Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

blues: muzyka folkowa czarnych z plantacji, na podstawie tego powstał rock & roll z r&rla wyrósł metal więc to też folk jak by nie patrzeć ;)

Tyle, że blues ma klasę, a folk kojarzy mi się z przaśną atmosferą która pasuje do metalu jak gwóźdź do opłatka. :|

@Masorz: Pawle, poratuj więc czymś dobrym.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro Immolation i Marduk w Progresji. Wyczuwam piekielny rozpi.erdol na który z chęcią się wybiorę.

Nakręcony jestem głównie na ten drugi zespół, bo jak już niejednokrotnie wspominałem, uważam Mortuusa za najlepszego wokalistę blackmetalowego.

Opublikowano

Immolation i Marduk wypadli za(pipi)iscie. Wstyd, że jestem Warszawiakiem bo takiego mułu wśród publiczności to się nie spodziewałem. Dziwilem się, że Mardukowi chciało sie jeszcze dwa razy wychodzić. Blond beast na żywo masakruje o Wolves już nie wspominam...

Opublikowano

Byłem dzień wcześniej w Mega Clubie. Origin na żywo mnie zaskoczyło, basista rewelacja :shok: , koncert wieczoru. Immolation poniżej pewnego poziomu nie schodzą tak jak i tym razem, choć widziałem lepsze ich koncerty. Wyszliśmy przed Mardukiem, nie mogę słuchać tego gówna.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z najlepszej płyty najmniej wałków :whyyy:  Ja odpuściłem Wrocław. Z nimi i m dalej tym słabiej. Za(pipi)isty debiut, kilka fajnych wałków na dwójce i niesłuchalna ostatnia płyta. Jak dla mnie zeszli na psy.

Opublikowano

Dear LUKASZ 

Thank you for your order

Order Details - Reference 40411050

Haemorrhage 
Boston Music Room, Tufnell Park, London Saturday, 10 Sep 2016 at 19.00 
Doors open:19.00

1 GENERAL ADMISSION 

£18.70 Including booking fee £1.70 per ticket Transaction Fee £2.50 Total £21.20

O jakiż będzie rozkurwiel...

• Plusik 1
Opublikowano

Black Sabbath wczoraj w Krakowie. Wspaniały koncert genialna setlista (pierwsze 3 płyty),swietne nagłośnienie,masa ludzi, kiepski merch. Szkoda że kończą karierę. Ciesze się że dane mi bylo zobaczyć ich dwa razy na żywo w tak krótkim czasie.Takich kapel niedługo już nie będzie...

Opublikowano

A jak spisał się Ozzy? Stał nieruchomo na scenie? Byłem na Ozzym kiedy promowali Scream, no i przeżyłęm niezłą ekstazę, ale kiedy potem oglądałem filmiki na YT, to Ozzy praktycznie się nie ruszał :/