Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

Nie, wczoraj we Wrocku. Liverpool to za(pipi)isty klub, niektórzy mają większe mieszkania :] Brak barierek, zespoły na wyciągniecie ręki  :thumbsup:

W Kwadracie byłem ostatnio na Meshuggah, maszyny nie ludzie.

i ta palarnia, siekierę można powiesić

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 322,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Nie, wczoraj we Wrocku. Liverpool to za(pipi)isty klub, niektórzy mają większe mieszkania :] Brak barierek, zespoły na wyciągniecie ręki  :thumbsup:

W Kwadracie byłem ostatnio na Meshuggah, maszyny nie ludzie.

i ta palarnia, siekierę można powiesić

Dla mnie jako niepalącego bardzo dobry pomysł, niech palacze wędzą się sami w swoim smrodzie ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na Metalfest ktoś śmiga? Masorz? U mnie z pracą nie wypaliło i jadę tylko na sobotę.

Opublikowano

No wlasnie ja mam od 8ej do 20ej w piatek i od 20ej do 8ej rano z soboty na niedziele :(

W sensie ze pracuje w tych godzinach i tyłek zbity, nie jade.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedzie ktos na Bad Religion do stodoly 12 sierpnia ??

Opublikowano

JUŻ JUTRO THE LOWEST KUR.WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIY+Hardcore+Punk+Fest+Vol+9+diyfest2013

Kto z trójmiasta i okolic niech wbija. Tzn. ludzie z innych miejsc też są mile widziani ;)

Edytowane przez wiki1993

Opublikowano

8 sierpnia Mount Fuji za friko w Łodzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypuszczam że będzie można zaobserwować tam użytkownika Obsolete.

Opublikowano

Wybiera się ktoś na OFFa w tym roku?

Opublikowano

Ja tylko na Coke'a na Biffy. Bez jaj, nie mam na nic kasy, mam nadzieję, że kupię bilet na jeden dzień za 100 zł w dniu koncertu od kogoś kto nie będzie mógł iść + znajdę w internecie transport czyimś autem za darmo. A to moja ulubiona kapela koncertowa na ten moment.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Znalazlem w sieci cztero godzinne video z koncertami z WACKEN 2013.

Wykonawcy: Trivium, Alice Cooper, Deep Purple, Doro, Motörhead i Rammstein.

http://blog.zdf.de/festival/2013/08/04/live-video-vom-wacken-mit-rammstein-motoerhead-cooper-doro-deep-purple-trivium/

jestem troche zawiedziony ze pokazali tylko trzy kawalki Rammstein, a od sredniej Doro sporo wiecej.

Na ich blogu sa jeszcze inne koncerty z tegorocznych festiwali, wiec radze poszperac.

Edytowane przez basbot11

Opublikowano

Nile przyjezdza do polski. zagraja tez w klubie obok ktorego mieszkam, wiec se pojde.

Opublikowano

a w krk:

9 X A place to bury strangers

12 X Dillinger escape plan

22 XI Napalm death

9 IX The Fight i Jungbluth <polecam>

Opublikowano

obczailem to jungbluth całkeim spoko. I mała poprawka: to nie jest 9 IX, tylko 9 VIII, czyli w ten piatek.

Opublikowano

Nile przyjezdza do polski. zagraja tez w klubie obok ktorego mieszkam, wiec se pojde.

zestaw wrocławski znakomity

+ Vader

+ Trauma

+ mniejsze supporty

Opublikowano

Fakt. W Sczecinie tak fajnie nie ma. No ale cieszę się, że w ogóle grają u mnie. :)