Opublikowano 23 grudnia 20168 l Na ornassi byłem w wawie i chętnie powtórzę w Gdańsku, moc jest ogromna.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Na metalmanii w 2017 headlinerem bedzie Samael i bedzie grany worship him i blood ritual o diable rogaty.... No kiedys juz mieli grac na jednej metalmani. No i zagrali, 2 minuty, bo sie im automat perkusyjny posypal, czy jakas tam inna elektoronika. Niezly w(pipi) wtedy mialem
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Na metalmanii w 2017 headlinerem bedzie Samael i bedzie grany worship him i blood ritual o diable rogaty....No kiedys juz mieli grac na jednej metalmani. No i zagrali, 2 minuty, bo sie im automat perkusyjny posypal, czy jakas tam inna elektoronika. Niezly w(pipi) wtedy mialem W zeszłym roku przyjąłem na klate całe ceremony teraz chętnie przyjmę worship dla mnie wyjątkowa płytka bo pierwsza ze stricte black metalem. No i panowie na żywo naprawdę wymiatają. Be, odslucham na pierwsze wrażenie ciekawie się to prezentuje.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Widziałem, że w maju ponoć ma być traska Cobalt z Oranssi Pazuzu i mają zahaczyć o Gdańsk. Jeśli to prawda to wale konia stopami. Gdzie masz info o tym koncercie?
Opublikowano 23 grudnia 20168 l za pasem prawie 2017 a tu typy GINu nie słuchały przecież to JEST KOZAK GURWA MATERIAŁ
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Christ Agony i Stillborn 7 I 2017 w Białymstoku w ramach Legacy Tour 2017. Odwiedzę rodzinne miasto by zapoznać się z tym materiałem.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l za pasem prawie 2017 a tu typy GINu nie słuchały przecież to JEST KOZAK GURWA MATERIAŁ Teraz wiem czemu do tej pory o tym nie słyszałem, i nie wiem nad czym Wy się tak spuszczacie, dobre i owszem ale takich kapel jest milion.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Nie no, Cobalt jest całkiem całkiem, ale nie szalejcie z tym najlepszym. Scena BM w USA nie jest jakaś rewelacyjna, i nieźli zawodnicy pokroju Cobalt czy Leviathan i tak nie mają podjazdu do Europy.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l No sorry ale Norwegia i Szwecja do połowy lat dziewięćdziesiątych kasuje wszystko rodzimy Behemoth jest o lata świetlne do przodu od tej kapeli weź przestań bzdury opowiadać. Lepiej napisz gdzie znalazłeś info o Ornassi w Gdańsku. Edytowane 24 grudnia 20168 l przez mars75
Opublikowano 24 grudnia 20168 l No sorry ale Norwegia i Szwecja do połowy lat dziewięćdziesiątych kasuje wszystko rodzimy Behemoth jest o lata świetlne do przodu od tej kapeli weź przestań bzdury opowiadać. Lepiej napisz gdzie znalazłeś info o Ornassi w Gdańsku. ze Szwecji gorąco polecam Brainbombs. noise rock + trąbka.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Ornassi/Cobalt 13.05 w Gdańsku B90, 12.05 Kraków.14,05 Poznań. Edytowane 9 stycznia 20178 l przez mars75
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Mgła>Cobalt handluj Gin > Mgła. Ale pod koniec kwietnia na Mgłę się przejdę.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Kwestia gustu, bo stylistycznie Mgła jest kilka klas wyżej. Z resztą o ile mi wiadomo to McSorley i tak śpiewa teraz w jakimś podrzędnym zespole raw metalowym zapominając, że to było fajne gdzieś za czasów gdy do Helvete przychodziła, przyszła wówczas, czołówka BM.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Kwestia gustu, bo stylistycznie Mgła jest kilka klas wyżej. Niezbyt sensowne to zdanie.