OF+IT+ALL+
Opublikowano 16 marca 201114 l Autor 1 kwietnia Weasel Walter we Wrocku w klubie CRK. Jak ktos moze przenocowac 1 lub 2 osoby to byloby cool. Jak nie no to trudno.
Opublikowano 16 marca 201114 l 1 kwietnia Weasel Walter we Wrocku w klubie CRK. Jak ktos moze przenocowac 1 lub 2 osoby to byloby cool. Jak nie no to trudno. To się zdziwisz. ;D Gdyby nie to że muszę wracać wówczas na chatę to nie byłoby problemu. Można też naleźć tanie noclegi, po 30 zł.
Opublikowano 16 marca 201114 l 1 kwietnia Weasel Walter we Wrocku w klubie CRK. Jak ktos moze przenocowac 1 lub 2 osoby to byloby cool. Jak nie no to trudno. To się zdziwisz. ;D Gdyby nie to że muszę wracać wówczas na chatę to nie byłoby problemu. Można też naleźć tanie noclegi, po 30 zł. Tak, a gdzie?