Hela 1 962 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mają jakąś trasę po Europie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dziwna sytuacja. Z jednej strony Morbid Angel z Tuckerem za którym nie przepadam i pewnie z materiałem z nowej płyty jak i Heretica plus GtoA ale za to Trey który rzeźbi jak nikt inny. Druga strona to I am Morbid i Dave z materiałem z czterech pierwszych płyt, absolutnie kultowych jak dla mnie ale (pipi) w Bielsku białej. Jakoś trzeba przetrwać to pindolino 6.5 godziny w jedną stronę, tak czy inaczej będzie piękne koncertowe lato :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Warduna w Zabrzu 19.10 i Gdańsku 20.10 Ragnarok is coming. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) 240 zł za Wardrunę edit: Dopiero teraz zobaczyłem. Idę! Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) 240 zł za Wardrunę edit: Dopiero teraz zobaczyłem. Idę! Dźwięk w Firleju jest taki, że sam się zastanawiam, czy nie pojechać do Wa... Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Otóż widziałem zespół muzyczny Oxbow we wtorek w lońdyńskim klubie The Dome. Sama miejscówka mocno przypominała wrocławski Firlej tylko że brzmienie było zaje.biste. Show trwał jakieś 50 min i szczałem ze szczęścia. Zagrali osiem kawałków z czego sześć z nowej płyty i dwa z The Narcotic Story. Numery z nowego albumy brzmiały super. Eugene, kawał kur.wy ulanej, klasycznie zrobił lekki striptiz ale tylko do portek. Te jego kocie ruchy na scenie. :baderolix: Mieli na merchu zarówno nowe LP [przed premierą] jak i książkę The Thin Black Book. Niestety nie wypowiem się jak brzmi sam album bo nie mam gramofonu aktualnie a nie było w środku digidownloadu. ;/ Poniżej setlista plus link do paru zdjęć gdzieś z fejsa: The Finished Line A Gentleman's Gentleman Frank's Frolic Sawmill Ecce Homo Down a Stair Backward Letter of Note Host zdj ps. grał też zespół Sumac ale nie wiem po co to kur.wa żyje ;/ Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez _K_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nie wiem czy kogoś to interesuje ale na Metal Hammer fest w Spodku zagra Marilyn Manson, Paradise Lost, Myrkur i ktoś tam jeszcze. 15 lat temu może bym pojechał choćby na Mansona ale teraz...meh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nie miałem nigdy zajawki na Mansona (grał zdecydowanie za miękko jak na swoją prezencję sceniczną), ale The Pale Emperor wszedł mi na miękko. Bardzo dobry album i chociażby z tego tytułu pomyślę nad tym koncertem. Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Na Mgle byłem. Co jeszcze w życiu można zobaczyć? Chyba tylko Mastodon został. ;/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Na Mgle byłem. Co jeszcze w życiu można zobaczyć? Chyba tylko Mastodon został. ;/ Polecam odwrócony dom w Szymbarku, będziesz zachwycony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Na Mgle byłem. Co jeszcze w życiu można zobaczyć? Chyba tylko Mastodon został. ;/ Możesz napisać co ciekawego było z mercha do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Białe koszulki i kasety magnetofonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 A tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Na serio. Do tego koszulki koncertowe i reszta oferty stąd. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Taki dobry zespół, a taki tragiczny merch. :/ Po ile mieli te koszulki? 60zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Nie znacie się, to jest prawdziwy underground ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Taki dobry zespół, a taki tragiczny merch. :/ Po ile mieli te koszulki? 60zł? W (pipi)e to mam, 16 lat skończyłem dekadę temu, a okres buntu mam już dawno za sobą. Co ty, (pipi), chciałeś - długopisy, zeszyty w kratkę, przypinki do "kostki" czy może (pipi)one przepocone, u n o r a n e śliną kominiarki? Jak mawiał klasyk, na koncertach trzeba pona(pipi)iać, dać komuś w mordę, a na koniec kupić coś ze sklepiku. Wziąłem białą koszulkę z napisem "Mgła", ale nie pytałem, ile ściągną z karty. Lato idzie, a druga biała koszulka, którą posiadam (z pingwinami z Madagaskaru), nieco się już sprała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ciekawa koszulka jak na 26 latka te pingwiny, a płaciłeś kartą za merch i to jeszcze w uchu ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 W jakim, (pipi), uchu? Byłem u Bazyla, a (pipi)owe nagłośnienie pasowało w punkt do nihilistycznego plumkania z Krakowa. Od pingwinów się od(pipi), super bajka i humor. Siora mi dała, to noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Sorry, w uchu to dzisiaj grają. Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Spokojnie, nic się nie stało. Niepotrzebnie się uniosłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Taki dobry zespół, a taki tragiczny merch. :/ Po ile mieli te koszulki? 60zł? W (pipi)e to mam, 16 lat skończyłem dekadę temu, a okres buntu mam już dawno za sobą. Co ty, (pipi), chciałeś - długopisy, zeszyty w kratkę, przypinki do "kostki" czy może (pipi)one przepocone, u n o r a n e śliną kominiarki? Jak mawiał klasyk, na koncertach trzeba pona(pipi)iać, dać komuś w mordę, a na koniec kupić coś ze sklepiku. Wziąłem białą koszulkę z napisem "Mgła", ale nie pytałem, ile ściągną z karty. Lato idzie, a druga biała koszulka, którą posiadam (z pingwinami z Madagaskaru), nieco się już sprała. lol mają słabe te koszulki, nie odleć Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Pingwiny nie latają, gamoniu. Nie noszę ubrań z logami zespołów, których słucham. Naiwnie chciałem dołożyć młodemu Żentarze parę groszy do wódki. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 grali jakieś nowe kawałki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 bedę krzątał się po progresji w szarej konsulce dormant ordeal Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi