Gość _Be_ Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Drugi dzien jaka (pipi)nia, hah. Jedziemy oczywiscie. igorr. metazen, athenor gicio plus spoko the ocean jak dla mnie calkiem luz Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Oj nie (pipi) juz tam. Bedziesz wiksowal na DDekombinacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 bede walil konia Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Mastodon na Ursynaliach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja raczej tylko Bohren ostatniego dnia, bo matury 4 maja <gimber> ;< a Earthship nudne i guwniane. Nie będę sam na Bohrenach <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Mastodon na Ursynaliach. (pipi)owy festiwal, ale na Mastodonie będę na pewno, zwłaszcza że mam bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No wiadomo, ze (pipi)owy bo to juwenalia, ale Slejer gra wiec bez spruty prosze mi tu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Z kolei Sonisphere w tym roku słabo: Metallica z "Black Albumem", Black Label Society, Gojira, Hunter, Acid Drinkers i coś tam. Bilety jak zawsze, 200 za płytę i okolice 400 za lepsze miejsca. Phi. Na Lanegana bym chciał, ale termin coś mało dogodny. Jak będę w Warszawie to pójdę. Edytowane 2 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 dobry line up - szkoda ze kawałek trzeba sie ruszyć ;/ http://www.downloadfestival.co.uk/line-up/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 http://www.hellfest.fr/artistes tutaj jest dobry lineup (nie mówie o main stage) a nie tam jakiś daunland Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Na Lanegana bym chciał, ale termin coś mało dogodny. Jak będę w Warszawie to pójdę. Dawaj, ogórek. Zrobimy sobie focię na forumka i pójdziemy na browara ze Zbyszkiem po koncercie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 o w kure,wke, 10 czerwca Strife w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 noms mam nadzieje, że nie odwołają jak rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A Pale Horse Named Death - Wrocław, Klub Liverpool (11.02.2012) W zespole APHND wokalistą jest Sal Abruscato były perkusista z Life of Agony i Type O Negative , a na perkusji z kolei gra Johnny Kelly pałker z Danzig czy nieodżałowanego Type O Negative. Te dwa nazwiska przekonały mnie żeby pojechać na koncert do Wrocławia (a blisko nie mam, bo musiałem przebyć prawie 400km) Zespół odegrał tylko całą płytę i nic więcej nie zagrał, szkoda, bo liczyłem na jakiś cover Type O Negative czy Life of Agony... Koncert odbył się w małym kameralnym klubie, było może ze 150 osób. Utwory z ich debiutanckiej płyty na żywo brzmią o wiele lepiej niz na płycie. Koncert bardzo mi się podobał a apogeum nastąpiło jeszcze przed koncertem kiedy z moim kolegą zrobiliśmy 15min. wywiad z Salem:) Niestety Sal mówi w nim m.in, że nie widzi już przyszłości z Life of Agony Szkoda, bo był to jeden z moich ukochanych bandów... Po koncercie w klubie odbyła się rockoteka i fajnie, że cały zespół został i rozmawiał z fanami itd. Chłopaki także szaleli na parkiecie Johnny wbił na parkiet jak poleciało jego "Black No 1" Nie spodziewałem się, że Sal czy Johnny to tacy mili i otwarci ludzie. A jak było na koncercie możecie zobaczyć na moich klipach. Aha i polecam oglądnąć wywiad:) Bath In My Blood Wywiad z Salem Abruscato Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jakis kosmiczny fest w Belgii jest w lipcu. 20% z potwierdzonych wykonawcow: Ministry, Flaming Lips, Franz Ferdinand, Bon Iver, Kurt Vile And The Violators, Destroyer, The Ex & Getatchew Mekuria, Squarepusher, Caribou, BATTLES, Meshuggah, Atari Teenage Riot, Napalm Death, Defeater, Deez Nuts, Skarhead, Do Or Die, Amenra, Ufomammut, Castles, Red Fang, Textures, The Subways, Against Me!, Turbowolf, The K., The Black Box Revelation, Dilated Peoples, Foreign Beggars, Pinch, Ikonika, Selah Sue, Roots Manuva, Parov Stelar, Assassin, Shaka Ponk, Andrew Tosh, Marcel et son Orchestre, Third World, Rod Taylor + Positive Roots Band, Midnite, La Ruda, Kanka, ASM - A State Of Mind, Murkage, Orelsan, Klub Des Loosers, Dope D.O.D., Rone, Bar9, Koan Sound, Danny Byrd, Fred V & Grafix. 100 euro za 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dour? I tak nikt z nas nie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ATR i Converge na Offie. <moshpit> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 o shhhit Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 limp bizkit obok slayer, gojiri i mastodona na ursynaliach Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Zaje... czekaj, Limp Bizkit? Niech ogłoszą program na konkretne dni, to będzie się kombinować. Edytowane 2 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 http://www.lastfm.pl/festival/3217121+Electronic+Beats+Festival JAMES BLAKE W POLSCE : )) Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Przeciez kolo jest (pipi)owy, nie kumam. Jeden cover geniusza z niego nie robi, juz lepsze byly poprzednie, bezwokalowe krazki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) chu)jowy? myslalem, ze lubisz. ja sie jaram strasznie. Edytowane 11 Marca 2012 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 We wtorek byłem we Wrocku na Iron Butterfly, stare dziadki a napieprzają jak nie wiem co, tylko basiste musieli wprowadzić. Nie mogie się doczekać Judas Priest'u, już tylko miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ed Sanders chyba 11 lipca w Londynie, ale jestem dzieckiem i mnie nie stać :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi