Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

2 października we Wro Behemoth, Bolzer, Batushka. Ale kapnąłem się, że bilety już wyprzedane :(. Może ktoś będzie sprzedawał przed koncertem. Aczkolwiek po zamknięciu Eteru przeniesiono go do... Zaklętych Rewirów, no nie wiem, czy Behemoth zrobi takie show jak chociaż w Eterze w takim miejscu.

Edytowane przez ogqozo

Po ile te koszulki? Wyglądają na dobrej jakości merch.

Dzisiaj B90 :banderas:

70 zł. To chyba te oficjalne. Przed koncertem mieli sporo towaru do sprzedania. Szkoda, że wziąłem tak mało kasy, kupiłbym sobie czapę na zimię :sorcerer: Ogólnie to z koncertu jestem zadowolony. Batushka wypadła jakby grali z playbacku tak im to wyszło idealnie. Z początku martwiłem się, że będzie (pipi)nia z grzybnią bo goscie występują z zasłoniętymi twarzami a tak ciężko jesli chodzi o jakąs immersję z publiką ale wypadło zaskakująco dobrze. Trochę teatru, gestykulacji i dali radę. Grali dopók im się swieczki nie wypaliły :D. Największym zaskoczeniem dla mnie był Bolzer bo nigdy wczesniej nie słuchałem ani jednego kawałka z ich dokonań. Teraz po występie wiem, że polecę kupić ich płyty bo byłem pod naprawdę wielkim wrażeniem. CO do Behemotha...(pipi)a albo stałem w nieodpowiednim miejscu, albo jestem głuchy albo ta sala nie nadaje się do ich muzyki ale gdyby nie to, że grali Satanistę po kolei to miałbym problem z identyfikacją numerów...Występ ogólnie był najlepszy bo chłopaki to urodzeni showmani. Było wszystko co miało być. Dym, siara, ognie i diabelskie konfetti a Nergal nawet rozdawał wafelki (Kukuruku zapewne). Sala wypełniona po brzegi, ciężko było ręką ruszyć aż zaczepiałem o dupę goscia, który stał przede mną może nie wziął tych macanek do serca (mam nadzieję). Jak ktos chciał sobie poszaleć to dobrze trafił, ja jestem zadowolony.

Wezyriusz będziesz w b90?

Byłem. Niestety na Batushkę się nie wyrobiłem, Bolzer grał średnio, a Behemotha praktycznie nie pamiętam, bo byłem srogo zalany. Szkoda, zmarnowałem sobie koncert :/

Na Metalową Wigilię pójdę trzeźwy.

@Ornit: jeśli byłeś w Progresji to nie jesteś jedynym, który uskarża się na słabe nagłośnienie.

Edytowane przez Wezyriusz

Ja tam jestem powalony niedzielnym koncertem, ktoś tam mówił że materiał z Satanist kiepsko sie sprawdza na żywo... Sorry stary ale pierd.olisz bzdury. Kapitalne wykonanie a bangery pokroju ora pro nobis, trumpet, furious czy mesa brzmią rewelacyjnie tak na płycie jak i na żywo. Dodam też ze b90 to najlepiej wytlumiony i naglosniony klub w ktorym mialem i mam okazję oglądać/słuchać koncertów. Wielki szacun dla Bolzer, chłopakom na jeden numer wysiadło nagłośnienie i pomimo tego (pipi).neli caly kawalek na sucho i dobrze to brzmiało czekam na płytę. I co najważniejsze różańcowa krucjata coverowała korn przed wejściem do klubu. Bylo wiele radości :)

Edytowane przez mars75