Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

Tak btw to mamy jedno wolne miejsce na OFFa w samochodzie więc jak ktoś z okolic Wro chętny to zapraszamy.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 318,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Dawnoo nie byłem w CRK, ale te kapele, nie wiem. Idols nie przepadam, tej pierwszej nie znam, będzie chwila to spróbuję obadać. To jakiś tribute band Dead Kennedys? Uwielbiam Dead Kennedys.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

plakat zdecydowanie w mojej stylistyce, zastanowię się.

Opublikowano

10580757_792932514061043_831434770720005

o ch.uj chce jechać

Opublikowano

ja wole leciec

Opublikowano

Doniczki projektuje to go stać.

Opublikowano

nie to miałem na myśli. nie taniej i wygodniej lecieć? chyba że to nie vege

Opublikowano

No to jechac ale domniemanym środkiem transportu napewno byłby samolot.

Opublikowano

W sobotę w Liverpoolu Misery Index. Nowa płytka "The Killing Gods" naprawdę dobra. Jakbym spał na kasie to bym poszedł (50 zł).

Opublikowano

Ano, miałem iść ale to długi weekend więc wolę go spędzić poza miastem.

Opublikowano

W sobotę w Liverpoolu Misery Index. Nowa płytka "The Killing Gods" naprawdę dobra. Jakbym spał na kasie to bym poszedł (50 zł).

Też mnie się podoba bardzo, chociaż trochę zmienili styl.

Opublikowano

Converge wczoraj na Brutal Assault widziałem, pięknie zamknęli festiwal :]

Opublikowano

Można było bez problemu kupić bilety jednodniowe? W przyszłym roku chyba się gibnę na jeden dzień.

Opublikowano

Nie zawsze jest taka opcja, ale w tym roku była, chyba ze względu na koncert Slayera.

Opublikowano

Ziomek z zespołem był mówił, że publika jak na woodstocku gdy się stroili ciągle ktoś mordę darl napi.erdalac ku.rwa heh polonia.

Opublikowano

Tak jak (pipi)a Scooter na Offie. Smieszki w (pipi) xddd dobry trolling xddddd morze wstawiom na wykop.

Stop polonizacji Europy.

Opublikowano

Gdyby było jak na Wooodstocku to by krzyczeli, Ściana, ściana ;] Byłem w tym roku na koncercie Hatebreed i zaraz po nim wróciłem. Fest kompletnie nie dla mnie, zrobił się za duży, choć jest bardzo dobrze zorganizowany i ma więcej plusów niż minusów.

Opublikowano

Tak jak (pipi) Scooter na Offie. Smieszki w (pipi) xddd dobry trolling xddddd morze wstawiom na wykop.

Stop polonizacji Europy.

Zawsze się zastanawiam po ch.uj chodzić na koncerty jak nie mozna zamknąć dupy na godzinę. Zwłaszcza w małych klubach.

Opublikowano

Może było, może nie - 13.08.2014 Machine Head w Progresji. Bilety kupiłem, transport załatwiłem, urlop zaklepałem, koszulki kończę malować. Już nie mogę się doczekać...

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

W sumie mam być jutro w domu na 19, to równie dobrze mogę już zostać i pójść dwa kroki do CRK. Tam dalej można własne browce brać spoko, nie? Ja nie wiem, dawno tam nie byłem, a nawet jak byłem to się czułem jak outsider. By się zaszło do Drink Hali i miły wieczór gotowy.

Opublikowano

Można na luzie. Ale masz tam Holbe i jakieś inne piwa za 5 w Utopii.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak, możesz przytargać co tam chcesz. Zakładam ze nie zacznie się punktulanie. Za 5zł możesz też kupić piwo w Utopii ale nie wiem jaie tak aktualnie mają.

Opublikowano

No kurde wiem że nie zacznie się punktualnie, ale forumek będzie czy nie?