Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Absolem napisał:

Max i Igor czyli Sepultura 

Niestety nie ta sama Sepultura, która będzie na mysticu.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 321,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Dla mnie to potwierdzenie, że warto było brać tylko dzień pierwszy :rayos:. Żebym teraz kupił bilet na drugi to musiałoby tam grać Blasphemy albo Absurd:dynia:

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

E tam, zapowiada się fajny gig.

Ja jutro zawijam na koncert innych komuszków - Napalm Death :banana:

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Ceny RAtM to kpina. 440zl za plyte xD

Graja tez na Lollapalooza Berlin - 150 euro za dwa dni festiwalu brzmią jak lepszy deal.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

96721766_4504109266281613_75463375113630

Raczej nie wierzę, że do tego dojdzie ale jakąś nadzieję trzeba mieć

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Marduk z Vaderem. Wrocław 25.09.20. 

Dawno nie byłem na żadnym koncercie, a że mam 2h drogi autem do Wrocka i grał jeden z najlepszych BM na świecie to bez zastanowienia się wybrałem. Spodziewałem się że będzie o wiele więcej ludzi, było raczej było luźno na obiekcie. Nagłośnienie trochę huyowe, dobrze że znam kawałki, inaczej wszystko by brzmiało tak samo. :kaz:. Po Marduku wjechał Peter jak do siebie, zagrali solidnie i do domu. 

spacer.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

131347996_799987433893530_27949075466338
I wszystko jasne. Jadę na trzeci dzień jeśli festiwal się odbędzie...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Into the Grave, Butcher Babies, Darkest Hour, Mod, Vreid, Clutch, Paradise Lost, Orange Goblin, Destruction graja w lipcu w Holandii. Tak wrzucam, moze ktos sie zainteresuje :kaz:

Spoiler

Jedzie ktos?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pod koniec sierpnia w Krakowie (m in) grają chłopaki z Decapitated, to się chętnie przejdę na nich kolejny raz.

• 1 miesiąc temu...