Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Nie byłem nigdy na TDEP, ale zespół gościa który bije się do krwi mikrofonem i s.ra do papierowej torby którą potem wrzuca w tłum nie może być słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Zależy jaka torba jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jedna z kapel dla złych hipsterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W listopadzie w Progresji w Wawie WASP będzie grał "The Crimson Idol". Kasa już przygotowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 6 czerwca w Gdańsku w b90 zagra Gojira. Nie przepadam ale jak pod domem grają to warto zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Mastodon 4 lipca w Gdańsku. Co to b90 to ja nawet nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Zaje.bisty news, tego przecież wszystcy chieli, gigu w klubie na nie na obes.ranych festiwalach. Zazdroszczę mocno bo w uk tylko na download fest będą. ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Widzę, że Trójmiasto pod względami metalowymi srogo dostarcza. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Widzę, że Trójmiasto pod względami metalowymi srogo dostarcza. :) Wezyr wpadaj, Białystok to po sąsiedzku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 W Gdańsku bywam co weekend prawie, więc z pewnością złapiemy się na jakimś koncercie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 coś mi się tak wydaje że chyba odwiedzę Gdańsk w tym roku xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ile jedzie polski bus do Gdańska? 8,5 godziny? Oh geez... Mam mieszane uczucia co do Mastodona na żywo, instrumenty wiadomo potęga, ale te wokale jak miauczenie anemicznego kota sporo psują. Zobaczymy jak setlista. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ile jedzie polski bus do Gdańska? 8,5 godziny? Oh geez... Mam mieszane uczucia co do Mastodona na żywo, instrumenty wiadomo potęga, ale te wokale jak miauczenie anemicznego kota sporo psują. Zobaczymy jak setlista. jak masz marudzić to lepiej siedź w domu i dalej użalaj się nad sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Bilety na Mgłę już są. Na początek wziąłem pakiet Wrocław + Poznań. Co lepsze na trzeci (ewentualny) wybór - Gdynia/Ucho czy Warszawa/Progresja? Nie byłem w żadnym z ww. miast/klubów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja się chyba kopsnę do Danzigu na Mastodonta. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ogłoszono koncert Metalliki w Krakowie, 28 kwietnia... 2018. Ci to mają wypełniony terminarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Co za bzdura,płacenie za bilety rok przed koncertem. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ciekawi mnie repertuar na koncercie Metachy, czy nie skupią się przypadkiem głównie na nowej płycie, co do której mam raczej mieszane uczucia. Z drugiej strony jak ostatnio w Polsce gościli to grali "by request", więc wiadomo co było na tapecie. :) Złoty środek ciężko jednak znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Będą pewnie ze 3 nowe kawałki i reszta jak zwykle. Nie wiem czy chce mi się iść. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ta trasa już trwa, więc podejście nie jest tajemnicą. Ostatnio zagrali 18 kawałków, w tym 5 z nowej płyty. Oraz cover The Stooges. Ale to akurat raczej wyjątkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Może pakiet VIP? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Na dodatek wymyślili że bilety są imienne Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 No to mogą być pustki, jeśli nieświadoma Januszeria jak zwykle wykupi bilety żeby sprzedać drożej i się okaże, że się nie da :D Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Normalnie nie słucham Triptykona. Znam ledwo co te kilka kawałków ale poszedłem bo wiecie...KVLT jak (pipi) więc wypadało tam iść. Zakurw był niemiłosierny i headbanging leciał przez cały występ. Bardzo dobry koncert. Cała sala była pełna. Szkoda, że nie było żadnych winyli Triptykona w sklepiku. Specjalnie na tą okazję zabrałemz domu dużą torbę Mediamarkt i 2 dobre worki do śmieci żeby to solidnie zapakować :/ Co tam jeszcze fajnego? Na pewno zapoznam się z twórczością Secrets Of The Moon. Trochę to było zbyt lajtowe jak dla mnie, niemniej intrygujące. PS Na Triptykonie mignął mi jeszcze Nergal, który przez chwilę stał obok i nagrywał relację na instagrama lol Edytowane 19 Marca 2017 przez ornit 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Normalnie nie słucham Triptykona. Znam ledwo co te kilka kawałków ale poszedłem bo wiecie...KVLT jak (pipi) więc wypadało tam iść. Zakurw był niemiłosierny i headbanging leciał przez cały występ. Bardzo dobry koncert. Cała sala była pełna. Szkoda, że nie było żadnych winyli Triptykona w sklepiku. Specjalnie na tą okazję zabrałemz domu dużą torbę Mediamarkt i 2 dobre worki do śmieci żeby to solidnie zapakować :/ Co tam jeszcze fajnego? Na pewno zapoznam się z twórczością Secrets Of The Moon. Trochę to było zbyt lajtowe jak dla mnie, niemniej intrygujące. PS Na Triptykonie mignął mi jeszcze Nergal, który przez chwilę stał obok i nagrywał relację na instagrama lol Dzisiaj moja kolej. Szkoda że nie ma vinyli, bardzo liczyłem na Melana Chasmata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi