Opublikowano 1 czerwca 201311 l Nie, wczoraj we Wrocku. Liverpool to za(pipi)isty klub, niektórzy mają większe mieszkania :] Brak barierek, zespoły na wyciągniecie ręki W Kwadracie byłem ostatnio na Meshuggah, maszyny nie ludzie. i ta palarnia, siekierę można powiesić
Opublikowano 1 czerwca 201311 l Nie, wczoraj we Wrocku. Liverpool to za(pipi)isty klub, niektórzy mają większe mieszkania :] Brak barierek, zespoły na wyciągniecie ręki W Kwadracie byłem ostatnio na Meshuggah, maszyny nie ludzie. i ta palarnia, siekierę można powiesić Dla mnie jako niepalącego bardzo dobry pomysł, niech palacze wędzą się sami w swoim smrodzie ;]
Opublikowano 19 czerwca 201311 l Na Metalfest ktoś śmiga? Masorz? U mnie z pracą nie wypaliło i jadę tylko na sobotę.
Opublikowano 19 czerwca 201311 l No wlasnie ja mam od 8ej do 20ej w piatek i od 20ej do 8ej rano z soboty na niedziele W sensie ze pracuje w tych godzinach i tyłek zbity, nie jade.
Opublikowano 11 lipca 201311 l JUŻ JUTRO THE LOWEST KUR.WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto z trójmiasta i okolic niech wbija. Tzn. ludzie z innych miejsc też są mile widziani Edytowane 11 lipca 201311 l przez wiki1993
Opublikowano 25 lipca 201311 l Siberian Meat Grinder, 30 września w Szczecinie (Bar Czysty - Deptak Bogusława). Mają być jeszcze ze dwie, trzy kapele, ale szczegółów jeszcze nie ma. http://www.youtube.com/watch?v=DOSCucWEQsU
Opublikowano 29 lipca 201311 l Ja tylko na Coke'a na Biffy. Bez jaj, nie mam na nic kasy, mam nadzieję, że kupię bilet na jeden dzień za 100 zł w dniu koncertu od kogoś kto nie będzie mógł iść + znajdę w internecie transport czyimś autem za darmo. A to moja ulubiona kapela koncertowa na ten moment. Edytowane 29 lipca 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 30 lipca 201311 l 8 sierpnia The Mount Fuji Doomjazz Corporation w Łodzi. Uwaga, koncert jest ZA DARMO! http://www.fabrykasztuki.org/pl/LDZ-Alternatywa-2013-THE-MOUNT-FUJI-DOOMJAZZ-CORPORATION,11,469
Opublikowano 4 sierpnia 201311 l Znalazlem w sieci cztero godzinne video z koncertami z WACKEN 2013. Wykonawcy: Trivium, Alice Cooper, Deep Purple, Doro, Motörhead i Rammstein. http://blog.zdf.de/festival/2013/08/04/live-video-vom-wacken-mit-rammstein-motoerhead-cooper-doro-deep-purple-trivium/ jestem troche zawiedziony ze pokazali tylko trzy kawalki Rammstein, a od sredniej Doro sporo wiecej. Na ich blogu sa jeszcze inne koncerty z tegorocznych festiwali, wiec radze poszperac. Edytowane 4 sierpnia 201311 l przez basbot11
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Nile przyjezdza do polski. zagraja tez w klubie obok ktorego mieszkam, wiec se pojde.
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l a w krk: 9 X A place to bury strangers 12 X Dillinger escape plan 22 XI Napalm death
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l a w krk: 9 X A place to bury strangers 12 X Dillinger escape plan 22 XI Napalm death 9 IX The Fight i Jungbluth <polecam>
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l obczailem to jungbluth całkeim spoko. I mała poprawka: to nie jest 9 IX, tylko 9 VIII, czyli w ten piatek.
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Nile przyjezdza do polski. zagraja tez w klubie obok ktorego mieszkam, wiec se pojde. zestaw wrocławski znakomity + Vader + Trauma + mniejsze supporty
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Fakt. W Sczecinie tak fajnie nie ma. No ale cieszę się, że w ogóle grają u mnie.