Opublikowano 30 kwietnia 20168 l blues: muzyka folkowa czarnych z plantacji, na podstawie tego powstał rock & roll z r&rla wyrósł metal więc to też folk jak by nie patrzeć
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l blues: muzyka folkowa czarnych z plantacji, na podstawie tego powstał rock & roll z r&rla wyrósł metal więc to też folk jak by nie patrzeć Tyle, że blues ma klasę, a folk kojarzy mi się z przaśną atmosferą która pasuje do metalu jak gwóźdź do opłatka. :| @Masorz: Pawle, poratuj więc czymś dobrym.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l poratuję za Pawła, ale w sumie to nie ma tu za dużo typowo folkmetalowej cepeliady.
Opublikowano 20 maja 20168 l Jutro Immolation i Marduk w Progresji. Wyczuwam piekielny rozpi.erdol na który z chęcią się wybiorę. Nakręcony jestem głównie na ten drugi zespół, bo jak już niejednokrotnie wspominałem, uważam Mortuusa za najlepszego wokalistę blackmetalowego.
Opublikowano 21 maja 20168 l Immolation i Marduk wypadli za(pipi)iscie. Wstyd, że jestem Warszawiakiem bo takiego mułu wśród publiczności to się nie spodziewałem. Dziwilem się, że Mardukowi chciało sie jeszcze dwa razy wychodzić. Blond beast na żywo masakruje o Wolves już nie wspominam...
Opublikowano 23 maja 20168 l Byłem dzień wcześniej w Mega Clubie. Origin na żywo mnie zaskoczyło, basista rewelacja , koncert wieczoru. Immolation poniżej pewnego poziomu nie schodzą tak jak i tym razem, choć widziałem lepsze ich koncerty. Wyszliśmy przed Mardukiem, nie mogę słuchać tego gówna.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Dwa moje filmiki z sobotniego koncertu AC/DC. TNT z cyckami Thunderstruck
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Fajno, myślałem że umarłeś od kataru. Grali bardziej nowy materiał czy przekrojowo?
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Wszystko grali, choć z pierwszej płyty najmniej. Ulvetid <3 Bloedtorst Miód Ordsmedar Av Rang <3 Z pozostałych po 6 kawałków.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Z najlepszej płyty najmniej wałków Ja odpuściłem Wrocław. Z nimi i m dalej tym słabiej. Za(pipi)isty debiut, kilka fajnych wałków na dwójce i niesłuchalna ostatnia płyta. Jak dla mnie zeszli na psy.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Jakość spada podobnie jak u Kylesy, ale na żywo "Berserkr" czy te inne, których nazw nie kojarzę, naprawdę dają radę.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l 29.08 w Poznaniu, z braku laku chyba się przejdę. I 10.10 na Batiuszkę też, (pipi) się, Bartezo.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Dear LUKASZ Thank you for your order Order Details - Reference 40411050 Haemorrhage Boston Music Room, Tufnell Park, London Saturday, 10 Sep 2016 at 19.00 Doors open:19.00 1 GENERAL ADMISSION £18.70 Including booking fee £1.70 per ticket Transaction Fee £2.50 Total £21.20 O jakiż będzie rozkurwiel...
Opublikowano 3 lipca 20168 l Black Sabbath wczoraj w Krakowie. Wspaniały koncert genialna setlista (pierwsze 3 płyty),swietne nagłośnienie,masa ludzi, kiepski merch. Szkoda że kończą karierę. Ciesze się że dane mi bylo zobaczyć ich dwa razy na żywo w tak krótkim czasie.Takich kapel niedługo już nie będzie...
Opublikowano 4 lipca 20168 l A jak spisał się Ozzy? Stał nieruchomo na scenie? Byłem na Ozzym kiedy promowali Scream, no i przeżyłęm niezłą ekstazę, ale kiedy potem oglądałem filmiki na YT, to Ozzy praktycznie się nie ruszał