Oldboy 984 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 (edytowane) do dziś nie moge się pozbierać (pipi)a a odpuściłem Poznań.... :confused: http://www.youtube.com/watch?v=rQOv7jGNo8o Edytowane 7 lipca 2012 przez Bushisan Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Ano dokładnie tak. Razem z Mikem Pattonem (tym forumowym i sąsiadem przy okazji). Ale on był też w Poznaniu, kurrrrrva mać. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 (edytowane) Queen we Wroclawiu. ;( Oby je.bło deszczem. Edytowane 7 lipca 2012 przez koval Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Też chciałem jechać na FNM do Hradca, ale temperatura i brak klimy w aucie mnie zniechęcił, widzę, że szczęśliwie dobrze wybrałem. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Ano dokładnie tak. Razem z Mikem Pattonem (tym forumowym i sąsiadem przy okazji). Ale on był też w Poznaniu, kurrrrrva mać. No to (pipi)a minusa masz żeś mnie nie nawiedził. Wutki u mnie dostatek, a taki góralski pysk do kieliszka by się nadał. Ech co za ludzie nietowarzyscy Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 W Poznaniu było fajnie, ale miejscówka koncertu tak trochę z upy bo ci, którzy stali za telebimem widzieli...tylko telebim. W pierwszym sektorze ostatnie 50 metrów było niezagospodarowane. Sam koncert zayebioza. Wcześniej nie miałem okazji widzieć ich na żywo, a mogła to być ostatnia szansa. Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Ano dokładnie tak. Razem z Mikem Pattonem (tym forumowym i sąsiadem przy okazji). Ale on był też w Poznaniu, kurrrrrva mać. No to (pipi)a minusa masz żeś mnie nie nawiedził. Wutki u mnie dostatek, a taki góralski pysk do kieliszka by się nadał. Ech co za ludzie nietowarzyscy Ano dokładnie tak. Razem z Mikem Pattonem (tym forumowym i sąsiadem przy okazji). Ale on był też w Poznaniu, kurrrrrva mać. No to (pipi)a minusa masz żeś mnie nie nawiedził. Wutki u mnie dostatek, a taki góralski pysk do kieliszka by się nadał. Ech co za ludzie nietowarzyscy No nie wiedziałem, że jesteś też, na następny raz trza się lepiej zgrać Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 FAITH NO MORE - Poznań, Malta Festival (04.07.2012) 2 tygodnie wcześniej przeszedłem w Gorzowie Wlkp. Ciężką operację na bark (mam teraz protezę stawu) Mimo to nic mnie nie powstrzymało by przejechać 600km do Poznania (12h w pociągu) Czekać przez 9h przed hotelem na cały zespół a potem jeszcze nakręcić cały koncert (lewą ręką) Jestem skromnym człowiekiem,ale tym rozem muszę powiedzieć, że jestem dumny z siebie samego:) Mój 19 koncert z udziałem Mike Pattona stał się faktem:) Jak dla mnie koncert był REWELACYJNY!!!! Jeśli porównać ostatni koncert FNM w Polsce na Openerze to śmiem stwierdzić, że poznański koncert był o niebo lepszy! Zaskoczyła mnie też miło setlista, bo zagrali: Helpless, Spirit, Why You Bother? czy Rocochet! Jeśli chodzi z kolei o publikę to o dziwo ta na Openerze była lepsza. Na Malcie jakoś drętwo było czułem się jakbym był na koncercie w Czechach albo Niemczech:( Nie widać było tego "polskiego" wariactwa:) Raziła też luka między sektorem I a sektorem II. Sektor I był zapełniony do połowy a potem ludzie stali bardzo przerzedzeni. Współczuję ludziom, ktorzy stali w drugim sektorze, bo widzieli praktycznie tylko telebim Niby biletów na pierwszą strefę już nie było , a na spokojnie by tam weszło jeszcze 3 - 4 tys. ludzi. Trochę to dla mnie dziwne... Wracając do koncertu to Patton i cały zespół w świetnej formie! Aż mi się wierzyć nie chce, ze to niby ostatnie ich koncerty!? Wykoannie "Evidence" po polsku rozwaliło mnie na łopatki! Wyszło średnio, bo mało z tego można zrozumieć, ale bardzo miły to był ukłon dla polskiej publiczności:) Mike często powtarzał "Polska" "Nic" a podczas "Easy" usłyszeć można było też "CHOLERA" :)Jeśli chodzi o jego język polski to podejrzewam, że cały dzień siedział w hotelu i uczył się tego tekstu... Faith No More przylecieli juz dzień wcześniej do Poznania. Wieczorem wszystkich oprócz Pattona można było spotkać na Starym Mieście, kolację jedli w "Ratuszowej" W dniu koncertu 4 lipca Roddy ok. 13 pojechał na Maltę obejrzeć jakąś sztukę Po koncercie z kolei można było ich spotkać w "Silent Disco" Roddy i Billy podobno nieźle wywijali na parkiecie Jeśli chodzi jeszcze o zespół to każdy chodzi swoją drogą w ogole się nie trzymią razem Coś o tym świadczy, może panowie się już nie lubię po 3 latach od reunion tour? Jak wyszedł Billy przed hotel to wyskoczył do mnie z tekstem " Czy widziałeś może kogoś z Faith No More" Myslę sobie "Super kur.. ja mam wiedzieć gdzie jest reszta zespołu !? Dzień później pojechałem na koncert FNM na Czechy na Festival Rock for People, niestety na 90min. przed koncertem jakieś tornado nawiedziło to miasteczko zaczeło lać jak z cebra, wiatr był bardzo silny, silny aż tak , że łamało drzewa i uszkodziło konstrukcje dwóch festiwalowych scen. Niestety koncert został odwołany:( To się nazywa pech... W Styczniu wychodzi nowa płyta Tomahawk, więc myśle, że Patton zawita do Polski a co z Faith No More ? Narazie nic nie wiadomo... Evidence - Ja i Faith No More Ps. Chciałem tylko dodać, że nie przeczytałem jeszcze od nikogo jakiejś negatywnej relacji z tego koncertu, no bo jak tu się można przyczepić do najlepszego koncertu w Polsce od minimum dekady 4 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) Jakiś debil z gazety.pl napisał, że, cytuję z pamięci: "nie da się ukryć, że riffy Faith No More się zestarzały" został zrypany w komentarzach pod artykułem :] Edytowane 13 lipca 2012 przez Pryxfus Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) O ja pierdole Edytowane 18 lipca 2012 przez gkihdghdhj Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 O ja pierdole Szkoda, że nie mniejsze, bo jeszcze można coś przeczytać. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 KREATOR MORBID ANGEL NILE FUELED BY FIRE NA JEDNEJ SCENIE ZA 100 zł. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 nasum i black breath 3.10 w krk Cytuj
django 549 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 no means no bedzie mialo pare koncertow w polsce we wrzesniu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 nasum i black breath 3.10 w krk black breath spoko, ale to co się dzieje z nasum to żenada nie dam im zarobić Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 lepiej wydaj na marchewki i fajki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 ty no ale widziałeś co oni odpie'rdalaja? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Coś tam spruta o jakieś szmaty z celtyckim krzyżem. Oczywiście celtycki krzyż od razu oznacza nazizm, podobno. Ja się tam nie znam. Z resztą, hadkorowcy dziwni ludzie, potrafią się spruć o poroże w tle na zdjęci kolesi z zespołu albo o jakiś krzyż. Stay true. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) w du'pie mam ten krzyż. Chodzi o fakt ze po smierci Mieszka mieli zagrać kilka koncertów pożegnalnych, ale tak kasa zapachniała, że wszędzie się ciskają i troche żenada wychodzi. Edytowane 18 lipca 2012 przez _Be_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi