Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 318,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Kiedys koles, ktory gral dobra muze, teraz uskutecznia pierdzenie na kontrabasie w towarzystwie nacpanych trebaczy

Opublikowano

Obak to świetna kapela członków Zu saksofonisty i basisty. Trevor Dunn tylko zastępuje Massimo Pupilo na basie podczas tej trasy.

A propos Trevora to stał się też członkiem zespołu Tomahawk. Chłopaki bedą nagrywać nowego Tomahawka już w styczniu :)

Opublikowano

No wiem, to pozytywna wiadomosc. Tomahawk fajny rockband dopoki nie wydali tego indianskiego albumu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Killing Joke na Asymmetry 4

Opublikowano

kto będzie z forumowiczów na kylesie?

Albo tym Barbie mode?

Opublikowano

Co ku'rwa chyba chodz cyganie

Opublikowano

Abo ma dylemat. ;x Nie sraj Bartek, ogarnie się. Bilety można w empiku kupić?

Opublikowano
  W dniu 20.01.2012 o 19:24, caps_LOCK_masta napisał(a):

kto będzie z forumowiczów na kylesie?

Albo tym Barbie mode?

a gdzie grają ?

Opublikowano

w piwnicy stony.

google faka

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

bandit, amożejednak!

Opublikowano