Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

Explosions in the sky w wawie w pazdzierniku, jaram sie w (pipi)

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 318,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Europejska Stolica Kultury Wrocław 2016 zaprasza na pierwszą edycję festiwalu Capital of Rock. Gwiazdą wydarzenia będzie kultowa niemiecka formacja Rammstein. Zespół powraca na scenę po kilkuletniej przerwie. Na festiwalu wystąpią również Limp Bizkit, Bullet For My Valentine oraz OCN. Festiwal odbędzie się 27 sierpnia 2016 na Stadionie Wrocław. 

http://www.eventim.pl/capital-of-rock

aż się boję jakie ceny wrzucą bo zazwyczaj się cenili

Opublikowano

na fb albo gdzieś tam widziałem że 180 zł w przedsprzedaży

Opublikowano

co by nie mówić grzesiu nawet chory ma trochę racji

Opublikowano
  W dniu 10.04.2016 o 18:45, koval napisał(a):

Nie podniecaj się tak.

no niektózy tutaj lubią muzykęi  wywołuje  u nich emocje, muzyka to nie tylko  nayebanie sie winem z ekipa w krzakach przed koncertem!

grzesiu, aż w koncu prześłucham ten gin.

e: o jezusku, błędem było omijanie tej płytki

Edytowane przez milan

Opublikowano
  W dniu 10.04.2016 o 22:04, milan napisał(a):

W dniu 10.04.2016 o 18:45, koval napisał(a):

Nie podniecaj się tak.

no niektózy tutaj lubią muzykęi  wywołuje  u nich emocje, muzyka to nie tylko  nayebanie sie winem z ekipa w krzakach przed koncertem!

kolego wyciągasz jakieś tematy sprzed 7 lat :yao:

jeszcze te insynuacje że muzyka nie wywołuje u mnie emocji  :frog: 

przepraszam że wyraziłem swoją opinię, przecież wiadomo że prawda jest po waszej stronie

:pipi:

Opublikowano

Mi w sumie nawet Eater Of Birds bardziej siedzi niż ta nowa, chyba głównie ze względu na wokal, także bym ją gdzieś tak na 3cim miejscu w dysko Cobalt uplasował.

Opublikowano

Gin to jest 10/10 a nowa? No fajna, ale to nie to samo

Opublikowano

Mgła na OFF festiwalu 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem ostatnio na Moonsorrow i ludzie to jednak debile.

Goście mają akurat trasę razem z innym Fińskim zespołem - Korpiklaani i było widać, że niestety znaczna większość publiki przyszła tylko i wyłącznie żeby się poprzepychać na skocznych akordeonowych nutach tych drugich. Niestety podczas gdy Moonsorrow rozpier.dalał system zaje.bistym wykonaniem swojego świeżutkiego materiału, to ludzie stali jak słupy soli nie dając z siebie nic - totalne zero reakcji przez pierwsze pół godziny. Mimo tego zgrzytu chłopaki, choć widocznie rozczarowani, zagrali na 100% - dali z siebie wszystko i naprawdę było to czuć. Pojawił się nawet jeden kawałek z pierwszej płyty, czego się nie spodziewałem.

Pewnie już nie wrócą do Irlandii, ale generalnie polecam każdemu, kto nie miał okazji widzieć ich na żywo, bo rzadko się to zdarza, a płyta wydana na początku tego miesiąca jest fantastyczna. 

img_5001a3akmn.jpg

img_5007g9k1w.jpg

Jedni i drudzy grali po półtorej godziny, w tym czasie Moonsorrow zagrał 8 kawałków :fsg: , a Korpiklaani 23  :reggie:.

Opublikowano
  W dniu 28.04.2016 o 21:49, Hela napisał(a):

ludzie stali jak słupy soli nie dając z siebie nic - totalne zero reakcji przez pierwsze pół godziny. 

wrocławski styl koncertowania :banderas:

Opublikowano

Moonsorrow :lapka:

Mam jakaś stara ich płytę, Suden Uni? Taka śmieszna muza dla wikingów, a Korpiklani to moja siora słuchała, wiec mi sie z gimbazą kojarzy.

Opublikowano

Dajcie tego klasyka z skrzypkiem co wychodzi z szaletu

Opublikowano

No i co trollujesz, tam nikt z kibla nie wychodzi. Za to są egelancko ubrani w piżamy a wokalista ma piękny ochraniacz na jaja.