Opublikowano 4 lipca 20168 l Idę sobie, patrzę, a tu Abbath Doom Occulta Edytowane 4 lipca 20168 l przez Siara_iwj
Opublikowano 4 lipca 20168 l A jak spisał się Ozzy? Stał nieruchomo na scenie? Byłem na Ozzym kiedy promowali Scream, no i przeżyłęm niezłą ekstazę, ale kiedy potem oglądałem filmiki na YT, to Ozzy praktycznie się nie ruszał Ozzy spisał się jak zwykle rewelacyjnie. Jeżeli chodzi o formę wokalną na pierwszym kawałku Black Sabbath minimalnie nie trafiał w tępo potem było bez zarzutu, glos jak dzwon!. Tradycyjnie jest przyspawany do mikrofonu ale czego od niego wymagać? to jest tak jak bym ojca widział zapierdalającego po scenie i drącego ryja a to troche wiekowy Pan na headbanging facet dobija do 70... litości. Ale to co miało być najlepszego czyli muzyka, była na 150 pieprz.onych % . Black Sabbath zawsze słynął z minimalizmu na scenie i tak też zostało Geezer i Tony są mistrzami w tym co robią i nie muszą robić fikołków na scenie. Do tego należy wspomnieć o Tommym Clufetosie który w solówce pokazał że nie trafił do Sabbath przez przypadek. Jedyny niedosyt u mnie to marne koszulki i bardzo mała ilośc odręcznie podpisanych egzeplarzy epki The End do zakupu, no ale na tym to polega kto kupił niech się cieszy Edytowane 4 lipca 20168 l przez mars75
Opublikowano 18 lipca 20168 l W Wawie 17 grudnia. Bilecik już zamówiony Jeszcze zastanawiam się nad "ciemnym pochówkiem"
Opublikowano 18 lipca 20168 l Z chęcią sprawdzę. O Mayhem wiem tylko tyle, że Dead jest na okładce którejś z płyt.
Opublikowano 27 lipca 20168 l Pięknie się zapowiada końcówka roku jeżeli chodzi o koncerty w gdańsku w b90 na początek Shining potem Behemoth, Amon Amarth, Watain i Mayhem, a to jeszcze nie koniec
Opublikowano 28 lipca 20168 l DLA MNIE Shining - bardzo ciekawa muza połączenie jazzu z ciężkim graniem,Amon bardzo fajna nowa płyta,pozostałe też niczego sobie. Mayhem klasyk z Watain w pakiecie a Behemoth bardzo cenię jak juz wczesniej pisałem. Myślę że gdybyś miał to wszystko w swojej okolicy też byś zaliczył.
Opublikowano 30 lipca 20168 l Ja 'rzartowałem' bo sam lubię Mayhem czy Amon Amarth. Shiningu nie znam żadnego, a są chyba ze 4.
Opublikowano 30 lipca 20168 l Ja 'rzartowałem' bo sam lubię Mayhem czy Amon Amarth. Shiningu nie znam żadnego, a są chyba ze 4. Ten najlepszy.
Opublikowano 30 lipca 20168 l A, to kiedyś słyszałem jednak, fajne. Jest chyba jeszcze jakiś 'bardzo depresyjny' Shining, ale mogę się mylić albo mnie oszukali. Edytowane 30 lipca 20168 l przez Masorz
Opublikowano 31 lipca 20168 l Lubie oba Shiningi. Jeden widziałem na żywo ten norweski, całkiem spoko.
Opublikowano 31 lipca 20168 l A, to kiedyś słyszałem jednak, fajne. Jest chyba jeszcze jakiś 'bardzo depresyjny' Shining, ale mogę się mylić albo mnie oszukali. No to jest ten niby "depresyjny" czy tam suicidal, uj z tym, to tylko etykietki. Halmstad najlepszy album IMO, wcześniejsze dużo bardziej w stronę ortodoksyjnego BM (też niezłe), a po to już tak niezbyt mi wchodzą.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Ten fajny kawałek. Dobry na jesienne spacery po parku:) Black metal, ale jedenak nie ma tu dwóch akordów i charczenia odbytnicą. Tutaj mamy trochę charczenia odbytnicą, ale całkiem przyjemne, kiedy zamierzamy się zabić: --- Aż mi się przypomniało to: I mam ciaruski przy 10:37 --- A tego nie słuchajcie chodząc samemu po parku, bo można już z niego nie wyjść: To chyba jeden koleś robi taką muzę, ten utwór mu się zaje.biście udał. --- Wrzuciłem kilka świetnych, depresyjnych kawałków BM, chętnie obczaję inne. Edytowane 31 lipca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 31 lipca 20168 l "Sterile Nails and Thunderbowels" to jedyny utwór, w mojej opinii niemiłosiernie, przereklamowanego Silencer.
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l )) A na poważnie, jak takie rzeczy mają na Ciebie mocny wpływ, to polecam się przejść z tym po parku w nocy ze słuchawkami na uszach. Black metal/ambient mocno inspirowany serią Silent Hill.
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Już nie chodzę po parku z empetrójką na uszach, ale ok - obczaje potem. Ps. Myślałem ze Yano mi coś poleca
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l nikt z Was nie wybiera się na Neurosis do Lipska? Udało mi się kupić bilet ale z transportem lipnie jest. ;/