Masorz 13 187 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jutro pewnie zajdę na Punx Piknik, znajomy gra. Dobra kapela, niestety nie powiem która, bo by były szanse namierzyć po nich moją prywatność. Ale polecam. <sprawdza ceny> 25 zł? No nie wiem... Ale wiesz, że jakbym chciał namierzyć Twoją prywatność to mógłbym to zrobić dawno temu? Ale nie jestem taki <głaszcze> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Widzieliście lineup na tegoroczne Sacrum Profanum? :o Lee Ranaldo, Laurie Anderson, Philip Glass, Autechre, Battles, Darkstar, Kronos Quartet, Hudson Mohawke, London Sinfonietta, Squarepusher, Skalpel a tydzień pózniej w hotelu forum będzie Warp25 czyli urodziny wytwórni zarządzanej przez ziomeczków z Autechre a tam Autechre Battles Bibio (DJ) Darkstar Hudson Mohawke LFO patten Plaid DJS Rustie Squarepusher featuring Sinfonietta Cracovia London Sinfonietta featuring Mira Calix O Swansach i Benie Froscie na unsoundzie to chyba każdy wie. A na avant arcie bedzię Fire! oraz Haxan Cloak, O'Malley, Ryoji Ikeda, ZS, Forest Sword, Supersilent, John Paul Jones (lol). Do tego ambient fest we wrocku z lustmordem. I ku.rwa skąd brac hajsy ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 chu.j mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Wypier.dalaj zydzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Z trzydziestu nazw ze dwie mi coś mówią :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Autechre i Squarepusher? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Widzieliście lineup na tegoroczne Sacrum Profanum? :o Lee Ranaldo, Laurie Anderson, Philip Glass, Autechre, Battles, Darkstar, Kronos Quartet, Hudson Mohawke, London Sinfonietta, Squarepusher, Skalpel a tydzień pózniej w hotelu forum będzie Warp25 czyli urodziny wytwórni zarządzanej przez ziomeczków z Autechre a tam Autechre Battles Bibio (DJ) Darkstar Hudson Mohawke LFO patten Plaid DJS Rustie Squarepusher featuring Sinfonietta Cracovia London Sinfonietta featuring Mira Calix O Swansach i Benie Froscie na unsoundzie to chyba każdy wie. A na avant arcie bedzię Fire! oraz Haxan Cloak, O'Malley, Ryoji Ikeda, ZS, Forest Sword, Supersilent, John Paul Jones (lol). Do tego ambient fest we wrocku z lustmordem. I ku.rwa skąd brac hajsy ;f może z łaski swojej byś dopisał w którym mieście, kiedy i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 może z łaski swojej byś wypjerdalał z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ja nie rozmawiam z botem tylko oczekuje informacji. No więc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 no więc chuj ci w wąsa Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 no więc chuj ci w wąsa i to jest słownictwo dzisiejszej młodzieży. A potem się dziwię, że Niemcy się z nas śmieją. Cytuj Odnośnik do komentarza
PyletFylet 8 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Nie widziałem czy jest oddzielny temat, to zapytam tu: na Woodstock ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 No faktycznie wysiłek wielki, zerknąć 19 tematów niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
PyletFylet 8 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Woodstock 2008 - faktycznie, temat bardzo aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 na OFFa się ktoś stąd wybiera? :hipster: Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) To jakoś niedługo, nie? Wreszcie, słucham od dawna jak się znajomi jarają. Cieszę się, że hipsteriada opuści miasto i nie będzie mi przeszkadzać w Nowych Horyzontach. Edytowane 23 Lipca 2014 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Swoją droga to strasznie słaba nazwa na festiwal filmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 No pewnie, powinno się nazywać jak środek na komary albo napój gazowany z cukru. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 nazwa jest bardzo dobra - uczęszczając na ten festiwal można bardzo poszerzyć sobie horyzonty. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 To jakoś niedługo, nie? Wreszcie, słucham od dawna jak się znajomi jarają. Cieszę się, że hipsteriada opuści miasto i nie będzie mi przeszkadzać w Nowych Horyzontach. Nowe Horyzonty nie kończą się jakoś w okresie kiedy Off się zaczyna? ;> nazwa jest bardzo dobra - uczęszczając na ten festiwal można bardzo poszerzyć sobie horyzonty. tak btw to żałuj fiutku że nie byłeś na ACxDC bo sztos był konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 no podobno the dog niezły set Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 xD je.bańce 5min dosłownie grali, parę fryzów falafela i przegapiłem szoł Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja ostatnio (pipi)a polowe The Lowest przegapilem bo stalem na fajce. Zachodzimy w glowe z ziomeczkiem "to juz oni czy ktos inny? (pipi)a nawet spoko...". I (pipi). 20 minutowy set, co za ludzie. Na Offa moze pojade. Chcialbym w kazdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ale takie The Lowest ma tylko tyle materiału to co się dziwisz xd Bywałem już na 9-12min power violence ale the dog to pobili rekord. ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A GDZIE BIS KLASKALEM PRZECIEZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi