Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

to zdaj relację jak się sprawdza klub bo wygląda na to, że imprezy hc się przeniosą m.in tam i do ciemnej strony miasta przez najbliższe miesiące

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 318,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Ja nie mam kasy, ale polecam.

Opublikowano

w środę jest Hessian w Czterech Literach, ktoś wpada obczaić nową miejscówkę?

Opublikowano

jeśli to jest w byłym no nejmie to bojkotuje bo już raz kiedyś zabiłem się przez te schody :D

Opublikowano

a to chyba mi się poje.bało z carpe diem, tam też się pare rzeczy dzieje/miało dziać

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze nie widział nowego Pod Pałacykiem, to dzisiaj dobra okazja. Grają trzy kapele w stylu, powiedzmy, cold wave:

Bellicose Minds z USA

Belgrado z Hiszpanii

Ukryte Zalety Systemu z Wro (dopiero zaczynają, ale jeden utwór dostępny na Soundcloud jest całkiem fajny).

Podobno zagra też PARTiYA z Białorusi - grindcore.

Dziś 20.00, płacić 15 zł. Polecam.

wygląda jak jakaś obskurn piwnica <ok>. btw wieże fabryk w listopadzie, ale w liverpoolu i ramach jakiegoś chu.jowego festiwalu na który bilety 50zł :(.

Opublikowano

Mimo że lokal oficjalnie nie do końca nawet owarty (nad wejściem nadal baner Ale Jazz), było nawet sporo osób - mniej więcej tyle, ile się dało zmieścić w pomieszczeniu. Ale publika, cóż, nieco inna niż w CRK, trochę punków, trochę statycznego dziwadła. Nie wiem, w każdym razie koncert ciekawy.

Opublikowano

W piątek Black Tusk i Fight Amp w Firleju, ktoś coś?

Opublikowano

8 listopada kickback we wrocławiu. za to w kwietniu na tattoo konwencie łysole z booze & glory !

Edytowane przez tk___tk

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym...

Opublikowano

Dzieki, chlopaki poprostu roz(pipi)ili system, na koniec dostalem setliste od garkowego i pogadalem sobie troche z Barneyem.

Potem dam fotki :)

Opublikowano

Choinke ubierac a nie metalu sluchac.

Opublikowano

Jak tam tucze?

Opublikowano

Jak tam tucze?

Prawie cala nowa zagrali, troche z "...beating", jakies kawalki ze splitow i cos z tych plyt pomiedzy. Ogolnie bylo git w (pipi).

Musze Self Defence ogarnac jeszcze bo nawet ciekawi byli.