Opublikowano 8 kwietnia 201410 l Ja ten i następny album znałem kiedyś na wylot. 10/10. Mój ulubiony ze Spiceworld https://www.youtube.com/watch?v=2dpFpKqw8k8 <3
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l Members of the band used to play in other bands (including Iron Monkey, Gonga, Mogwai, Electric Wizard, Hearts of Black Science and others). In 2004, Justin Greaves began recording primitive sounds he had had in mind for years. He was encouraged by Dominic Aitchison, and their ideas would lay the backbone for Crippled Black Phoenix. The name of the band was taken from the lyrics of "Big Loader," a song on the debut album by Greaves' previous band, Iron Monkey. Edytowane 22 kwietnia 201410 l przez Guernica
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l Iron Monkey dobra kapela. Ten czarny fenix ch.ujnia, byłem raz na ich koncercie 2h męczyli bułe i grali jeszcze bis.
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l Hmm, a chciałem pierwszy raz b90 odwiedzić. To moze jak kylesa przyjedzie.
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l Ale no mną się nie sugeruj bo mi się ich plyty nie podobają bo poszli w jakąś pink flojdowa progresywe.
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l Kumpel co siedzi w postrocku wczoraj mi ich polecil, sprawdzilem tylko 2 kawalki, myslalem ze jak maja cos wspolnego z Mogwai to bedzie ok. Przeslucham jakies albumy.
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Oathbreaker dowalili potężnie w warszawie, do tego Amenra sponiewierała mocarnie. Reszty nie widziałem. Pozdrawiam forumowiczów a w szczególności nowo poznanego użytkownika wiki1993, choć w sumie ledwie pamiętam o czym rozmawialiśmy xd
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Potwierdzam, Amenra i Oathbreaker zaje.biście. Fajnie było zobaczyć nowe forumowe mordy, pozdro!
Opublikowano 30 maja 201410 l Sobota na 100% w takim razie, trzeba się zastanowić nad pozostałymi dniami
Opublikowano 14 czerwca 201410 l http://natemat.pl/106209,komuna-wrocila-na-impact-festivalu-widzowie-zachowywali-sie-jakby-rzucono-pomarancze-przed-gwiazdka Ale się obśmiałem z narzekań kolesia którego podeptali na Aerosmith
Opublikowano 15 czerwca 201410 l przestałem czytać w momencie Przed koncertem bezpośredniego supportu, rewelacyjnego Alter Bridge
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Jutro pewnie zajdę na Punx Piknik, znajomy gra. Dobra kapela, niestety nie powiem która, bo by były szanse namierzyć po nich moją prywatność. Ale polecam. <sprawdza ceny> 25 zł? No nie wiem... Edytowane 20 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Pichfork to muzyczne Weszlo, mimo, że nie pozbawione kilku błędów, ciężko się bez niego obyć.