Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a w krk:

9 X A place to bury strangers

12 X Dillinger escape plan

22 XI Napalm death

DEP i ND już od dawna zapisane w kalendarzu

Edit

W czwartek ruszam na Brutala :]

Edytowane przez Pryxfus
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Program Punx Piknik fajny. Ale odpowiedź taka jak zawsze, nie mam kasy. Nie trzeba chyba być panczurem by dojść do wniosku, że obecny rynek pracy ssie pałę po całości. W ofertach tylko praca na pełnych zobowiązaniach za minimalną kasę, która we Wro nie starcza na mieszkanie, albo zlecenie za jeszcze mniejszą kasę, na które trzeba ludzi namawiać, bo mówią, że mam za wysokie kwalifikacje.

Tl;dr: nie idę.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czy było: z kategorii "resztki znanego zespołu plus goście coverują samych siebie". Tym razem chodzi o Death.

Skład: Dwaj gitarzyści i perkusista z Cynic (OFC Paul i Sean grali w Death, ale ten trzeci to chyba ktoś nowy) i Steve DiGiorgio.

Nov 14 - Warsaw, POL, Progresja

Nov 15 - Krakow, POL, Kwadrat

Na dokładkę Obscura i DarkRise.

Edytowane przez Accoun
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

1150260_500686273346073_1849068184_n.jpg

generation of vipers x severe x entropia @ alive, wrocław czyli sladżowo/blackmetalowa uczta dla hipsterów za piętnastaka. musisz tam być !

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

25 wrzesień. dodatkową zachętą jest niewątpliwie fakt, że klubie alajw (no przynajmniej jak byłem tam ostatnio) podają piwo w słoikach za 5zł. raj cebulaka.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Nie potrafię odczytać nazw kapel z powyższego plakatu. ;/

to nieistotne, jeśli nie znasz nr 1 death metalu w PL to zasługujesz na śmierć ;_;

Swoje glany porzuciłem już dawno temu.

Gość _Milan_
Opublikowano

mysłałem ze glany to symbol pedałów od pearl jam, nirvana i ac/dc.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ktoś jeszcze nie widział nowego Pod Pałacykiem, to dzisiaj dobra okazja. Grają trzy kapele w stylu, powiedzmy, cold wave:

Bellicose Minds z USA

Belgrado z Hiszpanii

Ukryte Zalety Systemu z Wro (dopiero zaczynają, ale jeden utwór dostępny na Soundcloud jest całkiem fajny).

Podobno zagra też PARTiYA z Białorusi - grindcore.

Dziś 20.00, płacić 15 zł. Polecam.

Edytowane przez ogqozo