Opublikowano 5 kwietnia 201114 l sick of it all zniszczyło konkretnie, rozku.rw wiekszy niz na convergu
Opublikowano 6 kwietnia 201113 l jeszcze apropo soia, dobry filmik z koncertu, w 2:53 po prawej stronie widać mnie jak robie prohardkor fikołek ze sceny xDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=CirvRfdul6U
Opublikowano 7 kwietnia 201113 l CORROSION OF CONFORMITY / Luxtorpeda / J.D. Overdrive Miejsce: Kraków - Rotunda Godzina: 26 czerwca 2011 g. 20:00 bilety 80/90 btw to: Monster Magnet [21.06.2011, Kraków, Studio]
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l CORROSION OF CONFORMITY / Luxtorpeda / J.D. Overdrive Miejsce: Kraków - Rotunda Godzina: 26 czerwca 2011 g. 20:00 bilety 80/90 No i (pipi) z tego jak będą grać bez Peepera
Opublikowano 11 kwietnia 201113 l Ktoś wybiera się dziś na Slayer'a? Najbardziej pozytywne wrażenia z ostatniego Sonisphere miałem właśnie podczas ich koncertu. Będzie kul .
Opublikowano 12 kwietnia 201113 l Jakiś wrocławiak nie opcjonuje jutro na Cancer Bats do Poznania autem? Wyjazd jakoś przed 15, 35zł.
Opublikowano 12 kwietnia 201113 l Nie wiem czy było ale swietna wiadomosc przynajmniej dla mnie. 4 lipca w Warszawie w Amfiteatrze w Parku Sowińskiego bedzie Paramore a na deser... 5 lipca w Progresji ( Warszawa ) Bullet for my Valentine! O ja yebie, dobrze ze mam wtedy wolne juhuuuuuuuuuuuuuu
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l Niech przyjadą do Wro albo spie'rdalają. Idź fpisdu skarlacona marudo.
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l Powinienem ale ekipa do auta się wyruszyła a w dwóch za duży koszt. Powrotny pociąg dopiero o 1.30 a rano muszę być w pracy. Pisda zimna.
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l Widziałem Megadeth w 2008r. na Metalmanii i wtedy zagrali średnio , koncert wieczoru wtedy zagrało Overkill ba nawet Dillinger Escape Plan wypadł lepiej niż Megadeth... W zeszłym roku na Sonisphere spośród czterech zespołów z Wielkiej Czwórki też moim zdaniem wypadli najsłabiej, także nie spodziewałem się w Łodzi po nich dobrego koncertu. Ale jednak się pomyliłem Megadeth zagrał rewelacyjnie Dave w wielkiej formie, chociaż nagłośnienie na Megadeth było dużo gorsze niż na Slayer! Ja oczywiście pojechałem tam w szczególności by zobaczyć Slayer! I nie zawiodłem się koncert to była jedna miazga!!!! Tom w bardzo dobrej formie wokalnej a jeśli chodzi o Lombardo to niema chyba w tej chwili lepszego perkusisty metalowego na świecie niż on! Byłem lekko zniesmaczony frekfencją Przyjeżdzają do nas Slayer/Megadeth a było może ze 6-7 tys. ludzi na płytę weszłoby jeszcze trochę ludu nie mówiąc jeszcze o trybunach... Moje niektóre nagrania: Poison Was the Cure - 1,320' -
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l Byłem lekko zniesmaczony frekfencją Powtarzali przed egzaminem gimnazjalnym... :potter:
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l a co to jakis mały klub, do du.py nagłosnienie czy jak ? z tego co widze na mapie jest zaraz koło dworca wiec plus już jest
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l no taka brudasowa melina za dworcem w hangarze czy coś. stoły bilardowe na środku i zawsze zapier.dolony kibel. ale nie byłem tam od paru lat więc wiele mogło się zmienić. tak czy siak się przejdę ;P.