Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 322,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

23 lipca w Katowicach zagra Megadeth, Kreator i Sacred Reich. Bilety na płytę 269, trybuny za 199. Czekam na decyzję ziomka i prawdopodobnie będziemy brać na płytę. Tylko Megadeth nie widziałem z wielkiej czwórki więc ostatnia szansa by to nadrobić.

Edit: wziąłem dziś bilety na płytę 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W grudniu Tormentor w Warszawskiej Proximie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

I jak, nikogo w Gdańsku na Mysticu nie było?? Zero wrażeń i reakcji? U mnie niestety termin kolidował z urlopem, a tak curewsko chciałem zobaczyć na żywca Meshuggah:frog:

Opublikowano

My lecimy za ponad miesiąc do Krakowa na Męskie Granie, nie jest źle, co chłopaki?

Opublikowano
W dniu 27.06.2023 o 20:10, Crazy Horse napisał:

My lecimy za ponad miesiąc do Krakowa na Męskie Granie, nie jest źle, co chłopaki?

My w tym roku na Męskie Granie do Gdańska

Opublikowano

Mnie kumpel namawiał na Męskie Granie w Gdańsku, ale line up w tym roku taki cienkawy raczej.

Opublikowano
38 minut temu, krupek napisał:

Mnie kumpel namawiał na Męskie Granie w Gdańsku, ale line up w tym roku taki cienkawy raczej.

No my braliśmy jeszcze przed lineupem, w pre. Ale tak (dla mnie) taki se. Ale kumple raczej zadowoleni.

Mi akurat zeszłoroczny o wiele lepiej się podobał (w Kato byliśmy). Tak samo piosenka.

• 3 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

uzytkownik grzechuj jeszcze zyje? @puszkin

ja bylem w sobote na in twilights embrace i jadzie, fajnie bylo.

Opublikowano

kto go tam wie, kiedyś to by pewnie jechał na wszystkie trzy koncerty :) a teraz, nie w moim mieście to ja podziękuje

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
On 11/27/2023 at 11:12 AM, puszkin said:

w kwietniu GY!BE na trzech koncertach. w Polsce:

14.04 Gdańsk

16.04 Warszawa

17.04 Kraków

daja rade live?

Opublikowano

Widziałem ich w 2012 i mnie się koncert podobał bardzo, ale wiedziałem czego się spodziewać. Grali był w ramach jakiegoś miejskiego festiwalu i u wielu ludzi widać było po twarzach rozczarowanie. Pamiętam, że jeden typ krzyczał bullshit jak schodzili ze sceny :)

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
On 9/24/2024 at 8:19 AM, Shen said:

jak ktoś lubi post rock

Przechwytywanie.thumb.JPG.fd370dcd9e4f0ea150c92b545a5b599d.JPG

Lubi, byłem na ich koncercie kilka lat temu w Londynie i fajnie grali :)

Opublikowano

Byłem wczoraj w Łodzi na Nick Cave and the Bad Seeds. Masakra. Jakby ktoś miał wątpliwości czy iść dziś na Koncert w Krakowie to przestańcie się zastanawiać, tylko kupujcie bilety. Po wczorajszym wykonaniu np takiego Conversion, jeszcze nie mogę dojść do siebie XD

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...