Masorz 13 187 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Miałeś dziwny magnetofon ogqo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dla mnie na każdej płycie są świetne kawałki ("Trompe le Monde", "Tame", "Hang Wire", przykładowo... albo "Blown Away", "All Over the World", "Motorway to Roswell", "Debaser"...). Ale oceniam je bardziej jako całości, każda ma jednak dość spójny klimat, z każdą płytą chyba coraz dziwniejszy. "Trompe le Monde" jest dla mnie bardzo piękne. No ale to jest właśnie bajer z wykonawcami, których się słuchało kiedyś - na kasecie nie było przewijania kawałków, więc się chłonęło zawsze całą płytę. Mam ich paru i więcej ich nie przybędzie, na pewno. Jakbym dzisiaj ich słuchał to bym pewnie przewijał jedne kawałki a inne zapętlał, ciągle przecież tak robię. były magnetofony które rozpoznawały poczatki utworów. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 czekaj jest jeszcze album Trompe la Monde a w nim: -Alec Eiffel -Motorway to Roswell -Distance Equals Rate times time -The Sad Punk -The Navajo Know i myślę sobie, że grzechem byłoby odpuszczenie tego koncertu w WWA. Butt - są. zaraz się okaże że Butthole Surfers wykreowali jeden hicior reszta to odcinanie kuponów Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dla mnie na każdej płycie są świetne kawałki ("Trompe le Monde", "Tame", "Hang Wire", przykładowo... albo "Blown Away", "All Over the World", "Motorway to Roswell", "Debaser"...). Ale oceniam je bardziej jako całości, każda ma jednak dość spójny klimat, z każdą płytą chyba coraz dziwniejszy. "Trompe le Monde" jest dla mnie bardzo piękne. No ale to jest właśnie bajer z wykonawcami, których się słuchało kiedyś - na kasecie nie było przewijania kawałków, więc się chłonęło zawsze całą płytę. Mam ich paru i więcej ich nie przybędzie, na pewno. Jakbym dzisiaj ich słuchał to bym pewnie przewijał jedne kawałki a inne zapętlał, ciągle przecież tak robię. były magnetofony które rozpoznawały poczatki utworów. Ja byłem biedny, nie miałem takiego. Miałem taki co nie rozpoznawał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Znajdź Masorza Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) zapraszam wrocławian, można obadać m.in. moją hordę Edytowane 22 Marca 2014 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 to nie tam gdzie sobie ostatnio chłopaki heilowali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Pożoga to twoja horda? Edytowane 22 Marca 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 show w sam raz dla takich gimber brudasów jak wy moje padawany! może beda kroić kalafiora na scenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Wjazd 7zło XDD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Szkoda, że nie 6,66. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Pożoga to twoja horda? http://pozoga.bandcamp.com/ może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Pożoga to twoja horda? http://pozoga.bandcamp.com/ może być? podeśle ziomeczkowi co jara się blackiem bo mnie wokal nie siedzi a i produkcja słabawa Edytowane 23 Marca 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Pożoga to twoja horda? http://pozoga.bandcamp.com/ może być? podeśle ziomeczkowi co jara się blackiem bo mnie wokal nie siedzi a i produkcja słabawa hehe, z produkcją to jest historia do flaszki, biorąc pod uwagę całą lipę która się z tym wiązała (wierz mi) - wyszło całkiem ok @Masorzełe - byłem inicjatorem powstania tego guwna, głównie bas/teksty/i jakieś tam "menadżerowanie" Edytowane 25 Marca 2014 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ace a Ty jaką tam pełnisz funkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 w maju fajny zlot samobójców Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 27pln, coraz ciekawsze te ceny, może się przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Asymmetry Festival 2014 odwołane W związku z brakiem finansowania zewnętrznego jesteśmy zmuszeni odwołać tegoroczną edycję Asymmetry Festival. Bez odpowiednich dotacji nasz festiwal, jego program, zasięg i charakter traci rację bytu. Mamy nadzieję, że w przyszłości podobna sytuacja nie powtórzy się i oczekiwania widzów zostaną zaspokojone. beka z Chmielewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Brak kasy z miasta i fest się wysypał. Takie dotację tylko niszczą rynek koncertowy w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 kajlesa gdzieś tam w polsce było modne kilka lat temu meh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 grubasku, jak wypada to b90 w gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 grubasku, jak wypada to b90 w gdańsku? zaje.biscie, serio najlepszy klub stricte muzyczny w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 grubasku, jak wypada to b90 w gdańsku? zaje.biscie, serio najlepszy klub stricte muzyczny w polsce miałem się bujnąć do Papula przy okazji D.y.i. ale tam jakaś posucha to chyba wcześniej pojadę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sam jesteś posucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 eh, pokolenie exordium Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi