Masorz 13 184 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Zapytaj Grzybiarza to się dowiesz, że kobiety nie istnieją w muzyce rockowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Istnieją. Jako groupies. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 <głosem robota> nie obchodzi mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) 2 października we Wro Behemoth, Bolzer, Batushka. Ale kapnąłem się, że bilety już wyprzedane . Może ktoś będzie sprzedawał przed koncertem. Aczkolwiek po zamknięciu Eteru przeniesiono go do... Zaklętych Rewirów, no nie wiem, czy Behemoth zrobi takie show jak chociaż w Eterze w takim miejscu. Edytowane 20 Września 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Już dzisiaj Wisienka na torcie onslaught i całe the force Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Max i Igor Cavalera robią trasę, na której będą grać "The Roots". 23 listopada w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 no nie zdążysz uzbierać albo odkurzacz trzeba będzie przesunąć na 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 i jakies butki na zime bo w espadrylach chyba zimko Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Spodziewałem się po was dwóch możliwych odpowiedzi na tę informację, ta przynajmniej nie obraża płyty "Roots" więc się cieszę. Edytowane 27 Września 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 W październiku fajnie bo co weekend idę na koncert. W listopadzie Roots a w grudniu trzy dobre koncerty w Progresji. Żyć nie umierać. Piękny sezon się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Max i Igor Cavalera robią trasę, na której będą grać "The Roots". 23 listopada w Warszawie.Sepultura z murzynem bardzo tania, chyba po 30 złotych były bilety we Wrocku. Ciekawe jak będzie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ale Pana Derricka to Ty szanuj: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 13/11 Wardruna w Łodzi. Wybiera się ktoś? <nieśmiało> tokar? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Wyprzedane jak coś. Ja do łodzi jadę na the Cure Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 W sierpniu było wyprzedane. Tak tylko pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Mike Patton na sacrum profanum 7/8 października w Krakowie. Podobno projekt autorski o małym rozmachu. Kur.wa kocham goscia za takie rzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 to nie jest projekt autorski tylko będą odgrywać z orkiestra krakowską i skrzypkiem Eyvind Kangiem (którego Patton wydaje w Ipecac) jego płyte Virginal Co Ordinates Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Tradycyjnie, info z Onetu jak zwykle z du.py. Dzięki za korektę. Edytowane 4 Października 2016 przez mars75 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 A wy co? Forumek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Po ile te koszulki? Wyglądają na dobrej jakości merch. Dzisiaj B90 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Wezyriusz będziesz w b90? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Po ile te koszulki? Wyglądają na dobrej jakości merch. Dzisiaj B90 70 zł. To chyba te oficjalne. Przed koncertem mieli sporo towaru do sprzedania. Szkoda, że wziąłem tak mało kasy, kupiłbym sobie czapę na zimię Ogólnie to z koncertu jestem zadowolony. Batushka wypadła jakby grali z playbacku tak im to wyszło idealnie. Z początku martwiłem się, że będzie (pipi)nia z grzybnią bo goscie występują z zasłoniętymi twarzami a tak ciężko jesli chodzi o jakąs immersję z publiką ale wypadło zaskakująco dobrze. Trochę teatru, gestykulacji i dali radę. Grali dopók im się swieczki nie wypaliły . Największym zaskoczeniem dla mnie był Bolzer bo nigdy wczesniej nie słuchałem ani jednego kawałka z ich dokonań. Teraz po występie wiem, że polecę kupić ich płyty bo byłem pod naprawdę wielkim wrażeniem. CO do Behemotha...(pipi)a albo stałem w nieodpowiednim miejscu, albo jestem głuchy albo ta sala nie nadaje się do ich muzyki ale gdyby nie to, że grali Satanistę po kolei to miałbym problem z identyfikacją numerów...Występ ogólnie był najlepszy bo chłopaki to urodzeni showmani. Było wszystko co miało być. Dym, siara, ognie i diabelskie konfetti a Nergal nawet rozdawał wafelki (Kukuruku zapewne). Sala wypełniona po brzegi, ciężko było ręką ruszyć aż zaczepiałem o dupę goscia, który stał przede mną może nie wziął tych macanek do serca (mam nadzieję). Jak ktos chciał sobie poszaleć to dobrze trafił, ja jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Widziałem wczoraj Ne Obliviscaris w Dublinie. Kto ich nie zobaczy w Warszawie lub Wrocławiu w przyszłym tygodniu z Enslaved niech żałuje, bo brzmienie na żywo jest niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Wezyriusz będziesz w b90? Byłem. Niestety na Batushkę się nie wyrobiłem, Bolzer grał średnio, a Behemotha praktycznie nie pamiętam, bo byłem srogo zalany. Szkoda, zmarnowałem sobie koncert Na Metalową Wigilię pójdę trzeźwy. @Ornit: jeśli byłeś w Progresji to nie jesteś jedynym, który uskarża się na słabe nagłośnienie. Edytowane 10 Października 2016 przez Wezyriusz Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Ja tam jestem powalony niedzielnym koncertem, ktoś tam mówił że materiał z Satanist kiepsko sie sprawdza na żywo... Sorry stary ale pierd.olisz bzdury. Kapitalne wykonanie a bangery pokroju ora pro nobis, trumpet, furious czy mesa brzmią rewelacyjnie tak na płycie jak i na żywo. Dodam też ze b90 to najlepiej wytlumiony i naglosniony klub w ktorym mialem i mam okazję oglądać/słuchać koncertów. Wielki szacun dla Bolzer, chłopakom na jeden numer wysiadło nagłośnienie i pomimo tego (pipi).neli caly kawalek na sucho i dobrze to brzmiało czekam na płytę. I co najważniejsze różańcowa krucjata coverowała korn przed wejściem do klubu. Bylo wiele radości Edytowane 11 Października 2016 przez mars75 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi