Diabeu 1 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 oni o(nene)ieli chyba, w Kanie to chcą robić? Cytuj
kempa 0 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 miedzy innymi w kanie. fakt, ze tam za duzo miejsca nie ma. raczej mniejsze prezentacje beda w kanie - w tamtym roku to sie sprawdziło (fajny klimacik spektaklów teatralnych), te wieksze koncerty pewnie beda w wiekszych obiektach... na stronie oficjalnej sa podane studio koncertowym polskiego radia i w sali sportowej zsp. http://www.musicagenera.net/ Cytuj
Specu 148 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 (edytowane) zaktualizowany sklad na Brutal Assault: Ador Dorath Agnostic Front All Shall Perish Arch Enemy Beheaded Behemoth Carcass Cephalic Carnage Cradle of Filth Despised Icon Entombed Exodus Gloomy Grim Hate Hollenthon Inveracity Kataklysm Mayhem Paradise Lost Primordial Septic Flesh Six Feet Under Soilwork Swallow The Sun Sworn Enemy Textures Warbringer do tej listy dopisujemy: ANAAL NATHRAKH Samael ale bedzie (pipi)a szatan edit: do tego dodamy General Surgery Edytowane 15 kwietnia 2008 przez Specu Cytuj
django 549 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 14.08 i pozamiatane (pipi)a Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 14.08 i pozamiatane (pipi)a We Wrocławiu? Cytuj
django 549 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 chcialoby sie;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] podobnoż w wawce Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2008 hehe, no wiadomo, ze jak Neurosis to w porzadnym miescie musi byc Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 hyh, akurat ostatnio znowu ich słucham nagminnie, a tu taka niespodzianaka pieknie, pieknie i jeszcze raz pieknie Cytuj
Gosku 2 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 14.08? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to wtedy kiedy BA ;/ Cytuj
Specu 148 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 (edytowane) 14.08? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to wtedy kiedy BA ;/ heh, jak dla mnie wybor oczywisty ;] Edytowane 17 kwietnia 2008 przez Specu Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 14.08? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to wtedy kiedy BA ;/ heh, jak dla mnie wybor oczywisty ;] Neuroza ofkoz, c'nie ? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 hehe ;] w Szczecinie Horse the Band jakos pod koniec maja :puk: Cytuj
Specu 148 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 ano, w cynkowni, szykuje sie istny zasyp emowców, więc z Diabuem zapewne się zjawimy xD Cytuj
django 549 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 neubauteni wczoraj wymietli, choc nie obylo sie bez zgrzytow w postaci Progresji, problemow z dzwiekiem czy paru osob z widowni, ktorzy byli widocznie znudzeni przestawieniem. A bylo na co patrzec bo kolesie pokazali SZTUKE TWORZENIA muzyki, a nie jak wiekszosc zespolow, sztuke odgrywania. Gwozdzie spadajace z paru metrow z hukiem, granie na rurach pcv, kublach i beczkach, szlifierka a nawet szum zwyklego radia. Plus arcy-charyzmatyczny Blixa i reszta zespolu wlacznie z basistą-dzikiem. warto ku.rwa bylo w skrocie, szkoda tylko, ze wrocilem do domu z pustymi rekami bo na koncertowke nagrywana podczas koncertu mnie nie bylo stac, a 'Alles Wieder Offen' bylo 'sold out' ;=[ Cytuj
Specu 148 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 14.08? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to wtedy kiedy BA ;/ heh, jak dla mnie wybor oczywisty ;] Neuroza ofkoz, c'nie ? tak się składa że: uaktualniony skład na BA 1349 !!! Ador Dorath Agnostic Front All Shall Perish Anaal Nathrakh Arch Enemy Arkona Beheaded Behemoth Carcass Cephalic Carnage Code !!! Cradle of Filth Despised Icon Entombed Exodus General Surgery Gloomy Grim Grenouer Hate Hollenthon Illidiance Inherit Disease Inveracity Kataklysm Mayhem Neurosis !!! Novembre Paradise Lost Primordial Rasta Samael Septic Flesh Six Feet Under Sodom !!! Soilwork Swallow The Sun Sworn Enemy Textures Warbringer wybór nadal oczywisty ;] Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Przed Metą i Machine Head zagra duński Mnemic: http://www.last.fm/music/Mnemic 4 lata temu był lepszy skład (Meta, Slipknot, Vader)... i tańsze bilety psia mać. W tym roku tylu chętnych, że już widzę jak dostaję bransoletkę uprawniającą do wejścia pod sama scenę. Tja. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 na pearl jam, na płyte wpuszczali inna brama niz na sektory i nie bylo zadnych bransoletek, na mecie pewnie tez tak bedzie Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 na pearl jam, na płyte wpuszczali inna brama niz na sektory i nie bylo zadnych bransoletek, na mecie pewnie tez tak bedzie Bo na Pearl Jam to pewnie z 2000 osób przyjechało. Na płytę wpuszczają dwoma wejściami (brama 1 i 8 ), od 2 do 7 na sektory. Po wejściu na płytę jest teren odgrodzony przy samej scenie, gdzie wchodzi ok. 2-3 tys. ludzi i wpuszczają tam tylko z bransoletką, którą dostaje się na zasadzie "kto pierwszy, ten lepszy". Tak było 4 lata temu na Mecie (odkupiłem od jakiejś laski za 5 zł) i teraz na Red Hotach. Pearl Jam może nie miał takich wymagań, żeby była płyta podzielona, albo nie wiem od czego to zależy. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 du.pa nie 2000 <_< na plyte wpuszczaja bramami 1 i 7, tak pisze na moim bileciku, na pj tez tak bylo. A z tym ogrodzeniem to fakt cos takiego tez bylo. Na poczatku wpuszczali tam ludzi z fan klubu linkin park a potem chyba to kto sie dopchał. Kij z tym, ja mam zamiar od 9-10 czatowac pod brama i byc najblizej jak sie da 8) Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 hehe ;] w Szczecinie Horse the Band jakos pod koniec maja :puk: ano, w cynkowni, szykuje sie istny zasyp emowców, więc z Diabuem zapewne się zjawimy xD 26 maja dokładniej rzecz biorąc - http://www.last.fm/event/526632 Ano będą i zmiotą Twoją Starą Cynkownie :] Poza tym, że będzie Specu, Diablasty i ja to nawet Zax z ekipa przyjeżdza I duża część ludków z firmy w której z Diablastym pracujemy trzeba będzie się pożądnie nayebać :] Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 e, poszedłbym sobie na nich. I to jeszcze taniutkie bilety... U nas niedługo juwenalia, skład taki jak co roku, nawet mi się pisać nie chce, ale pewnie i tak wejdę za friko więc mi to rybka. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 The Dillinger Escape Plan with Meshuggah and Between The Buried And Me June, 26 2008 08:00 PM - Progresja , Warsaw, - Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Mam nadzieję, że do Wrocławia też przyjadą. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 26 kwietnia 2008 Dillinger mnie nudzi, Meczugi nie lubie, dzien pozniej mam egzamin, fakof. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 The Dillinger Escape Plan with Meshuggah and Between The Buried And Me June, 26 2008 08:00 PM - Progresja , Warsaw, - No to mnie zagięło nie ide na Converge'a Na tym bede napewno nie bata. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi