Pryxfus 820 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Na dwa ostatnie numery bym wbił, reszta do zaorania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Zupełnie nie czaję fenomenu tej kapeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Zupełnie nie czaję fenomenu tej kapeli. Może zbyt skomplikowane w sumie. Jesteś fanem gnr to się nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Można być fanem GNR i jednocześnie nie psioczyć na Mastodon. Skomplikowane to jest dla mnie odróżnienie tych wszystkich hipsterskich kapel bo wszystkie grają tak samo, a jedyne co je wyróżnia to długość i kształt brody poszczególnych członków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 No tak napewno tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Skomplikowane to jest dla mnie odróżnienie tych wszystkich 'klasycznych' kapel bo wszystkie grają tak samo, a jedyne co je wyróżnia to średnia wieku poszczególny chczłonków i czy wokalista jeszcze żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Zupełnie nie czaję fenomenu tej kapeli. Może zbyt skomplikowane w sumie. Jesteś fanem gnr to się nie dziwie. Plis dont kraj, tunajt, aj styl low ju bejbe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Nie no też zazdroszczę, ale jednak praktycznie dwa całe dni na wyjazd i powrót na koncert w środku tygodnia to niemożność. Nawet nie czytam relacji bo szkoda. Przynajmniej spotkali Nergala i nawet poszli do tej jego barberni. Co to jest za marka kurde, przyjeżdża Mastodon i pije piwo Nergala, dostaje figurki Nergala, strzyże się u Nergala. Edytowane 5 Lipca 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Sultan's Curse Divinations The Wolf Is Loose Crystal Skull Ancient Kingdom Bladecatcher Black Tongue Colony of Birchmen Ember City Megalodon Andromeda Oblivion Show Yourself Precious Stones Roots Remain Chimes at Midnight Steambreather Mother Puncher Circle of Cysquatch March of the Fire Ants Encore: Blood and Thunder W przeciwieństwie do Ciebie byłem i się srogo wynudziłem, po 1/3 koncertu oglądałem bar i cieszę się że wejściówki miałem za darmo. Skomplikowane to jest dla mnie odróżnienie tych wszystkich 'klasycznych' kapel bo wszystkie grają tak samo, a jedyne co je wyróżnia to średnia wieku poszczególny chczłonków i czy wokalista jeszcze żyje. Zamiast zmieniać moje posty napisz coś od siebie, bo nie wiem czym uzasadniasz to co napisałeś. Idąc Twoim tokiem rozumowania to zaorać takie kapele jak Black Sabbath, Motorhead, Led Zeppelin i jarać się kapelami które mają może po jednej znośnej płycie i o których za pięć/dziesięć lat nikt nie będzie pamiętał. Dobrze Cię zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Fani GnR gorsi od fanów IM. Jeszcze bardziej twardogłowi. Ogólnie świat muzyki byłby lepszy gdyby takie wiesniaki jak manowary, iron maiden, acdc w gole nie powstały. Powinni zajac się sprzedawaniem kiełbasek w skorzecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Fani GnR gorsi od fanów IM. Jeszcze bardziej twardogłowi. Ogólnie świat muzyki byłby lepszy gdyby takie wiesniaki jak manowary, iron maiden, acdc w gole nie powstały. Powinni zajac się sprzedawaniem kiełbasek w skorzecinie. Wiadomo, jak ktoś nie sra w garażu dziesięciu kawałków na jedno kopyto, to zbyt kiepska kapela, żeby do jej słuchania mógł przyznać się psuedonim hipster. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Byłem w tym roku i na Mastodonie i na GnR I CO TERASSZS?! Macie kuhwy na zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Skomplikowane to jest dla mnie odróżnienie tych wszystkich 'klasycznych' kapel bo wszystkie grają tak samo, a jedyne co je wyróżnia to średnia wieku poszczególny chczłonków i czy wokalista jeszcze żyje. Zamiast zmieniać moje posty napisz coś od siebie, bo nie wiem czym uzasadniasz to co napisałeś. Idąc Twoim tokiem rozumowania to zaorać takie kapele jak Black Sabbath, Motorhead, Led Zeppelin i jarać się kapelami które mają może po jednej znośnej płycie i o których za pięć/dziesięć lat nikt nie będzie pamiętał. Dobrze Cię zrozumiałem? dupa cię piecze a ja sobie śmieszkuję HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Aaaaaaa no wybacz, nie poznałem się na Twoim poczuciu humoru i myślałem że po raz kolejny starasz się dorównać milanowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ostrzegam cię kończą mi się lizaki Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 wsadz se go o Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Szkoda marnować, atencyjne dzieci bardzo je lubią. A wsadzony mógłby ci nie smakować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Pierwszy gość na grudniowym koncercie. Chyba łatwy do przewidzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 aiai, gdyby tak w Trójmieście też :) Cóż, jak nie będzie to jadę do WWA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Cierpliwości :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ciągle czekam na Marduk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Cierpliwości :) Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ale byłyby jaja jakby Graveland dodali Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ale byłyby jaja jakby Graveland dodali Raczej Behemoth nie chce syfu u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi